PetrisMpekris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κατηγορηματικα ΟΧΙ δεν φτανει. Η αληθεια ειναι πως τα 16gb χωρις επεκταση ειναι οντως προβλημα (μπορει οχι αμεσο αλλα μακροπροθεσμα δεν θα φτανουν κ θα χρειαζεται χωρο κλπ) ακομη για τον απλο χρηστη αφου η επεκταση ειναι απαραιτητη στα 16gb. Αν ητανε 32gb χωρις SD θα ητανε αλλιως μεγαλυτερη ανεση, ευελιξια χωρου κλπ Ευχαριστω πολυ.Αν και ειχα πεισει τον εαυτο μου οτι δεν θα αποτελει προβλημα φαινεται πως αυτο δεν ισχυει...εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο σε αυτα τα χρηματα ή να παω κατευθειαν στο g flex 2 ή το g3(32gb)? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2016 από PetrisMpekris
Donalhioy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Κατηγορηματικα ΟΧΙ δεν φτανει. σε 16 γιγα κινητο 12 εφαρμογες, 3 ταινιες, 2 επεισοδια απο την σειρα Elementary, σιγουρα πανω απο 100 φωτο και καπου στα 5-6 μικρα βιντεο 9 αρχεια pdf, και 4-5 τραγουδια "κομενα για ηχους κλησης.. υπολοιπο καπου στα 2 γιγα οποτε κατηγορηματικα οχι μονο αν ΔΕΝ κανεις απλη χρηση..
PetrisMpekris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 σε 16 γιγα κινητο 12 εφαρμογες, 3 ταινιες, 2 επεισοδια απο την σειρα Elementary, σιγουρα πανω απο 100 φωτο και καπου στα 5-6 μικρα βιντεο 9 αρχεια pdf, και 4-5 τραγουδια "κομενα για ηχους κλησης.. υπολοιπο καπου στα 2 γιγα οποτε κατηγορηματικα οχι μονο αν ΔΕΝ κανεις απλη χρηση.. Αν ειναι ετσι οπως τα λες δεν με βλεπω να αντιμετωπιζω προβλημα.
heavyrain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχεις ταινιες και επεισοδια στο κινητο... εστω με το που τα δεις τα σβηνεις.αλλα πλεον ειναι πολυ λιγα τα 16 γιγα που συνηθως ειναι γυρω στα 11 ελευθερα στο χρηστη.
PetrisMpekris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχεις ταινιες και επεισοδια στο κινητο... εστω με το που τα δεις τα σβηνεις.αλλα πλεον ειναι πολυ λιγα τα 16 γιγα που συνηθως ειναι γυρω στα 11 ελευθερα στο χρηστη. Ισχυει...εγω κυριως θελω τραγουδια τα βασικα social media και 4-5 εφαρμογες..αρα ισως να ειμαι καλα..
mp44christos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Στα 240 και το φλεξ και τι μοτο είναι κορφή! Εγω θα επερνα μοτο λογο των ενημέρωσεων τον εξτρα λειτουργιων που βαζει η μοτορολα. Αν μπορείς να δώσεις λίγα ακομα σκεψου το για το πλαυ η το 5χ
The Great George Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Από την λίστα σου Μοτο Χ ότι και να λέμε το μηχάνημα είναι δύναμη ...
PetrisMpekris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Απεκλεισα το g flex 2 μετα απο αρκετη σκεψη...αν παω στο g3 αντι για το moto x για να εχω ελευθερια οσον αφορα τη μνημη,χανω πολλα?
mp44christos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το g3 εχει θεματακια με αποδοση ε Του επεξεργαστή και θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα ολλα καλά. Δες βιντεακια με αυτα τα δυο κινηο κ παρε οποιο σου αρέσει.
PetrisMpekris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το g3 εχει θεματακια με αποδοση ε Του επεξεργαστή και θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα ολλα καλά. Δες βιντεακια με αυτα τα δυο κινηο κ παρε οποιο σου αρέσει. Γενικοτερα σαν κινητο και για τους λογους που ανεφερες μου αρεσει περισσοτερο το moto x...ο μονος μου ενδοιασμος ειναι η μνημη...στο τελος ομως νομιζω οτι σε αυτο θα καταληξω..για ποσα χρονια πιστευετε οτι θα μπορει να με καλυψει το x?
PetrisMpekris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μολις τωρα ειδα οτι η τιμη του nexus 5x στο σκρουτζ ειναι 320 για 32gb .Πιστευετε οτι μεχρι το πασχα θα εχουν πεσει και αλλο?Αν ναι,λετε να περιμενω για να παρω αυτο αντι για το x?Συγγνωμη που επιμενω τοσο αλλα θελω να παρω ενα κινητο που πραγματικα αξιζει και θα μου κρατησει δυο χρονια. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από PetrisMpekris
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δες το g flex 2 το εχω εδω και εναν μηνα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία ειναι αρκετά ικανοποιητική, θεμα με κολλήματα κανένα, απο υπερθέρμανση που εχει αναφερθεί ζεσταίνεται μονο στα παιχνίδια αλλα σε λογικά πλαίσια, η καμερα ειναι αρκετα καλη και για τα 230 που κανει τωρα αξιζει... Πριν 1 μήνα έκανε 270:(. Το μονο θεμα είναι οτι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε θήκες στην Ελλάδα. Αμα βλέπεις απο εξωτερικο σαφώς εχεις Περισσότερες επιλογές όσον αφορά τις θήκες.
PetrisMpekris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον,αποφασισα να αναβαλω την αγορα κινητου ετσι ωστε να μαζεψω χρηματα για κατι καλυτερο.Εχω καταληξει λοιπον στα εξης τρια.LG g3 32gb,moto x play και xperia z3 compact.Ποιο απο αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη?
haHa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπον,αποφασισα να αναβαλω την αγορα κινητου ετσι ωστε να μαζεψω χρηματα για κατι καλυτερο.Εχω καταληξει λοιπον στα εξης τρια.LG g3 32gb,moto x play και xperia z3 compact.Ποιο απο αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη? Αλλαξε τις επιλογες σου μεταξυ των lg g flex 2, moto x 2014, sony z3 compact. Ειδικα το moto x play ξεχνα το σε αυτα τα χρηματα.
PetrisMpekris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Αλλαξε τις επιλογες σου μεταξυ των lg g flex 2, moto x 2014, sony z3 compact. Ειδικα το moto x play ξεχνα το σε αυτα τα χρηματα. Σε moto x 2014 .δεν παω λογω μικρης μνημης χωρις καρτα sd.Στο flex 2 .επισης δεν παω καθως ειδα το κινητο απο κοντα και δεν μου αρεσε τελικα η κυρτοτητα.Αποτι φαινεται οι δυο μου επιλογες ειναι το g3 και το z3 compact.Τι παραπανω εχει το 2ο απο το g3 για να δικαιολογησει τα συν 20€?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα