aces Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Κ εγω προτεινα παραπανω μια συγκεκριμενη θηκη (ολες οι συσκευες θελουν) αρκει να ειναι διαφανη (ειτε transparent ειτε clear) για να μην κρυβει το bamboo αφου ετσι χανεται και η μισή αξια του τηλεφωνου κ το μισο design του...... Το κακο με τις διαφανες θηκες ειναι οτι δεν ειναι τοσο προστατευτικες θηκες οσο καποιες αλλες (που εχουν καλυτερα υλικα carbon fiber κλπ) αλλα τωρα εδω μιλαμε σε περιπτωση που πεσει η συσκευη γιατι αν δεν πεσει δεν θα παθει καποια βλαβη. Απο την αλλη οι διαφανες θηκες δεν κρυβουν και την ομορφια της οποια συσκευης. Ναι καλη φαινεται αυτη του amazon και ειναι transparent......
mp44christos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Η καλύτερη κ official θήκη απο την motorola είναι αυτη: http://www.amazon.com/Moto-Naked-Tough-Cases-Clear/dp/B00NR4AEA2
PetrisMpekris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια γρηγορη ερωτηση.Ενας φιλος μου βρισκεται στην ιδια κατασταση με εμενα.Θελει νεο κινητο σε αυτην τιμη και ειναι και αυτος μεταξυ του z3 compact και του moto x.Εγω του προτεινα το δευτερο(αν δεν παινεψεις το μελλοντικο σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει)αλλα μου ειπε οτι του αρεσει πολυ το γεγονος οτι ειναι μικρο και μπορει να το χειριζεται ανετα.Αξιζει να τον πεισω να παρει το x ή δεν χανει τπτ?
haHa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια γρηγορη ερωτηση.Ενας φιλος μου βρισκεται στην ιδια κατασταση με εμενα.Θελει νεο κινητο σε αυτην τιμη και ειναι και αυτος μεταξυ του z3 compact και του moto x.Εγω του προτεινα το δευτερο(αν δεν παινεψεις το μελλοντικο σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει)αλλα μου ειπε οτι του αρεσει πολυ το γεγονος οτι ειναι μικρο και μπορει να το χειριζεται ανετα.Αξιζει να τον πεισω να παρει το x ή δεν χανει τπτ?Με το sony θα εχει καλυτερη καμερα κ αυτονομια, αλλα χειροτερη και μικροτερη οθονη. To moto εχει κ λιγο πιο αμεσες ενημερωσεις κ πιο καθαρο android με ευχρηστες προσθηκες της motorola κ τελος είναι κ λιγο πιο ποιοτικο στο χερι. (οχι οτι το sony παει πισω) Οποτε ζυγιζει αυτα αλλα κ το θεμα μεγεθους και αποφασιζει. Είναι παντως εξαιρετικό κ απροβληματιστο κινητό κ αυτο κ ουσιαστικά μονόδρομος για οποιον ψαχνει γρηγορο αλλα κ μικρο σε μέγεθος κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα