Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανεναν ssd λεει να παρουμε; (samsung evo 250)

Μέχρι χτες είχε τον Sandisk Ultra II (240 GB) στις 49 λίρες..και σήμερα το πήγε στις 62 λίρες... :unsure:

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μέχρι χτες είχε τον Sandisk Ultra II (240 GB) στις 49 λίρες..και σήμερα το πήγε στις 62 λίρες... :unsure:

Για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την προσφορά το έκανε. Γιατί είναι από 50GΒP και πάνω.

• Like 10
Δημοσ.

Παιδια για να καταλαβω.Μπορουμε να ψωνισουμε κανονικα απο ΑΜΑΖΟΝ με τις καρτες μας (απο οτι ξερω δεν παιρνει πευπαλ)?δεν μας πιανουν τα cc?

Από άμαζον uk έχω πάρει gift card στο ύψος των αγορών που θέλω να κάνω, πέρασε κανονικά με την κάρτα μου από alpha bank και μετά πήρα αυτό που ήθελα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

80 ευρω εβγαινε τελικη πριν καμια βδομαδα που τον ειχαν 56 λιρες. (για τον 850 εβο 250 λεμε Κωστα ε; ) Τωρα τον εχουν 65λιρες  βλεπω. Στο ισπανικο αμαζον εβγαινε καπου 70-75€ τελικη πριν 10-15 μερες. 

Δημοσ.

80 ευρω εβγαινε τελικη πριν καμια βδομαδα που τον ειχαν 56 λιρες. (για τον 850 εβο 250 λεμε Κωστα ε; ) Τωρα τον εχουν 65λιρες  βλεπω. Στο ισπανικο αμαζον εβγαινε καπου 70-75€ τελικη πριν 10-15 μερες. 

για τον sandisk ultra ειδα που εγινε αναφορα παραπανω. οποτε τσαμπα το προμο :P

Δημοσ.

Από άμαζον uk έχω πάρει gift card στο ύψος των αγορών που θέλω να κάνω, πέρασε κανονικά με την κάρτα μου από alpha bank και μετά πήρα αυτό που ήθελα

Ωραία ιδέα αυτή.

Οπότε μπορούμε να πάρουμε μια gift card με το κουπόνι και μετά την χρησιμοποιούμε όποτε θέλουμε. :)

Δημοσ.

Ωραία ιδέα αυτή.

Οπότε μπορούμε να πάρουμε μια gift card με το κουπόνι και μετά την χρησιμοποιούμε όποτε θέλουμε. :)

Οχι, δεν καταλαβες...

Με gift card που αγοραζεις απο αλλου μπορεις να πληρωσεις την παραγγελια σου, στην οποια θα βαλεις το κουπονι. 

Ολα αυτα μονο για σημερα

Δημοσ.

Οχι, δεν καταλαβες...

Με gift card που αγοραζεις απο αλλου μπορεις να πληρωσεις την παραγγελια σου, στην οποια θα βαλεις το κουπονι. 

Ολα αυτα μονο για σημερα

"Όλα αυτά μόνο για σήμερα" το εννοείς για το κουπόνι προφανώς. To gift card το παίρνεις οπότε θέλεις να ψωνίσεις... ( το ξεκαθαρίζω για να μην μπλέξουμε όποιοv διαβάζει)

Δημοσ.

"Όλα αυτά μόνο για σήμερα" το εννοείς για το κουπόνι προφανώς. To gift card το παίρνεις οπότε θέλεις να ψωνίσεις... ( το ξεκαθαρίζω για να μην μπλέξουμε όποιοv διαβάζει)

Ετσι ακριβως

Δημοσ.

Μόλις έβαλα 2 πράγματα (ίδια ακριβώς από έναν seller) με τελικό πόσο στα GBP 69.70 , αλλά δεν δέχεται την έκπτωση!

The promotional code you entered cannot be applied to your purchase.

Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Μόλις έβαλα 2 πράγματα (ίδια ακριβώς από έναν seller) με τελικό πόσο στα GBP 69.70 , αλλά δεν δέχεται την έκπτωση!

Κάνω κάτι λάθος?

Δοκίμασε τα ίδια αλλά με πωλητή το amazon όχι 3ο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνω κάτι λάθος?

It cannot be redeemed on products sold by Amazon.co.uk Marketplace platform (including items Fulfilled by Amazon), at any of Amazon.co.uk’s Trusted Partner sites or at any other Amazon site, for example Amazon.com, Amazon.de, Amazon.es, Amazon.fr or Amazon.it.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια για να καταλαβω.Μπορουμε να ψωνισουμε κανονικα απο ΑΜΑΖΟΝ με τις καρτες μας (απο οτι ξερω δεν παιρνει πευπαλ)?δεν μας πιανουν τα cc?

Με AMEX της ALPHA έχω κάνει 4 αγορές (διάφορα είδη)  από το .uk χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.

ΟΛΕΣ οι κάρτες περνάνε στα: 1) Αγγλικό 2)Γερμανικό 3)Ιταλικό Amazon.

Όπως επίσης και όλες, πλην AMEX, τρώνε άκυρο στα: 1)Γαλλικό 2)Ισπανικό

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...