Προς το περιεχόμενο

Lenovo A536 79e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βάση τις κριτικές στο skroutz δεν αξίζει ούτε για πλάκα!

http://www.skroutz.gr/s/5296678/Lenovo-A536-Dual-8GB.html

Εχει κανένας κάτοχος αντίθετη γνώμη???

μετα απο αυτα δε θα το αγοραζα. πηρα για τη μανα μου το doogee x5 pro. 2sim,hd οθονη,4core,2gb ram,αξιοπρεπεστατη καμερα μαζι με γνησια θηκη βιβλιο και γυαλι για οθονη με tracking number με nl post, 75 ευρω συνολο σε 9 10 εργασιμες το χα στα χερια μου.
  • Like 1
Δημοσ.

Μονο η μπαταρία του δεν κρατάει πολυ, η οθόνη εχει ωραία χρώματα, η κοπέλα μου το ξεσκίζει καθημερινά.

Της παράγγειλα πάλι Lenovo, απλά να εχει μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη, αυτό πάντως της άρεσε πολυ,

Δημοσ.

μετα απο αυτα δε θα το αγοραζα. πηρα για τη μανα μου το doogee x5 pro. 2sim,hd οθονη,4core,2gb ram,αξιοπρεπεστατη καμερα μαζι με γνησια θηκη βιβλιο και γυαλι για οθονη με tracking number με nl post, 75 ευρω συνολο σε 9 10 εργασιμες το χα στα χερια μου.

Off topic: το σκέφτομαι κι εγώ το X5 PRO για δεύτερο. Το ότι το έδωσες στη μάνα σου να με ανησυχεί??? Εσύ το δουλεψες καθόλου? Τι λέει? Ή είναι μόνο για απλή χρήση? Από εκεί που το πήρες ζήτησες να σου βάλουν play store, να σου βγάλουν τις κινεζιες και να σου στείλουν δώρο θήκη και tempered?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αξιζει ιδιαιτερα. Πηρα προσφατα δωρο smartphone για τον αδερφο μου και το σκεφτομουνα. Τοτε εκανε 99 ευρω και ακριβως διπλα ειχε το Huawei Y625 και Alcatel Pop 3 στα ιδια λεφτα. Λοιπον ειχε κατωτερη οθονη, ηχειο και καμερα απο τα αλλα 2 (μαλιστα απο το Y625 η διαφορα ηταν τεραστια) και νομιζω δεν ειχε και αισθητηρα φωτεινοτητας. Το μονο καλο που ειχε ειναι ο διαθεσιμος αποθηκευτικος προς χρηση που θυμαμαι ηταν μεγαλυτερη ολων. 

Εγω προτιμησα το Y625 που υπερτερουσε σε ολα, απιστευτο για τα λεφτα του. Το μονο μειονεκτημα που εχει ειναι ο αποθηκευτικος χωρος που ειναι 1,9 GB για το χρηστη. Οποτε ενα 300αρη facebook που δεν μεταφερεται sd και ενα 200-300αρη περιπου η cache σου αφηνει σιγουρα καπου 800-900mb ελευθερα και τα υπολοιπα apps που θα τα μεταφερεις sd. Για καθημερινη χρηση, δηλαδη viber, messenger, fb, σερφαρισμα και απλα μικρα apps/games (μικροτερα των 500 mb), πιστευω σου φτανει.

Αν παλι δεν θες να ξεπερασεις τα 80 ευρω πηγαινε για το doogee x5 (1 Gb Ram) που και αυτο δεν εχει αισθητηρα φωτεινοτητας. Αν εξαιρεσουμε την καμερα, ειναι πολυ τιμιο κινητο. Το χω πιασει στα χερια μου και εχει πολυ ανωτερη οθονη απο το lenovo (ιδια χαλια ομως η καμερα). Σε ταχυτητα και τα 4 πανω κατω ιδια ειναι. Αν θες βεβαια να βλεπετε η καμερα το Y625 ειναι μονοδρομος σε αυτα τα χρηματα. 

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Off topic: το σκέφτομαι κι εγώ το X5 PRO για δεύτερο. Το ότι το έδωσες στη μάνα σου να με ανησυχεί??? Εσύ το δουλεψες καθόλου? Τι λέει? Ή είναι μόνο για απλή χρήση? Από εκεί που το πήρες ζήτησες να σου βάλουν play store, να σου βγάλουν τις κινεζιες και να σου στείλουν δώρο θήκη και tempered?

Το πήρα και εγώ για την γυναίκα μου(X5 pro). είναι καθαρα value for money Κινητο

Στα συν

καθαρό αντρόιντ χωρίς εξτρα εφαρμογές)

γρήγορο

φτηνό

international rom με ελληνικά(εχει και συχνες αναβαθμίσεις) και google play

Στα μείον

κάμερα(ψιλοαπαράδεκτη)

μπαταρία(είναι 2000ma σε σχέση με αυτά που αναγράφει)

δεν έχει φωτιζόμενα πληκτρα

δεν έχει led ειδοποιήσεων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...