PANOS1710 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω το slingbox για να παιρνω τηλεoπτικο σημα απο το πατρικο. Επερνα full ταχυτητα download μεχρι που αλλαξα το router και πηρα το καινουριο απο cyta, ειναι ZTE. Απο τοτε η ταχυτητα μενει το πολυ πολυ στο 1 Mbps. Eτσι το σημα που παιρνω ειναι χαλια. Τι μπορει να φταιει με το καινουριο router? Ευχαριστω. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από PANOS1710
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αφου εισουν οκ προς τι η αλλαγη, βαλε το παλιο ρουτερ
PANOS1710 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το χω επιστρεψει στη cyta και δεν το δίνουν ξανά πίσω.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εχω το slingbox για να παιρνω τηλεoπτικο σημα απο το πατρικο. Επερνα full ταχυτητα download μεχρι που αλλαξα το router και πηρα το καινουριο απο cyta, ειναι ZTE. Απο τοτε η ταχυτητα μενει το πολυ πολυ στο 1 Mbps. Eτσι το σημα που παιρνω ειναι χαλια. Τι μπορει να φταιει με το καινουριο router? Ευχαριστω. για να καταλαβω .εχεις βαλει ενα Slingshot στο σπιτι των γονιων σου και εσυ απο την δικια σου πλευρα τι εχεις?απευθειας μπαινεις απο ενα Pc και βλεπεις tv?σε τι ταχυτητα συγχρονιζεις?σε ολα τα αλλα sites κατεβαζεις κανονικα με full ταχυτητα?τα zte ειναι για πεταμα αλλα αμα το αλλαξεις με δικο σου θα χασεις την τηλεφωνια εκτος αν το βαλεις bridge και βαλεις απο πισω ενα router.ή εκτος αν η cyta καταλαβει το προβλημα σου και σου δωσει καποιο αλλο να δοκιμασεις.πχ technicolor.
PANOS1710 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 για να καταλαβω .εχεις βαλει ενα Slingshot στο σπιτι των γονιων σου και εσυ απο την δικια σου πλευρα τι εχεις?απευθειας μπαινεις απο ενα Pc και βλεπεις tv?σε τι ταχυτητα συγχρονιζεις?σε ολα τα αλλα sites κατεβαζεις κανονικα με full ταχυτητα?τα zte ειναι για πεταμα αλλα αμα το αλλαξεις με δικο σου θα χασεις την τηλεφωνια εκτος αν το βαλεις bridge και βαλεις απο πισω ενα router.ή εκτος αν η cyta καταλαβει το προβλημα σου και σου δωσει καποιο αλλο να δοκιμασεις.πχ technicolor. Ακριβώς μπαίνω απευθείας στο pc και βλέπω. Στα υπόλοιπα sıte κατεβαζει μια χαρά χωρίς κανένα προβλημα.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 στην αλλη πλευρα adsl εχεις ή vdsl?αν εχεις adsl τοτε η αποστολη γινεται με 1 mbit /sec που ειναιτο μεγιστο που μπορει να στειλει η adsl οποτε λογικο ειναι και εσυ να βλεπεις μεγιστο 1 mbit.αν εχουν vdsl τοτε το μεγιστο θα ειναι 5 mbit.
PANOS1710 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 στην αλλη πλευρα adsl εχεις ή vdsl?αν εχεις adsl τοτε η αποστολη γινεται με 1 mbit /sec που ειναιτο μεγιστο που μπορει να στειλει η adsl οποτε λογικο ειναι και εσυ να βλεπεις μεγιστο 1 mbit.αν εχουν vdsl τοτε το μεγιστο θα ειναι 5 mbit. Πληρώνω στο πατρικό ενισχυμένη ταχύτητα αποστολής στα 5mbps και όταν δοκίμασα σε σπίτι φίλου με άλλη εταιρεία έπαιρνα κανονικά 3.5-4 mbps.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 δοκιμασες και απο αλλο pc και απο αλλη συσκευη και παλι το ιδιο?δοκιμασες κανα reboot το ρουτερ?εισαι με ethernet ή wireless/?στο κανει και στις 2 περιπτωσεις?δες αν μπορεις να κλεισεις κανα firewall στο ρουτερ.
PANOS1710 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Οκ θα δοκιμάσω κάνα reboot και να κλείσω firewall να δω αν κανει διαφορα. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ενημερωσε μας να δουμε τι αλλο μπορουμε να δοκιμασουμε μετα.και δοκιμασε και απο αλλη συσκευη αν μπορεις που να ειναι με ethernet και οχι wireless μηπως τρωει κανα τρελλο σκαλωμα το wireless. αλλιως μετα βλεπω να ζητας αλλο.κακη επιλογη τα zte αλλα αυτο σου δωσαν και κακη επιλογη η cyta διοτι λογω voip σε υποχρεωνει να εχεις το δικο της ρουτερ πανω για να παιζει η τηλεφωνια.αλλιως μετα θελει δοκιμη με ρουτερ αλλα πρεπει να βρεις για να το δοκιμασεις και να σε γυρισει και η cyta σε bridge (υπαρχει και η λυση passthrough) αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει.
PANOS1710 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω δοκιμάσω με ρουτερ αλλου παροχου δουλεύει μια χαρά. Με άλλο pc πάλι στο 1 mbps. Με ethernet πάλι το ίδιο καμια αλλαγή. Να σημειώσω ότι στη cyta στη Κύπρο είμαι οποτε δεν είμαι με voıp. Θα δοκιμάσω να δανειστώ άλλο ρουτερ να δοκιμάσω τι λέει. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2016 από PANOS1710
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχω δοκιμάσω με ρουτερ αλλου παροχου δουλεύει μια χαρά. Με άλλο pc πάλι στο 1 mbps. Με ethernet πάλι το ίδιο καμια αλλαγή. Να σημειώσω ότι στη cyta στη Κύπρο είμαι οποτε δεν είμαι με voıp. Θα δοκιμάσω να δανειστώ άλλο ρουτερ να δοκιμάσω τι λέει. τοτε καποια παραξενια ασυμβατοτητα με το συγκεκριμενο αν και ειναι παραξενο σε ολα να κατεβαζεις κανονικα εκτος απο αυτο.δοκιμασες και κανα hard reset?κανα firmware update παιζει για αυτο? ναι αν δεν εχεις voip τοτε βαζεις οτι ρουτερ θες και εισαι μια χαρα.απο το εμποριο μπορεις να βρεις ρουτερ 10 φορες καλυτερα απο τα zte.ειδικα αμα σου δωσαν κανα zte 108:P
PANOS1710 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Firmware update δεν παιζει δυστυχως. Εχω παρει και την υποστηριξη πελατων αλλα δεν σταθηκε δυνατο να συνεννοηθουμε. Θα παρω καινουριο ρουτερ να ησυχασω .
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 η παρε καινουριο αν μπορεις να βρεις την ηρεμια σου εκτος αν τους πεισεις να σου δωσουν καποιο αλλο να δοκιμασεις απο αυτα που δινουν αν εχει custom firmware πανω μπορει να κοιταξεις μηπως βρεις generic αν μπορεις να μπεις σαν admin ή να σου περασουν αυτοι πιο νεο αμα δεν το δινουν Public στο site τους αν και εκει συνηθως τα κανουν remote upgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα