Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κάτοχος την sony hx820 στις 46 ίντσες σκέπτομαι να την αντικαταστήσω γιατί πλέων φαντάζει πολύ μικρή. Ψάχνω tv στις 55 ίντσες κ είμαι ανάμεσα σε
PanasonicTX-55CX700
Κ
Sony KD-55X8507C

Αξιζει η αγορά 4κ η να κοιτάξω σε FHD που είναι πιο οικονομικές ;
Κ η SonyKD-55X9005C τι παραπανω εχει από την SonyKD-55X8507C
Κ έχουν διαφορά 1000 ευρώ; Η tv προορίζεται για ταινίες κ otetv.
το μπατζετ κυμαίνετε γύρω στα 1200 ευρώ

Δημοσ.

μακρια απο 100Hz , απο 800Hz και πανω (με το budget που διαθετεις , και με το μεγεθος της τηλεορασης)

τηλεορασεις 40" για απλη τηλεοραση , χρειαζονται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400Hz , ενω για ταινιες , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 800Hz , οτιδηποτε λιγοτερο απλά θα εχει κακο συγχρονισμο η εικονα , θα ενοχλει στο ματι , και δε θα ευχαριστηθεις τιποτα. 

Αφηστε τους υπαλληλους των καταστηματων να λενε , μπας και πουλησουν τις 100άρες (οι οποιες ειναι καλες για 28")

Δημοσ.

Μα, είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν σ' αυτά τα παραπλανητικά νούμερα των κατασκευαστών;

Για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα. Ο πραγματικός ρυθμός ανανέωσης είναι συνάρτηση της συχνότητας του ρεύματος και στην Ευρώπη έχουμε τα 50 Hz. Σ' αυτό το ρυθμό παίζουν οι περισσότερες τηλεοράσεις, πολύ λιγότερες στο διπλάσιο (100) και ελάχιστες και, φυσικά, πανάκριβες στα 200Hz. Όλα τα άλλα νούμερα που μοστράρουν οι κατασκευαστές είναι δικές τους εφευρέσεις για να παραπλανούν τον κόσμο που δεν γνωρίζει.

Review για τη Samsung 55J6200 (πρόκειται για αμερικάνικη έκδοση γιαυτό τα 120Hz)

και εδώ η ίδια τηλεόραση με 600PQI !!!! και, φυσικά, όχι Hz αλλά Picture Quality Index (εφεύρεση της Samy)

Και ένα άρθρο για όσους θέλουν να μαθαίνουν.

Τέλος, τα panel με ρυθμό 100Hz αποδίδουν καλλίτερα την κίνηση (αθλητικά, ποδόσφαιρο κλπ), σε σχέση με εκείνα με 50Hz.

• Like 2
Δημοσ.

οτι θελετε καντε , οφειλα να ενημερωσω , μερικοι ειναι αξιοι της μοιρας τους και των χρηματων τους..

Δημοσ.

οτι θελετε καντε , οφειλα να ενημερωσω , μερικοι ειναι αξιοι της μοιρας τους και των χρηματων τους..

λόγια ενός μεγάλου άντρα που δεν εχει ιδεα τι του γινεται

• Like 1
Δημοσ.

λόγια ενός μεγάλου άντρα που δεν εχει ιδεα τι του γινεται

Οχι , εγω δεν εχω ιδεα , αυτοι που "εχουν ιδεα" οπως λες (υπαλληλοι, γνωστων καταστηματων με ηλεκτρονικα) γιατι προσπαθουνε να παρουνε τα λεφτα του κοσμου , πουλώντας φούμαρα και παραμύθια και εξαπατωντας με αερολογίες και αοριστολογιες ??

Δεν επανερχομαι στο θεμα, δικαιωμα του καθενός να κανει οτι θελει , αλλα αναπόσπαστο δικαιωμα επισης να λεει την γνωμη του.

Δημοσ.

Εαν διαθετεις το οικονομικο - budget για 4Κ , τοτε παρε 4κ (πολύ κλισέ η απάντηση μου , το ξέρω..) 

Προσωπικά δεν εχω 4κ και δε μπορω να σε πω. παντως το Full HD ειναι φανταστικό

Δημοσ.

Φιλε 4 μηνες εχω 55αρα 4κ της Lg και δεν το εχω μετανιωσει δευτερολεπτο(μου ειχε βγει 1200 συν αλλη μια 32αρα δωρο και ενα σκληρο δισκο δωρο).Σου προτεινω τα μοντελα της Lg.....UF8407,8507,7707...κοιταξε τα ετσι πληροφοριακα

Δημοσ.

