haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε moto x 2014 .δεν παω λογω μικρης μνημης χωρις καρτα sd.Στο flex 2 .επισης δεν παω καθως ειδα το κινητο απο κοντα και δεν μου αρεσε τελικα η κυρτοτητα.Αποτι φαινεται οι δυο μου επιλογες ειναι το g3 και το z3 compact.Τι παραπανω εχει το 2ο απο το g3 για να δικαιολογησει τα συν 20€? Αρχικα εχουν μεγαλη διαφορα σε μεγεθος οθονης (4.6" και 5.5") οποτε πρεπει να αποφασισεις τι μεγεθος θελεις. Γενικοτερα, το z3 εχει αισθητα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, πολυ-πολυ καλυτερη αυτονομια, πιο απροβληματιστο λογισμικο κ οχι το τσιρκο της lg και δεν εχει τα σκαλωματακια που εχει το g3. Το g3 ομως εχει αισθητα καλυτερη οθονη. Υ.Γ.: Για αυτα που εχεις γραψει οτι θελεις, τα 16gb σου αρκουν κ με το παραπανω. Αν θεωρεις οτι θελεις παραπανω, τοτε κοιτας στο amazon.de που μπορεις να παρεις το moto x 2014 στα 32gb σε ασπρο μαλιστα χρωμα με bamboo πλατη που ειναι χαλαρα το πιο ποιοτικο κ ομορφο κινητο που εχεις πιασει. Ερχεται γυρω στα 275€ με τα μεταφορικα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από haHa
PetrisMpekris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αρχικα εχουν μεγαλη διαφορα σε μεγεθος οθονης (4.6" και 5.5") οποτε πρεπει να αποφασισεις τι μεγεθος θελεις. Γενικοτερα, το z3 εχει αισθητα καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, πολυ-πολυ καλυτερη αυτονομια, πιο απροβληματιστο λογισμικο κ οχι το τσιρκο της lg και δεν εχει τα σκαλωματακια που εχει το g3. Το g3 ομως εχει αισθητα καλυτερη οθονη. Υ.Γ.: Για αυτα που εχεις γραψει οτι θελεις, τα 16gb σου αρκουν κ με το παραπανω. Αν θεωρεις οτι θελεις παραπανω, τοτε κοιτας στο amazon.de που μπορεις να παρεις το moto x 2014 στα 32gb σε ασπρο μαλιστα χρωμα με bamboo πλατη που ειναι χαλαρα το πιο ποιοτικο κ ομορφο κινητο που εχεις πιασει. Ερχεται γυρω στα 275€ με τα μεταφορικα. Πολυ ενδιαφερον αυτο με το amazon.de.εχω ομως τις εξης αποριες:Θα δουλευει κανονικα με καρτες sim cosmote?Θα εχει ελληνικα?(Με επεισες να βγαλω το g3 απο την λιστα μου..οποτε τελικα ή στο z3 compact ή στο x θα παω,αν μου λυθουν οι παραπανω αποριες)
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πολυ ενδιαφερον αυτο με το amazon.de.εχω ομως τις εξης αποριες:Θα δουλευει κανονικα με καρτες sim cosmote?Θα εχει ελληνικα?(Με επεισες να βγαλω το g3 απο την λιστα μου..οποτε τελικα ή στο z3 compact ή στο x θα παω,αν μου λυθουν οι παραπανω αποριες) Nαι, εχει κανονικα ελληνικα κ παιζει κανονικα με ελληνικες καρτες sim.
PetrisMpekris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Nαι, εχει κανονικα ελληνικα κ παιζει κανονικα με ελληνικες καρτες sim. Αν εισαι σιγουρος τοτε πιστευω βρηκα το νεο μου κινητο.Σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε.
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αν εισαι σιγουρος τοτε πιστευω βρηκα το νεο μου κινητο.Σε ευχαριστω πολυ ρε φιλε. 100% ειναι ετσι.
PetrisMpekris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 100% ειναι ετσι.Συγγνωμη αν γινομαι σπαστικος αλλα πως το επιβεβαιωσες(καταλαβαινεις δεν θελω να γινει καμια γκαφα)Α και με σερβις τι παιζει?θα μπορω ακομα να το παω οπου θελω ετσι?
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνωμη αν γινομαι σπαστικος αλλα πως το επιβεβαιωσες(καταλαβαινεις δεν θελω να γινει καμια γκαφα)Α και με σερβις τι παιζει?θα μπορω ακομα να το παω οπου θελω ετσι? Ναι, καλυπτονται κανονικα απο πανευρωπαικη εγγυηση τα motorola αγορασμενα απο amazon. Εχω αγορασει κ εγω στο παρελθον. Οσο για τις ελληνικες sim, τα moto x που πωλουνται στην Ευρωπη χωρις συμβολαιο δεν εχουν κανενα κλειδωμα. Αλλα για να σου φυγει οποιοδηποτε αγχος, ρωτα απευθειας στο amazon.
PetrisMpekris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, καλυπτονται κανονικα απο πανευρωπαικη εγγυηση τα motorola αγορασμενα απο amazon. Εχω αγορασει κ εγω στο παρελθον. Οσο για τις ελληνικες sim, τα moto x που πωλουνται στην Ευρωπη δεν εχουν κανενα κλειδωμα. Αλλα για να σου φυγει οποιοδηποτε αγχος, ρωτα απευθειας στο amazon. Ωραια.Φιλε με βοηθησες παρα πολυ.Ευχαριστω.
ziaba Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Συγγνωμη αν γινομαι σπαστικος αλλα πως το επιβεβαιωσες(καταλαβαινεις δεν θελω να γινει καμια γκαφα)Α και με σερβις τι παιζει?θα μπορω ακομα να το παω οπου θελω ετσι? χτυπα το απο αμαζον ειναι εγγυηση και αν εχεις καποιο θεμα με την συσκευη (πχ αλλαξες γνωμη) την στελνεις πισω και περνεις πισω ολο το ποσο
PetrisMpekris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 κορυφη το συγκεκριμενο σε εμφανιση Αυτο με το bamboo ειναι οντως απιστευτο.Εχει να τραβηξει βλεμματα αυτο...
haHa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο με το bamboo ειναι οντως απιστευτο.Εχει να τραβηξει βλεμματα αυτο... Aπο κοντα και στο χερι ειναι ακομα καλυτερη η αισθηση.
aces Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο με το bamboo ειναι οντως απιστευτο.Εχει να τραβηξει βλεμματα αυτο... ναι αρκει να μην του βαλεις καμια θηκη που θα το κρυβει/καλυπτει πληρως γιατι εχω δει πολλα ""εγκληματα"" με εξτρα θηκες. Μονο καμια clear / transparent θηκη ισως να χρειαζεται σαν εξτρα προστασια αν κ δειχνει πιο ανθεκτικο το υλικο
haHa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ναι αρκει να μην του βαλεις καμια θηκη που θα το κρυβει/καλυπτει πληρως γιατι εχω δει πολλα ""εγκληματα"" με εξτρα θηκες. Μονο καμια clear / transparent θηκη ισως να χρειαζεται σαν εξτρα προστασια αν κ δειχνει πιο ανθεκτικο το υλικο Για καποιον που ειναι λιγο απροσεχτος, θεωρω οτι χρειαζεται θηκη αυτο το κινητο. Το προβλημα δεν ειναι στα bamboo υλικο της πλατης που ειναι μια χαρα ανθεκτικο ή στο μεταλλικο πλαισιο γυρω-γυρω, αλλα στο οτι η οθονη ειναι λιγο κυρτη(αγκαλιαζει το πλαισιο) κ αν σου πεσει κατω, βρισκει ουσιαστικα το γυαλι της οθονης κ οχι το πλαισιο. 1
PetrisMpekris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για τη συμβουλη παιδια.Αυτη πως σας φαινεται? http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00S9K0S5A/ref=pd_aw_sim_107_1?ie=UTF8&dpID=41oSmwqwfYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL100_SR100%2C100_&refRID=1YNWSC7MPR5F2RVENQJ8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα