Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Εχω το εξης προβληματακι. Εδωσα ενα κινητο στο service γιατι εκανε επαννεκινησεις. Το παρελαβα χθες και μου ειπαν οτι εγινε αναβαθμιση και περασε ολα τα τεστ και ολα καλα. Σημερα μου ξαναεκανε επανεκκινηση στο ακυρο. Τι κανω τωρα? Ειμαι ακομα σε εγγυηση

Δημοσ.

Καλημερα παιδες. Εχω το εξης προβληματακι. Εδωσα ενα κινητο στο service γιατι εκανε επαννεκινησεις. Το παρελαβα χθες και μου ειπαν οτι εγινε αναβαθμιση και περασε ολα τα τεστ και ολα καλα. Σημερα μου ξαναεκανε επανεκκινηση στο ακυρο. Τι κανω τωρα? Ειμαι ακομα σε εγγυηση

Ξανα πισω και ζητα και αντικατασταση! Το αν θα την παρεις δεν ξερω,οτι αποφασισουν.Και γω με ενα lumia το στειλα για gps και μ γυρισε με καμμενα πιξελ.
  • Like 1
Δημοσ.

Ξανα πισω και ζητα και αντικατασταση! Το αν θα την παρεις δεν ξερω,οτι αποφασισουν.Και γω με ενα lumia το στειλα για gps και μ γυρισε με καμμενα πιξελ.

Kαι τι εκανες μετα?

Δημοσ.

Kαι τι εκανες μετα?
Εκανα αυτο που σου ειπα,αλλα ακομα δεν το χω παρει πισω. Αυτο που λεω ειναι οτι και να ζητησεις το κατι παραπανω (αντικατασταση) δεν χανεις τιποτα. Οπως και να χει νομιζω πρεπει να δειξεις τη δυσαρεσκεια σου στον υπαλληλο,ευγενικα παντα!Δεν προτεινω να αρχισεις custom rom κτλ αν ειναι android, αφου εχεις εγγυηση.
Δημοσ.

δεν ειναι custom. δε ξερω τι να κανω γιατι και αλλα παιδια απο εδω που λενε οτι πηραν αντικατασταση λενε οτι πηραν refurbished που ειχαν αλλα προβληματα και παλι απο την αρχη..

Δημοσ.

<p>δεν ειναι custom. δε ξερω τι να κανω γιατι και αλλα παιδια απο εδω που λενε οτι πηραν αντικατασταση λενε οτι πηραν refurbished που ειχαν αλλα προβληματα και παλι απο την αρχη..</p>

Ποια συσκευη ειναι? Ετσι κι αλλιως το δικο σου εχει προβλημα οπως λες, το οποιο δεν καταφεραν να φτιαξουν. Οποτε η το παλευεις μονος και ισως χασεις εγγυηση, η το πας πισω και ζητας επισκευη η αντικατασταση. Γνωμη μου,το δευτερο ειναι η καλυτερη λυση. Το οτι θα σου δωσουν refurbished δεν νομιζω οτι ειναι ο κανονας. Στο τελος, αν δεις χτυπηματα οταν στο δινουν,μην το παραλαβεις και πες το. Αν ειναι αριστο εμφανισιακα και λειτουργικα, τι σε νοιαζει αν ειναι refurbished?

• Like 1
Δημοσ.

Οπως ειπαν και η απο πανω...απλος εγω θα σου πω να το βγαλεις καμια φωτογραφια για καθε ενδεχομενω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...