Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω hp p013-sv και θελω να βαλω στην θεση του cd rom εναν σκληρο δισκο...Συγκεκριμενα στην θεση του σκληρου εβαλα ssd και εκει που ειναι το cd rom θελω να βαλω τον σκληρο που ειχα μανησιο,απλα δεν ξερω με τι να καλυψω την χαραμαδα απο το cd rom...Που μπορω να βρω ενα πλαστικο κτλ? Και τελος θα ηθελα ν αμπορω να κανω dual boot και απο τους δυο δισκους.

Δημοσ.

θεωρητικά αν ορίσεις boot το cdrom θα κάνει boot από ότι έχεις βάλει εκεί, ψάξε για hdd caddy όπως αυτό

http://www.aliexpress.com/item/Universal-Aluminum-IDE-to-SATA-2nd-HDD-Caddy-12-7mm-2-5-SATA-3-0-SSD/32225343125.html

νομίζω είχα δει και στο eshop κάποια στιγμή με διπλάσια τιμή όμως!

Δημοσ.

Λοιπον βρηκα στο eshop απλα εχω δυο ερωτησεις ενα αν καθεται ακριβως στο δικο μου λαπτοπ και το κυριοτερο η χαραμαδα αν καλυπτεται με το καπακι που εχει τωρα το cd ρομ αλλα για να βγει και να μπει στην θηκη ειναι εφικτο?

Δημοσ.

Σε αυτο εδω το προιον, ειναι εμφανες οτι υπαρχουν οι καταλληλες οπες ωστε να κουμπωσει το bezel του cd/dvdrw που εχει τωρα το laptop σου, στο caddy.

8216.png

Δεν εχω βαλει ποτε hdd caddy αλλα εχω αλλαξει το εργοστασιακο dvd-rw, με αλλο.

Το δυσκολο ειναι να βγαλεις το bezel χωρις να σπασεις καποιο απο τα "αυτακια" που θυλακωνουν στο dvdrw.

Οποτε προσοχη!

Δημοσ.

Λοιπον βρηκα στο eshop απλα εχω δυο ερωτησεις ενα αν καθεται ακριβως στο δικο μου λαπτοπ και το κυριοτερο η χαραμαδα αν καλυπτεται με το καπακι που εχει τωρα το cd ρομ αλλα για να βγει και να μπει στην θηκη ειναι εφικτο?

Η λογικη σε αυτα τα θεματα ειναι η εξης

1.να εχει την ιδια συνδεσμολογια (sata)

2.το ιδιο υψος

Αν καλυπτονται αυτα τα 2..απλα βγαζεις την "προσοψη" ** του dvdrw που εχεις τωρα (ναι βγαινει) και την κοτσαρεις στο caddy που θα αγορασεις.

** Για να βγαλεις την προσοψη απλα ανοιγεις το πορτακι..και απο την μεσα μερια με κατι αιχμηρο ξεκουμπωνεις τα κλιψακια που το κρατανε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...