Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα, σαν χρηστης here maps εδω και 2 χρονια, εχω να πω πως το here maps ειναι το καλυτερο τζαμπα gps. Απλα σε καποιες περιπτωσεις ειναι τραγικο επειδη υπολογιζει ολα τα δρομακια σαν κανονικους δρομους και βγαζει οτι να ναι πλοηγηση. Για τετοιες περιπτωσεις, εχω καβατζα το maps.me και ας μην εχει φωνητικη καθοδηγηση.

Αν εχεις σκοπο να πληρωσεις, τοτε δες και το sygic.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για ποιο λογο σε αυτα τα gps σκαλωνουν καποια λεπτα και λενε αναμονη σηματος gps?εισαι ετοιμος να το πεταξεις

Αν έχεις ενεργοππιημένα τα δεδομένα ή το wifi θα βρει δορυφόρο σε δευτερόλεπτα. Μετά μπορείς να τα κλείσεις.

Δημοσ.

Αν έχεις ενεργοππιημένα τα δεδομένα ή το wifi θα βρει δορυφόρο σε δευτερόλεπτα. Μετά μπορείς να τα κλείσεις.

Και τα δυο καλυτερα σαν πρωτη φορα(GPS/WIFI)
  • Like 1
Δημοσ.

Τους πιο ενημερωμένους χάρτες έχω δει οτι έχει το here maps, καθώς και όσα χρησιμοποιούν here maps (copilot, navigon δεν ξέρω για άλλα). Ακόμα και tomtom και sygic έχω τεστάρει σε στενάκια στην άνω πόλη και βγάζουν σε αδιέξοδο κανονικό.
Και σε δρόμους και pois, και μάλιστα offline τα pois. Θεσσαλονίκη και δυτική Θεσσαλονίκη αυτό.

Τα άλλα δωρεάν είναι βασισμένα στους openstreetmaps, που έχουν πολλά σημεία νδιαφέροντος λόγω κοινότητας, αλλά δεν έχουν αριθμούς οδών.

Τώρα για καταλληλότερη διαδρομή δεν ξέρω. Το here maps σε πάει όντως απο στενάκια, αλλά νομίζω πάνω κάτω όλα το κάνουν αυτό.

Νομίζω όμως navigon και copilot βρίσκουν πιο κατάλληλες διαδρομές.

OVerall, το here maps είναι το καλύτερο δωρεάν, και κοντράρει και τα περισσότερα επι πληρωμή.

Ελαφρύ, γρήγορο, εύκολο, βάζεις μέρος και σε πάει. Όχι πρώτα να βάλεις χώρα, πόλη, διεύθυνση αριθμό κτλ, αυτό δεν το μπορώ σε πολλά.

Δημοσ.

Εγώ έχω συγκρίνει google maps και here maps. Το Google maps μου έχει βγάλει σε πολλές περιπτώσεις αυτή τη μια παραπάνω διαδρομή που είναι γρηγορότερη κι ας είναι και από κατσικόδρομο.

Δημοσ.

για ποιο λογο σε αυτα τα gps σκαλωνουν καποια λεπτα και λενε αναμονη σηματος gps?εισαι ετοιμος να το πεταξεις

μάλλον επειδή ο δέκτης gps του δικού σου κινητού είναι αργός

soc της mediatec να υποθέσω;

σε καποιες περιπτωσεις ειναι τραγικο επειδη υπολογιζει ολα τα δρομακια σαν κανονικους δρομους και βγαζει οτι να ναι πλοηγηση

δεν έχει ρύθμιση για συντομότερη ή για ταχύτερη διαδρομή ;

Δημοσ.

Δες στο playstore το GPS Locker της SilentLexx. Κάνει αναζήτηση σε δορυφόρους για λογαριασμό του gps και άμα κλειδώσει... δεν ξεκλειδώνει ακόμα και συννεφιά να έχει, ακόμα κι αν βρέχει!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...