Από τις παραπάνω που ανέφερα Ποια θεωρείτε καλύτερη; το 4k αξίζει η Όχι ;

Για να αγοράσεις 4Κ πρέπει να μπορείς να βλέπεις και αντίστοιχο υλικό.

Υπάρχει στην Ελλάδα ή προβλέπεται να έρθει και αν ναι, πότε;

Δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορήσουν ταινίες 4Κ σύντομα και όταν και αν κυκλοφορήσει θα έχουν κυκλοφορήσει και οι OLED τηλεοράσεις.

Πάρε παράδειγμα το 3D. Έπαιζε σαν έξτρα νέο στοιχείο πριν από 5-6 χρόνια. Πόσες ταινίες γυρίστηκαν και κυκλοφόρησαν σε 3D; Ελάχιστες.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν νομίζω ότι αξίζει η επένδυση χρημάτων σε τηλεοράσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ψάχνω και εγώ για τηλεόραση γύρω στις 48-50" για να αντικαταστήσω μια 32άρα και έχω αποκλείσει αυτά τα χαρακτηριστικά περιμένοντας μια καλή προσφορά στις τηλεοράσεις των 100Hz και μια απ' αυτές είναι η 6200.

Δημοσ.

Για να αγοράσεις 4Κ πρέπει να μπορείς να βλέπεις και αντίστοιχο υλικό.

Υπάρχει στην Ελλάδα ή προβλέπεται να έρθει και αν ναι, πότε;

Δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορήσουν ταινίες 4Κ σύντομα και όταν και αν κυκλοφορήσει θα έχουν κυκλοφορήσει και οι OLED τηλεοράσεις.

Πάρε παράδειγμα το 3D. Έπαιζε σαν έξτρα νέο στοιχείο πριν από 5-6 χρόνια. Πόσες ταινίες γυρίστηκαν και κυκλοφόρησαν σε 3D; Ελάχιστες.

Με αυτά τα δεδομένα, δεν νομίζω ότι αξίζει η επένδυση χρημάτων σε τηλεοράσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ψάχνω και εγώ για τηλεόραση γύρω στις 48-50" για να αντικαταστήσω μια 32άρα και έχω αποκλείσει αυτά τα χαρακτηριστικά περιμένοντας μια καλή προσφορά στις τηλεοράσεις των 100Hz και μια απ' αυτές είναι η 6200.

Φιλε μου εχεις τα δικια σου αλλα δεν παμε ετσι μπροστα..........θελω να σε δω τι θα λες μολις βαλεις στην 50αρα που θελεις να παρεις τον ΑΝΤ1 και καποια αλλα καναλια......θα μηδενισεις και την 50αρα τηλεοραση που δεν θα ειναι 3D KAI 4K.....θελω να σου πω οτι ποτε μα ποτε το software δεν θα ξεπερασει το Hardware..........προφανως θα το γνωριζεις αυτο ακι απο τους υπολογιστες!!Φιλικα

Δημοσ.

Έχω ήδη σε άλλο χώρο ακριβοπληρωμένη 50άρα Plasma 3D με 3 ζευγάρια γυαλιά που κάθονται σε ράφι αφού μετά από μερικές ταινίες που βγήκαν σ' αυτό το format σταμάτησαν πλέον.

Οι σημερινές τηλεοράσεις δεν προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τα κανάλια που έχουμε στην Ελλάδα αλλά για ταινίες που κυκλοφορούν και κατεβάζουμε σε κάποια ικανοποιητική ποιότητα. 

Μετά την κατάργηση των Plasma, την επικράτηση των Led και μέχρι την κυκλοφορία των OLED, έχω καταλήξει ότι το format που καλύπτει τις σημερινές ανάγκες ενός μέσου θεατή που ζει στην Ελλάδα είναι οι τηλεοράσεις LED Full HD. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που προσθέτουν οι κατασκευαστές για να πουλάνε τα προιόντα τους είναι περιττά.

Δημοσ.

γεια χαρα,ενας ξαδερφος ειναι σε αναζητηση τηλεορασης 55' 4Κ(?),με budget τα 1000-1100 ευρω,λογικα σε αυτα τα χρηματα παιρνεις την καλυτερη Full HD,και σε 4Κ τα μεσαια και προς τα κατω μοντελα,δεν ειμαι γνωστης βεβαια,προτεινετε καποιες.ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...