nikolakis83 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Κανεναν ssd λεει να παρουμε; (samsung evo 250) Μέχρι χτες είχε τον Sandisk Ultra II (240 GB) στις 49 λίρες..και σήμερα το πήγε στις 62 λίρες...
insome Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέχρι χτες είχε τον Sandisk Ultra II (240 GB) στις 49 λίρες..και σήμερα το πήγε στις 62 λίρες... Για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την προσφορά το έκανε. Γιατί είναι από 50GΒP και πάνω. 10
anonik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παιδια για να καταλαβω.Μπορουμε να ψωνισουμε κανονικα απο ΑΜΑΖΟΝ με τις καρτες μας (απο οτι ξερω δεν παιρνει πευπαλ)?δεν μας πιανουν τα cc? Από άμαζον uk έχω πάρει gift card στο ύψος των αγορών που θέλω να κάνω, πέρασε κανονικά με την κάρτα μου από alpha bank και μετά πήρα αυτό που ήθελα 2
kostakiss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 81,42 βγαινει με τα μεταφορικα μεσα. αξιζει? μπορω να βαλω paypal αντι για καρτα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 80 ευρω εβγαινε τελικη πριν καμια βδομαδα που τον ειχαν 56 λιρες. (για τον 850 εβο 250 λεμε Κωστα ε; ) Τωρα τον εχουν 65λιρες βλεπω. Στο ισπανικο αμαζον εβγαινε καπου 70-75€ τελικη πριν 10-15 μερες.
kostakiss Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 80 ευρω εβγαινε τελικη πριν καμια βδομαδα που τον ειχαν 56 λιρες. (για τον 850 εβο 250 λεμε Κωστα ε; ) Τωρα τον εχουν 65λιρες βλεπω. Στο ισπανικο αμαζον εβγαινε καπου 70-75€ τελικη πριν 10-15 μερες. για τον sandisk ultra ειδα που εγινε αναφορα παραπανω. οποτε τσαμπα το προμο
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Από άμαζον uk έχω πάρει gift card στο ύψος των αγορών που θέλω να κάνω, πέρασε κανονικά με την κάρτα μου από alpha bank και μετά πήρα αυτό που ήθελα Ωραία ιδέα αυτή. Οπότε μπορούμε να πάρουμε μια gift card με το κουπόνι και μετά την χρησιμοποιούμε όποτε θέλουμε.
salmador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ωραία ιδέα αυτή. Οπότε μπορούμε να πάρουμε μια gift card με το κουπόνι και μετά την χρησιμοποιούμε όποτε θέλουμε. Οχι, δεν καταλαβες... Με gift card που αγοραζεις απο αλλου μπορεις να πληρωσεις την παραγγελια σου, στην οποια θα βαλεις το κουπονι. Ολα αυτα μονο για σημερα
anonik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οχι, δεν καταλαβες... Με gift card που αγοραζεις απο αλλου μπορεις να πληρωσεις την παραγγελια σου, στην οποια θα βαλεις το κουπονι. Ολα αυτα μονο για σημερα "Όλα αυτά μόνο για σήμερα" το εννοείς για το κουπόνι προφανώς. To gift card το παίρνεις οπότε θέλεις να ψωνίσεις... ( το ξεκαθαρίζω για να μην μπλέξουμε όποιοv διαβάζει)
salmador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 "Όλα αυτά μόνο για σήμερα" το εννοείς για το κουπόνι προφανώς. To gift card το παίρνεις οπότε θέλεις να ψωνίσεις... ( το ξεκαθαρίζω για να μην μπλέξουμε όποιοv διαβάζει) Ετσι ακριβως
hasiotis_john Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μόλις έβαλα 2 πράγματα (ίδια ακριβώς από έναν seller) με τελικό πόσο στα GBP 69.70 , αλλά δεν δέχεται την έκπτωση! The promotional code you entered cannot be applied to your purchase. Κάνω κάτι λάθος?
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μόλις έβαλα 2 πράγματα (ίδια ακριβώς από έναν seller) με τελικό πόσο στα GBP 69.70 , αλλά δεν δέχεται την έκπτωση! The promotional code you entered cannot be applied to your purchase. Κάνω κάτι λάθος? Δοκίμασε τα ίδια αλλά με πωλητή το amazon όχι 3ο. 1
giopa62 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μόλις έβαλα 2 πράγματα (ίδια ακριβώς από έναν seller) με τελικό πόσο στα GBP 69.70 , αλλά δεν δέχεται την έκπτωση! The promotional code you entered cannot be applied to your purchase. Κάνω κάτι λάθος? It cannot be redeemed on products sold by Amazon.co.uk Marketplace platform (including items Fulfilled by Amazon), at any of Amazon.co.uk’s Trusted Partner sites or at any other Amazon site, for example Amazon.com, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr or Amazon.it. 1
katcos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παιδια για να καταλαβω.Μπορουμε να ψωνισουμε κανονικα απο ΑΜΑΖΟΝ με τις καρτες μας (απο οτι ξερω δεν παιρνει πευπαλ)?δεν μας πιανουν τα cc? Με AMEX της ALPHA έχω κάνει 4 αγορές (διάφορα είδη) από το .uk χωρίς πρόβλημα
mpokwsths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ΟΛΕΣ οι κάρτες περνάνε στα: 1) Αγγλικό 2)Γερμανικό 3)Ιταλικό Amazon. Όπως επίσης και όλες, πλην AMEX, τρώνε άκυρο στα: 1)Γαλλικό 2)Ισπανικό 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα