katerinapn85 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 βλεπεις διαφορα μεενα καλο keyboard/mouse στα παιχνιδια σε σχεση με τα φτηνα? παιζω online FPS κυριως. Θα δω διαφορα σε ανταποκριση? Δε με ενδαφερει εαν ειναι ανετα στο χερι. Αν εχω καποιο πλεονεκτημα θα ηταν καλο
shaolin13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς και βλέπεις είναι πολύ σημαντικό ιδικά στα fps να έχεις ένα καλό gaming gear. Δεν είναι αυτό όμως που θα σε κάνει pro. Ποιο σημαντικό είναι το ποντίκι να βρεις τα σωστά dpi που θα σε βολέψουν και μετά να ασχοληθείς περισσότερο με hot keys πάνω στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο έτσι ώστε να σου κάνει ποιο εύκολο το game και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση και θα πάρεις το kill . Το Gaming πληκτρολόγιο θα σε βοηθήσει στα fps αν ειναι μηχανικο γιατι εχεις καλυτερη αισθηση της κινησης του παιχτη σου αλλα δεν θα δεις την τόσο μεγάλη διαφορά. Αν πχ παίζεις rpg games τότε ενα πληκτρολόγιο με προγραμματιζόμενα πλήκτρα είναι must. Προσωπική συμβουλή το gear δεν κάνει τον παίχτη, τώρα αν σου περισσεύουν γιατί όχι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος ο οποίος παίζει και δεν θέλει gaming gear!
Angelcrow Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Κοιταξε, από το 2003 επαιζα με το Microsoft multimedia keyboard και Microsoft IntelliMouse αγορά τρελή τότε από Eshopστα 25 ευρώ. . Το καλοκαίρι αναβαθμισα σε coolernaster octane bundle κάπου στα 50 ευρώ. Σε 1st και 3d person shooter ghost shell online και mass effect3 online είναι η μέρα με τη νύχτα με το παλιο. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα... το θέμα ποσά φράγκα έχεις και τι σε βολεύει προσωπικά. Για παραδειγμα εγώ που έχω χοντρά δάκτυλα δεν θα αγόραζα πληκτρολογιο με shortcuts στο πλάι γιατί όλα τα αλλα πλήκτρα είναι πιο μικρά και το κάνουν για να κρατήσουν ένα λογικο μέγεθος στο πληκτρολογιο. Σε εμενα σε αυτή τη περίπτωση μπλέκονται τα δάκτυλα...Πρεπει να βρεις και να δοκιμάσεις
hlt Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγώ που άλλαξα από ένα απλό ασύρματο logitech σε ένα ακριβό roccat η μόνη βελτίωση που είδα είναι στα περισσότερα buttons που έχει το roccat και βοηθάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα