dali13gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω το αντίθετο κάνει, κράζει μηνύματα που προκαλούν κράξιμο γενικώς 1
χιωτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Από ότι διαβάζω είχαν και άλλοι αυτο το προβλημα .ειχα και εγω το surface pro 2 και δεν μ κάνε καλή επαφή ποτε δε φόρτιζε ποτε φόρτιζε ως που μια μέρα μου έκλεισε και δεν άνοιγε. H Microsoft δεν μπορούσε να μου κανει τπτ το χα παρ Sent from my RM-1118_15207 1
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω το αντίθετο κάνει, κράζει μηνύματα που προκαλούν κράξιμο γενικώς Χμμμ, λες; Και γώ ποιόν θα κράξω τώρα; Σαν τα καλώδια της Apple, πάντως, δεν έχει. Εκεί η "πιότητα" πιάνει ταβάνι! 3
χιωτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλα ρε Microsoft ένα χρόνο και εχει βγει το surface pro το 2 ειχεπροβλημα το καλώδιο και τώρα το θυμήθηκες;;;άσε το άλλο φτιάχνεις μια σειρά από ταμπλετ βάλε τους ιδιους φορτιστές τι ειναι αυτά ;;;;το 3να εχει διφορετικο βισμα από το 2 κλπ!!!! Κρίμα γτ μ άρεσε το ταμπλετ που το χα 7μηνες σχεδόν!!! Sent from my RM-1118_15207 1
GMod Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ^Το βύσμα καλά έκανε και το άλλαξε. Δυστυχώς το μαγνητικό βύσμα στα 1 & 2 δεν ήταν για πολλά πολλά...
panoskeras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικα ο φορτιστης ειναι απαραδεκτος σχετικα με την ποιοτητα κατασκευης της συσκευης.. εχει αλιωθει το καλωδιο μ σε 2 σημεια και δε φορτιζει καλα μεσα σε 6 μηνες με προσεκτικη χρηση...ηδη ψαχνω ανταλλακτικο...γιατι δε νομιζω να το περνουν πισω ετσι 1
vagosd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 κάνεις που κάνεις απομίμηση του magsafe κάνε την καλή τουλάχιστον....
z@xos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Άτομα σαν εσένα είναι η αιτία που κράζουν Apple σε κάθε ανάρτηση διότι κάνεις και εσύ το αντίστοιχο, ξεκόλλα από την ζωή σου λίγο. r u f kidding me? windows phone εχω και πήρα και δώρο ένα στη μάνα μου και ένα στην κοπέλα μου. Λίγο τρόλινγκ στην ms δεν κάνει κακό! πολύ θα θελα να είχα και ένα Surface αλλά δεν φτάνει η τσέπη μου μέχρι εκεί. Τα ίδια ισχύουν και για την apple και για την orange etc...Ημαρτον με την ευαισθησία μερικών 3
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες, μόλις μου ήρθε το καλώδιο από Γερμανία. Μια χαρά, συν το ότι έχει Ευρωπαϊκή / Ελληνική πρίζα και έτσι έβγαλα το παλιό στο οποίο είχα βάλει αντάπτορα (το είχα πάρει από ΗΠΑ). thank you ms 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα