Προς το περιεχόμενο

αγορα tv 55'

tmgiorgio24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια χαρα,ενας ξαδερφος ειναι σε αναζητηση τηλεορασης 55' 4Κ(?),με budget τα 1000-1100 ευρω,λογικα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις την καλυτερη Full HD,και σε 4Κ τα μεσαια και προς τα κατω μοντελα,δεν ειμαι γνωστης βεβαια,προτεινετε καποιες.ευχαριστω.

Οπότε και το βασικότερο θέμα είναι να ξεκαθαρίσει ο ξάδερφος σου αν θέλει 4Κ τηλεόραση ή 1080. Θα κάνει όντως χρήση 4Κ υλικού στο μέλλον;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι θελετε καντε , οφειλα να ενημερωσω , μερικοι ειναι αξιοι της μοιρας τους και των χρηματων τους..

Να ενημερωσεις βεβαιως εφοσον γνωριζεις....αλλα οταν δεν εχεις επαφη με το αντικειμενο, γινεσαι πολυ πιο επικινδυνος για καποιον που δεν γνωριζει απο τους ιδιους τους υπαλληλους που εχουν απλα στοχο να πουλησουν και να πιασουν νουμερα...

Στο θεμα μας, η σειρα 800 της σονυ ειναι οντως εξαιρετικη εκει θα πηγαινα.

4κ υλικο υπαρχει καμποσο...εκτος του gaming, σε youtube, netflix, amazon prime κτλ (και ναι ολα αυτα υπαρχουν στην ελλαδα με ενα απλο search στο google βρισκεις πως να τα βαλεις) θες και vdsl εννοειται για να stremareis 4κ.

οπως λεω παντα για τις 4κ: αμα δεν αλλαζεις τηλεοραση καθε χρονο και υπαρχει η δυνατοτητα πηγαινε σε 4κ να εισαι ετοιμος για οταν γινει πιο ευρεως διαθεσιμο το υλικο.

κάτοχος LG 55UF8507 μπορώ να πω ικανοποιημένος σχετικά. Η τηλεόραση τα σπάει, αρκετά γρήγορη φοβερή ποιότητα σε όλα της, απο FHD μέχρι 3D και 4K. Σε ένα βαθμό όλα καλά αλλα εξαρτάται τι χρήστης θα είσαι και τι ψάχνεις. πχ θέλεις πληθώρα εφαρμογών και παιχνιδιών πορσωπικά μετανοιώνω που δεν το είχα ψάξει παρα πολύ σε θέμα λογισμικού και εφαρμογών. linux based το web os 2 αλλα πολλές άχρηστές εφαρμογές και μη χρήσιμες το kodi βασικό που ήθελα να μπορεί να πάρει και δεν το κάνει, flash player μη υπαρκτό όπως και κατέβασμα αρχείων, θλιβερό. ελπίζω μελλοντικα να κάνει καλή αναβάθμιση και να βγεί πρώτη. τώρα σε samsung , sony θα προτιμούσα να πήγαινα σε android tv διότι κανει πολλά παραπάνω σε επίπεδω εφαρμογών και ψυχαγογίας. είδα και από κοντά την sony android φοβερό μαυρο και φωτεινότητα σε σύγκριση με άλλες γύρω της. Η επιλογή και το budget δικό σου, αλλα απο 800 το λιγότερο και πάνω παίρνεις παρα πολύ ωραία κομμάτια. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ βεβαια εαν θέλεις να τα βλέπεις όλα ρεαλιστικα και να πεις αξιζε τα λεφτά της θα πρέπει να έχεις στανταρ μια σύνδεση με Nova, ote, cyta tv κτλ αλλίως ξέχνα την ποιότητα στα κανάλια. το σήμα μας είναι για τα μπάζα. τι να παρεις μια με 150 τι 1150 ευρω ένα και το αυτό.

http://www.electroniki.gr/electronics/tv/panasonic-tx-55cx320e-smart-tv

55άρα Panasonic στα 599. Γνώμη κανείς ρε παιδία? Είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη και δε μπορώ να βρω πληροφόρηση πουθενά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

κάτοχος LG 55UF8507 μπορώ να πω ικανοποιημένος σχετικά. Η τηλεόραση τα σπάει, αρκετά γρήγορη φοβερή ποιότητα σε όλα της, απο FHD μέχρι 3D και 4K. Σε ένα βαθμό όλα καλά αλλα εξαρτάται τι χρήστης θα είσαι και τι ψάχνεις. πχ θέλεις πληθώρα εφαρμογών και παιχνιδιών πορσωπικά μετανοιώνω που δεν το είχα ψάξει παρα πολύ σε θέμα λογισμικού και εφαρμογών. linux based το web os 2 αλλα πολλές άχρηστές εφαρμογές και μη χρήσιμες το kodi βασικό που ήθελα να μπορεί να πάρει και δεν το κάνει, flash player μη υπαρκτό όπως και κατέβασμα αρχείων, θλιβερό. ελπίζω μελλοντικα να κάνει καλή αναβάθμιση και να βγεί πρώτη. τώρα σε samsung , sony θα προτιμούσα να πήγαινα σε android tv διότι κανει πολλά παραπάνω σε επίπεδω εφαρμογών και ψυχαγογίας. είδα και από κοντά την sony android φοβερό μαυρο και φωτεινότητα σε σύγκριση με άλλες γύρω της. Η επιλογή και το budget δικό σου, αλλα απο 800 το λιγότερο και πάνω παίρνεις παρα πολύ ωραία κομμάτια. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ βεβαια εαν θέλεις να τα βλέπεις όλα ρεαλιστικα και να πεις αξιζε τα λεφτά της θα πρέπει να έχεις στανταρ μια σύνδεση με Nova, ote, cyta tv κτλ αλλίως ξέχνα την ποιότητα στα κανάλια. το σήμα μας είναι για τα μπάζα. τι να παρεις μια με 150 τι 1150 ευρω ένα και το αυτό.

Φιλε μου κανε μου μια χάρη, Κατέβασε οποτε εχεις χρόνο μια ταινία οπως πχ το gravity στα 1080. Κλεισε ολα τα φωτα και πες μου εντυπώσεις. Τραβα εστω και μια φωτο.

Δεν το λεω ειρωνικά. Αυτο το μοντελο δεν το εχω δοκιμάσει. Εχω βεβαια κανει review και σε ανώτερα μοντελα απο αυτην και ξερω περι τινος πρόκειται και φετος με την LG. Απλα αυτος ο κωδικός παει καλα και θελω να επιβεβαιώσω κατι

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...