Προς το περιεχόμενο

zapals///Tempered Glass Screen Protectors to Giveaway[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.zapals.com/promotion/156-10000-Tempered-Glass-Screen-Protectors-to-Giveaway

To claim your item

1.Login or Register a account
2. Choose your item from the the list below and add to cart
3. Enter coupon code ZAPALS160122 in your shopping cart or during checkout
4. Make payment and complete checkout
5. Receive your awesome item courtesy of Zapals!

10000-tempered-glass-screen-prot-main-14
Επεξ/σία από dobro
  • Like 6
Δημοσ.

Κάπου είδα ότι κάποιοι εχουν παραλάβει σε προηγούμενα δώρα οποτε ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ κ ας παραλάβουμε το Πάσχα !!

Δημοσ.

Περασε κανονικα μια παραγγελια με νεο account.

Εχω παραλαβει απο zapals μια καρτα μνημης και το πρωτο tempered glass.Ερχονται με Malaysia post οποτε αργουνε αρκετα.Σημερα παρελαβα με Malaysia post παραγγελια απο 25 Νοεμβριου απο fasttech οποτε πιστευω ολα θα ερθουν και απο zapals σιγα σιγα.Κανουν 40+ μερες αλλα ερχονται.

• Like 1
Δημοσ.

Ε δεν έχω καταλάβει ακόμα τι φάση οι τύποι.. Όλα τζάμπα? Έχει παραλάβει κανείς?

Φαντάζομαι τα χρήματα που βγάζει από την πώληση των mail account που μαζεύει, είναι περισσότερα από το κόστος των δώρων :)

Δημοσ.

Φαντάζομαι τα χρήματα που βγάζει από την πώληση των mail account που μαζεύει, είναι περισσότερα από το κόστος των δώρων :)

Αυτό στη περίπτωση που βάζει κανείς κάθε φορά πραγματικά νέο email / δλδ πως εγγράφονται νέοι πελάτες...

Πάντως προσωπικά δεν έχω λάβει κανένα ξεκάρφωτο διαφημιστικο μήνυμα ακόμη...ούτε και κανά περίεργο γράμμα στο σπίτι (όταν ήμουν Αγγλία κάποιος είχε βρει την διεύθυνσή μου στην Ελλάδα από το Πανεπιστήμιο - υποθέτω από το τμήμα που διαχειριζόταν τις αιτήσεις για διαδίκτυο στις εστίες - κι είχε στείλει πολυσέλιδο γράμμα πως και καλά είχα κερδίσει λαχνό/προσφορά κοκ)

Δημοσ.

Ε, είναι τόσοι χιλιάδες οι πελάτες και συνεχώς ρο μαθαίνουν καινούργιοι, που θα έχουν δουλειά για πολύ καιρό :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...