Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε στο Moto X Play. Είναι νεότερο μοντέλο και καλύτερο από το Moto X 2nd Gen.

Με τον 615 θα το σκεφτόμουν 4 φορές πρώτα και θα κατέληγα στο ότι δεν αξίζει. 

Δημοσ.

@ikagura

Moto X Play: Έχει οκταπυρηνο επεξεργαστη, νεότερο από τον snapdragon 801 και καλύτερα γραφικά, καλύτερες κάμερες 21 MP/5 MP έναντι 13MP/2 MP στο Moto X 2nd Gen, νεότερο Android, πέρνει κάρτα Micro SD, μεγαλύτερη μπαταρία 3630 mAh έναντι 2300 mAh του Moto X 2nd Gen. Βέβαια έχει υψηλότερη τιμή αλλά πιστεύω πως αξίζει για τα χρήματα του.

Δημοσ.

δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ 615 και 801,ο 615 είναι πολύ πίσω, για τα γραφικά τώρα η adreno 330 του 801 είναι 3-4 φορές καλύτερη από την 405 του 615

@ikagura
Moto X Play: Έχει οκταπυρηνο επεξεργαστη, νεότερο από τον snapdragon 801 και καλύτερα γραφικά, καλύτερες κάμερες 21 MP/5 MP έναντι 13MP/2 MP στο Moto X 2nd Gen, νεότερο Android, πέρνει κάρτα Micro SD, μεγαλύτερη μπαταρία 3630 mAh έναντι 2300 mAh του Moto X 2nd Gen. Βέβαια έχει υψηλότερη τιμή αλλά πιστεύω πως αξίζει για τα χρήματα του.

• Like 3
Δημοσ.

μεταξυ p8 και moto x play ειμαι...γνωμες περιμενω...

δηλαδη ο επεξεργαστης του moto 2 gen ειναι καλυτερος απο του μοτο play?δεν εχω καταλαβει

Δημοσ.

@galimanas Ναι το Moto x2 έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά το Moto X Play έχεις καλύτερες καμερεε, καλύτερη μπαταρία, είναι νεότερο μοντέλο και πέρνει Micro SD. Για αυτό προτείνω το Moto X Play.

Δημοσ.

δηλαδη ο επεξεργαστης του moto 2 gen ειναι καλυτερος απο του μοτο play?δεν εχω καταλαβει

Δεν είναι απλα καλυτερος, είναι πολυ-πολυ καλυτερος. Ακομα μεγαλύτερη είναι η διαφορά στην gpu/καρτα γραφικών, οποτε τα παιχνίδια θα παίζουν πιο άνετα ενω ακομα κ το μενου κλπ θα ρολαρει καλύτερα.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια,σχετικά με το Moto x 2nd fen,το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω,αλλα με ανησυχούν τα 16gb της μνήμης ΧΩΡΙΣ υποδοχή για κάρτα SD...νομιζετε οτι αρκεί αυτός ο χώρος?

Δημοσ.

Ρε παιδια,σχετικά με το Moto x 2nd fen,το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω,αλλα με ανησυχούν τα 16gb της μνήμης ΧΩΡΙΣ υποδοχή για κάρτα SD...νομιζετε οτι αρκεί αυτός ο χώρος?

Εγω θα ειχα θέμα. Τοσο ώστε να μην σκέφτομαι καθολου κινητά με 16γβ.
Δημοσ.

Εγω θα ειχα θέμα. Τοσο ώστε να μην σκέφτομαι καθολου κινητά με 16γβ.

Θα μου πρότεινες το g flex 2 αντι για το moto x?Υπαρχει κανενα αλλο σε αυτη τη τιμη που αξιζει να κοιταξω? (οχι meizu)

Δημοσ.

Κατηγορηματικα ΟΧΙ δεν φτανει.

Η αληθεια ειναι πως τα 16gb χωρις επεκταση ειναι οντως προβλημα (μπορει οχι αμεσο αλλα μακροπροθεσμα δεν θα φτανουν κ θα χρειαζεται χωρο κλπ) ακομη για τον απλο χρηστη αφου η επεκταση ειναι απαραιτητη στα 16gb. Αν ητανε 32gb χωρις SD θα ητανε αλλιως μεγαλυτερη ανεση, ευελιξια χωρου κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...