^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 dwarves, ασχ'ετως αν είναι καλό ή όχι το ντοκυμαντέρ η αίθουσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΜΑΧ. Οχι πως δεν είναι καλή βέβαια αλλα δεν είναι τόσο καλη
dwarves Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 ^BOOMBOOM, einai me gialia 3d??? or einai apla ploighsh?? auto pou eixa dei sthn agglia...(sto Imax..) eixa gialia...kai htan to kati allo.....opws exoume xiliopei edw mesa.....kai den tha varethw na to lew....
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 exei sxesh me ayto poy exei sth eurodisney ? to eixa dei to 2000 kai eixa pathei plaka pontikia evgainan apo thn othonh, fidia , skylia , liontaria
^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δεν ξέρω αν έχει το ευγενίδιο δυνατότητα για προβολή ταινίας 3d (δεν νομίζω) απλώς η οθόνη του δεν έχει την ποιότητα το ΙΜΑΧ ούτε και το μέγεθος.
epote Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 epote, to exeis dei??? kala pou to eipes.... na mhn paw...Razz pantos genika sto planitario den exw kataferei na paw akoma...Sad eides kamia provolh ekei? ναι τις ειδα ολες. Και τα imax documenteries και τις εσωτερικες παραγωγες του πλανηταριου. Οι εσωτερικες παραγωγες (αυτο με το συμπαν και αυτο με τους αρχαιους πολιτισμους) ειναι τραγικες.Αρχικα παιζονται ως Mpeg αρχεια απο λαμπατους προβολεις με αποτελεσμα η φωτεινοτητα να ειναι αισχρη, ισα ισα καταφερνεις και διακρηνεις τι γινεται! Σαν να παιζεις τηλεωραση με ενα φως στραμενο επανω της, ουτε καν, χαλι μαυρο οταν παιζει απο το προβολεα το κανονικο η κακη ποιοτητα της οθονης γινεται ακομα πιο εμφανης τα παντα ειναι θολα και ξεπλημενα για να μην αναφερθω στο γεγονος οτι το ντοκιμαντερ δεν ειναι φτιαγμενο για σφαιρικη οθονη με αποτελεσμα να παραμορφονεται αριστερα και δεξια....
dwarves Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 epote, krima....kai eixa akousei kala logia gia to neo planitario...to palio pou eixa paei...htan opws ta perigrafeis....ti na pw... tha paw vevaia kapoia stigmh... na to diapistosw o idios....
^BOOMBOOM Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Εμένα δεν μου φάνηκε άσχημο, μια φορά έχω πάει μόλις πρωτοάνοιξε απλώς αν έχετε μεγάλες προσδοκίες (ΙΜΑΧ κλπ) θα απογοητευτείτε.
spiros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 kala o epote einai ligo midenistis. Epidi exw paei kai sto planitario kai sta alla, OK, einai kalo to planitario an den exete dei kati antistoixo. Esy file pou phges sthn eurodisney, den tha sou kanei entipwsh... Proswpika tis eurodisney mou arese perissotero, alla eixe kai alla "efe" CONCLUSION. Opios den exei paei se kati tetoio, as paei na dei to planhtario. Opoios exei dei IMAX, as paei, alla mhn perimenei kati antistoixo. Opoios einai epote, Kalytera na blepei tainies spiti tou! 8) 8) 8)
epote Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Epidi exw paei kai sto planitario kai sta alla, OK, einai kalo to planitario an den exete dei kati antistoixo. ρε συ ειδικα στις δικες τους παραγωγες τα χρωματα δεν ηταν πολυ ξεπλυμενα?
spiros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 nai htan kapws se sxesh me Imax, alla OK, kapoios pou den exei dei kati antistoixo re sy, tha pathei ligo thn plaka tou (THETIKA ennow!!!) :) An ta deis me mia mera diafora, tha peis IMAX RULEZ, PLANTEARIUM sucks. Alla an apla exeis dei dinosayrous se periodiko me gyalia prassino-kokkino tha deis to planhtario kai tha goustareis IMHO.
Snolly Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Εγω είχα δει το Lion King σε IMAX στη Νέα Υόρκη και έπαθα εμπλοκή...
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 επειδη θα παω τωρα κοντα στο Πλανηταριο Τι αξιζει να δω?
Hik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Όλα τα λεφτά είναι το IMAX 3D. Είδα πρόσφατα, στην Αγγλία, το Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D και έπαθα πλάκα. Δυστυχώς οι λιγοστές ταινίες που προβάλλει το πλανητάριο είναι λίγο μάπα και αρκετά παλιές (το γαλάζια θάλασσα είναι ταινία του '95). Οι δικές του παραγωγές είναι απλώς τραγικές, μόνο για παιδάκια δημοτικού.
k_w_t Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Απο ειδα το καινουργιο Superman Θα βγει και σε iMAX edition οποτε θα περιμενω αυτο! http://www.imax.com/ImaxWeb/filmDetail.do?type=comingSoon&movieID=code__.__27
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.