navigator0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα σας! Εχω στα χερια μου ενα tablet turbo-x στο οποιο δεν λειτουργει το digitizer. Ψαχνω τροπο να συνδεσω το tablet με το pc, μεσω usb και να μπορω να το ελεγχω πληρως απο το pc. Αναφερω οτι το tablet δεν ειναι rooted και λογικα δεν ειναι επιλεγμενη η επιλογη "εντοπισμος σφαλματων usb". Το αναφερω αυτο γιατι σε ερευνα στο google για αντιστοιχα προβληματα ζητουσαν τα παραπανω η ενα απο αυτα. Ευχαριστω πολυ!
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν γινεται αυτο που θες, εκτος αν θες να το κανεις με ενα προγραμμα τυπου teamviewer. Αν το ταμπλετ υποστηριζει otg, παρε ενα καλωδιο otg και ενα αλλο ποντικι και να το χειριζεσαι με αυτο.
navigator0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εχω βαλει otg αλλα δεν το αναγνωριζει. Μαλλον επειδη δεν ειναι rooted, γιατι σε rooted κινητο το διαβαζει οκ.
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον επειδη το ταμπλετ δεν υποστηριζει otg γενικα δεν το αναγνωριζει. Το otg δεν ειναι feature που απαιτει root.
navigator0 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι το otg μου δουλευει μονο σε rooted κινητα απο οσα εχω δοκιμασει. Απλη συμπτωση να ειναι?
tarantules Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Με ένα bluetooth πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο touchpad μπορείς άνετα να το χειρίζεσαι χωρίς καν να το συνδέσεις με κάποιον υπολογιστή. Άκυρο...Πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να ενεργοποιήσεις το bluetooth της ταμπλέτας
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειναι σιγουρο αυτο? Γιατι το otg μου δουλευει μονο σε rooted κινητα απο οσα εχω δοκιμασει. Απλη συμπτωση να ειναι?Ναι. Το κινητο μου (huawei y530) δεν ειχε otg πριν το root, και ουτε απεκτησε μετα. Αντιθετα, ολα (πλην ενος) τα ταμπλετ και τα κινητα που δοκιμασα για να δω αν υποστηριζουν otg ηταν χωρις root. Το otg ειναι hardware feature. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2016 από jim_p
navigator0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Οκ. Αρα δεν γινεται απ'οτι φαινεται. Για το root ρωταω γιατι σε ξενα forums που εψαχνα, καταλαβα οτι με το rooting ξεκλειδωνεται το android και μπορεις να εχεις και το otg... Εκτος αν λενε οτι αναβαθμιζεις σε android με otg η αναβαθμιζεις τη rom με otg.
navigator0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Γνωριζει τελικα καποιος αν το otg αναγνωριζεται απο το android η απο τη rom του tablet η smartphone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα