Προς το περιεχόμενο

Lenovo g575 windows 7 ποια εκδοση;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια εχω αυτο το απλο λαπτοπακι ποια εκδοση να του περασω win 7 για να σερνεται οσο το δυνατο λιγοτερο??για ιντερνετ χρηση ειναι πιο πολυ

Δημοσ.

Οποια εκδοση των 7 και να βαλεις, το ιδιο θα ειναι. Δεν υπαρχει δηλαδη βαρια εκδοση και ελαφρια εκδοση, οποτε οποια θελεις βαλε. Συνηθως η home premium θα σε καλυψει πληρως που ειναι η πιο γνωστη εκδοση. Για μενα παντως αν το laptop υποστηριζει τα 8.1, βαλε αυτα. Θα δεις μια διαφορα απο τα 7.

Δημοσ.

Βγαλτο οπως εισαι το antivirus το συγκεκριμενο. Τιποτα δεν κανει. Επισης, μην περιμενεις τρελα πραγματα. Το λαπτοπ σου εχει πολυ χαμηλο επεξεργαστη αποτι βλεπω. Κοιτα και τον σκληρο με το hard disk sentinel σε τι κατασταση βρισκεται.

Δημοσ.

Ο σκληρος ειναι κομπλε.εβγαλα το antivirus αλλα απ οτι βλεπω ξεμενει απο ραμ εχω μονο drivers πανω και στο ιντερνετ ακομα δν πηγαινει πολυ καλα μπορω ν κανω κτ αλλο?

Δημοσ.

2gb εχει 1.6δυνατη χρηση(32bit εβαλα)

Και ελευθερη με το ζορι μερικες φορες εχει 223 αλλιως οταν εχω το chrome δν εχω καθολου ελευθερη

Δημοσ.

Λογικα μου φαινονται ολα. Ειναι λιγα τα 2gb. Επειδη σιγουρα το laptop σου υποστηριζει και αλλη μνημη ram, πηγαινε αγορασε αλλα 2gb για να πας στα 4gb και εισαι ετοιμος. Βαλε μετα και τα 8.1 64bit και εισαι ενταξει. Το laptop σου να καταλαβεις αργει για 2 λογους. 1 γιατι εχεις πολυ χαμηλο επεξεργαστη και 2 εχεις λιγη ram. Για τον επεξεργαστη δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι. Απλα μετα να βαλεις τα 8.1.

Επισης σαν τελευταια λυση, να βαλεις μια ελαφρια διανομη linux. Εβαλα linux σε ενα laptop με 1gb μνημη και χαλια επεξεργαστη και πεταει στο ιντερνετ.

Αρκει βεβαια να το εχεις το laptop για απλα πραγματα και να μην χρησιμοποιεις καποιο ειδικο προγραμμα που ειναι μονο για windows.

Δημοσ.

Οχι δεν εχεις βαλει κατι λαθος. Απο antivirus για μενα βαλε το panda free. Θα το γονατισεις ομως το μηχανημα να ξερεις. Ηδη εχει γονατισει.

Δημοσ.

Υπαρχει αλλα η προστασια του ειναι μηδαμινη. Απο την στιγμη που δεν θες να βαλεις, να προσεχεις που μπαινεις στο internet. Αν προσεχεις, δυσκολα θα παθεις κατι. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ θα κανεις ενημερωσεις των windows. Το πιο σημαντικο ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...