Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ανακαλεί ένα ορισμένο αριθμό καλωδίων τροφοδοσίας επειδή υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.

Όσοι έχουν αγοράσει το Surface Pro, το Surface Pro 2 ή το Surface Pro 3 πριν από τις 15 Μαρτίου της χρονιάς που μας πέρασε και ζουν στις ΗΠΑ ή στον Καναδά, μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση του καλωδίου τροφοδοσίας. Όσοι επίσης αγόρασαν τις παραπάνω συσκευές πριν τις 15 Ιουλίου και ζουν σε άλλες περιοχές του πλανήτη, επηρεάζονται εξίσου από την ανάκληση. Το Microsoft Surface Pro 4 δεν επηρεάζεται.
“Αν και δεν υπάρχουν αναφορές σοβαρών τραυματισμών, ένας μικρός αριθμός πελατών μας ανέφεραν το πρόβλημα και λαμβάνουμε μέτρα για να το αντιμετωπίσουμε, προσφέροντας δωρεάν αντικατάσταση του καλωδίου στους δικαιούχους πελάτες μας” είπε εκπρόσωπος της Microsoft.

Η αντικατάσταση επηρεάζει το καλώδιο AC που συνδέεται στην πρίζα, και όχι στο καλώδιο που συνδέεται απευθείας στο Surface Pro. Μπορείτε να ελέγξετε αν η συσκευή που έχετε στην κατοχή σας επηρεάζεται από το πρόβλημα στην σελίδα υποστήριξης της Microsoft.

Link.png Site: ']Microsoft Support Site
Link.png Site: http://www.theverge.com/2016/1/21/10806712/microsoft-surface-pro-power-cord-recall']TheVerge

Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο

Δημοσ.

Όσοι έχουν αγοράσει το Surface Pro, το Surface Pro 2 ή το Surface Pro 3 πριν από τις 15 Μαρτίου της χρονιάς που μας πέρασε και ζουν στις ΗΠΑ ή στον Καναδά

Εγώ που το πήρα απο Αμερική από φίλο αλλά ζω στην Ελλάδα;! :o

Δημοσ.

Εγώ που το πήρα απο Αμερική από φίλο αλλά ζω στην Ελλάδα;! :o

Θα αγορασεις καινουργιο.

Δημοσ.

H Microsoft βοηθάει πολύ στο να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δεν θα υπήρχαν αν δεν τα είχε δημιουργήσει.

Δημοσ.

Μπα, πήγα στο support, έβαλα τα στοιχεία της συσκευής και θα μου στείλουν καινούριο.

thx ms

η θα κανεις ακριβως αυτο που εκανες και θα το παρεις σε κανα τριμηνο.

Δημοσ.

η θα κανεις ακριβως αυτο που εκανες και θα το παρεις σε κανα τριμηνο.

Εσύ τώρα τι; Ζήλεψες που θα του το αντικαταστήσουν ε; Χαχα 

Θα αγορασεις καινουργιο.

Άμα δεν ξέρεις μην μιλάς!

Μπα, πήγα στο support, έβαλα τα στοιχεία της συσκευής και θα μου στείλουν καινούριο.

thx ms

Ευτυχώς που το έψαξες και θα το αντικαταστήσουν δωρεάν γιατί μερικοί που ζήλεψαν για την δωρεάν αντικατάσταση θα σε κάνουν να πας να το αγοράσεις!

H Microsoft βοηθάει πολύ στο να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δεν θα υπήρχαν αν δεν τα είχε δημιουργήσει.

Αν σε πειράζει μια εταιρεία που διορθώνει κάποιο πρόβλημα που ανακάλυψε.. Ελπίζω αν σου τύχει να μην το κάνουν αυτό σε εσένα και να μείνεις με ελαττωματικό προϊών. Αφού σε ενοχλεί τόσο πολύ!!

Θα έπρεπε η Microsoft να το είχε κάνει νωρίτερα αυτό.

Όπως και να έχει τα Surface είναι τρομερά!

Τίποτα προσωπικό με κανέναν από τους παραπάνω ;) 

• Like 2
Δημοσ.

Πιοτης

Άτομα σαν εσένα είναι η αιτία που κράζουν Apple σε κάθε ανάρτηση διότι κάνεις και εσύ το αντίστοιχο, ξεκόλλα από την ζωή σου λίγο.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω το ειχα καταλάβει μονος μου και ειχα αλλαξει μονος μου το κομμάτι του καλωδίου που πηγαινε στην πριζα στο sp2.  Βασικα ηταν σαν κομμένο,  τραβηγμενο,  ποτε εκανε επαφη και ποτε οχι,  δεν ξερω αν εννοούν και αυτο..  (το ειχα παρει μεταχειρισμενο οπότε δεν ξερω τι έκανε ο προηγούμενος). 

Τωρα εβαλα το Serial number και μου εβγαλε οτι θα μου στηλουν αλλο.  Έτσι και αλλιώς κοινό καλώδιο ειναι.  Βρηκα ενα σπιτι μου απο ενα παλαιο φορτιστή και το εβαλα. 

Ειχα επίσης πρόβλημα με το βυσμα φόρτισης που μπαίνει στο Surface.  Ενα απο τα πιν ειχε κατσει μεσα,  δεν ακουμπαγε ευκολα.  Ηταν στην εγγυηση,  αλλα δεν ηθελα να μεινω χωρις συσκευή για καιρο.  Εσπασα απο πανω λιγο το βύσμα,  θερμανα την επαφη με ενα κολητηρι,  και το έκλεισα με ενα κομματάκι carbon,  σαν αυτα που βάζουν στα καπω αυτοκινήτων,  δε φαίνεται τιποτα,  δουλεύει καλύτερα και απο καινούργιο. 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το ειχα καταλάβει μονος μου και ειχα αλλαξει μονος μου το κομμάτι του καλωδίου που πηγαινε στην πριζα στο sp2.  Βασικα ηταν σαν κομμένο,  τραβηγμενο,  ποτε εκανε επαφη και ποτε οχι,  δεν ξερω αν εννοούν και αυτο..  (το ειχα παρει μεταχειρισμενο οπότε δεν ξερω τι έκανε ο προηγούμενος). 

Τωρα εβαλα το Serial number και μου εβγαλε οτι θα μου στηλουν αλλο.  Έτσι και αλλιώς κοινό καλώδιο ειναι.  Βρηκα ενα σπιτι μου απο ενα παλαιο φορτιστή και το εβαλα. 

Ειχα επίσης πρόβλημα με το βυσμα φόρτισης που μπαίνει στο Surface.  Ενα απο τα πιν ειχε κατσει μεσα,  δεν ακουμπαγε ευκολα.  Ηταν στην εγγυηση,  αλλα δεν ηθελα να μεινω χωρις συσκευή για καιρο.  Εσπασα απο πανω λιγο το βύσμα,  θερμανα την επαφη με ενα κολητηρι,  και το έκλεισα με ενα κομματάκι carbon,  σαν αυτα που βάζουν στα καπω αυτοκινήτων,  δε φαίνεται τιποτα,  δουλεύει καλύτερα και απο καινούργιο. 

Ακριβως αυτο επαθα πριν 1 βδομαδα..

και τσουπ λιγες μερες μετα ανακληση!!

Ευχαριστουμε insomnia και timming!

Δημοσ.

Κι εμένα τα έπαιξε το συγκεκριμένο καλώδιο στο εξάμηνο. Είχα βέβαια κάμποσα ίδια από άλλες συσκευές οπότε δεν με πείραξε.

Αλλά και το μαγνητικό βύσμα των 1 & 2 είναι κι αυτό για τα πανηγύρια.

Πάλι καλά που από το 3 το άλλαξε.

Δημοσ.

Déjà vu κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το πρώτο XBOX αλλά εκεί λέγανε ότι έπαιζε να αρπάξει φωτιά.

Τουλάχιστον σου το στέλνουν σχετικά γρήγορα και δωρεάν.

Δημοσ.

[Apple hater mode ON]: Απαράδεκτο να δίνεις τόσα λεφτά και να μην λειτουργούν όλα τέλεια. Και πολύ νωρίς το πήρε χαμπάρι η Ap... εεε Microsoft, από το πρώτο Surface Pro υπάρχει το πρόβλημα. [/Apple hater mode]

• Like 1
Δημοσ.

Άτομα σαν εσένα είναι η αιτία που κράζουν Apple σε κάθε ανάρτηση διότι κάνεις και εσύ το αντίστοιχο, ξεκόλλα από την ζωή σου λίγο.

Είδες ένα άσχετο μονολεκτικό σχόλιο σε ένα τυχαίο θέμα και αμέσως σου δημιουργήθηκε η ανάγκη να κράξεις την Apple;...

...Αυτό είναι σοβαρό!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...