crAss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Nai einai pia gegonos. Exei anoixei kai leitourgei o protos kinimatografos pou ipostirizei IMAX kai OMNIMAX!!!!!!!!!! Vevaia to kako einai to kata poson tha dexthoune na deixoun tainies kathe eidous. Kai auto giati o kinimatografos autos anoixe sto gnosto mas planitario gia na antikatastisei tin provoli ston tholo pou vlepame stis mathitikes mas ekdromes. Pantos einai mia arxi!!! crAss
Edgar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 liga logia parapano kai gia emas pou den kseroume? :roll: :|
epote Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 http://www.imax.com crass ξερεις αν ΤΩΡΑ παιζει τιποτα και τι τιμες εχει κτλ? επισις ειναι επισιμα imax η απλα εχει την τεχνολογια?
SGP Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 To Imax είναι ουσιαστικά τρισδιάστατο φορματ προβολής ταινιών... όπως π.χ. τα γνωστά αμ 3d γυαλιά αλλά πολύ καλύτερο... Για να δουλέψει χρειάζεται ειδικές αίθουσες που προφανώς, επειδή η τεχνολογία είναι ακόμα νέα (για τα Ελληνικά δεδομένα που συνήθως παίρνει χρόνια να αφομειωθούν κάποια πράγματα...), είναι αρκετά ακριβές να φτιαχτούν. Επίσης το εύρος των παραγωγών είναι αρκετά μειωμένο (πρόσφατο παράδειγμα νομίζω είναι το T3 που βγήκε και σε iMax έκδοση... Πιστεύω οτι σχετικά σύντομα κάποια εταιρεία θα επωφεληθεί της έλλειψης τέτοιας αίθουσας, ανοίγοντας μία και βγάζοντας ένα σορό λεφτά...
georgeadams Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 http://www.eugenfound.edu.gr/planetarium/systems.html
vagpap Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Σαββάτο το επισκέπτομαι και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Έχει κανείς το site για να παραγγείλω το ηχητικό σύστημα για το PC μου :lol: ???
crAss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 6 euro nomizo einai to eisitirio to savatokiriako kai xero oti to foititiko einai 3 apo deutera os pempti. Deixnei mia tainia sto klassiko stil tou planitariou se oti mas eixe sinithisei apo thematologia crAss
Toufas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 krima...exontas dei erga se imax apla na po oti einai aperigrapto.....
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 ρε παιδιά δεν είναι IMAX αυτό. Πήγα το προηγούμενο σάββατο, ωραίο ήτανε ( εκτός απο τα γραφικά στο τέλος που ήταν εξώφθαλμα φτιαγμένα με Bryce !!!!! ) αλλα δεν έχει σχέση με IMAX. ΙΜΑΧ υπάρχουν και 3δ και δισδιάστατα, και τα 2 είναι φοβερή εμπειρία, σε 2d έχω δεί 2 ντοκυμαντέρ (ενα για κάστορες στο Ελσίνκι και ένα για το grand canyon στο Οσλο) και σε 3d έχω δει το ντοκυμαντέρ για τον διεθνή διαστημικό σταθμό (στο science museum αν θυμάμαι καλά στο Λονδίνο). Προφανώς αν το 2δ είναι μια φορά φοβερό τα 3δ είναι 1000, απλώς το βλέπω δύσκολο να γίνει στην ελλάδα μιας και οι ταινίες είναι κατα κύριο λόγο ντοκυμαντέρ και δεν βλέπω να γίνεται απόσβεση της επένδυσης.Μακάρι αν βγώ ψεύτης.
Storm Shadow Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 tha symfoniso me ton boomboom ...... ta imax se agglia kai ameriki exoun to ypsos enos 5aorofou ktiriou...... amfiballo an prosthesan orofous sto planitario...... :?
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Υπάρχουν ΙΜΑΧ διαφόρων μεγεθών, στο Ελσίνκι είναι πολύ μικρότερο απο του Λονδίνου.
Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 bb kai apo afto pou einai sto waterloo? to ktirio pou einai san drum leo oxi tou mousiou.....
vagpap Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 BoomBoom το θέμα της απόσβεσης δεν έχει να κάνει και πολύ στην περίπτωσή μας, μιας και το Ευγενίδιο ίδρυμα δεν νομίζω ότι είναι κερδοσκοπικός οργανισμός (αν ήταν δεν θα είχαμε τεχνική εκπαίδευση στην Ελλάδα)
KaizerSoze Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Epeidi o pappous mou itan ypethinos logistiriou tou Eugenidiou,gnwrizw pws to Eugenidio oxi aplws den einai kerdoskopiko alla epeidi akrivws ypagetai se auto to kathestws douleia tou logistiriou itan na vgalei arnitiko proypoligsmo
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Toufa μια φορά έχω πάει στο Λονδίνο και πήγα μόνο στο ΙΜΑΧ στο science museum. Εγω δεν μίλησα για το ευγενίδιο αλλα γενικά αν κάποιος ιδιώτης άνοιγε ΙΜΑΧ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.