Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα 

Περίεργο πρόβλημα με Toshiba satellite c50d-b-109 έχει τα windows 8.1 και ενώ βρίσκει το δίκτυο δεν μπορεί να συνδεθεί ενώ σε κάποιο άλλο που δοκίμασα συνδέετε κανονικά και από το hot spot του κινητού τα έχω δοκιμάσει όλα Άλλαξα modem, αναβάθμισα τον driver, έκανα recovery, κάποια λύση κανείς ? 

Δημοσ.

Άλλαξες Modem και δεν έκανε δουλεία;; μου κάνει εντύπωση.... Δοκίμασε να αλλάξεις ssid στο modem, ίσως έχει κρατήσει διαφορετικά στοιχεία το pc για αυτό το ssid και δεν σε αφήνει να συνδεθείς (εκτός αν γνωρίζεις πως να δεις και να επεξεργαστείς τα στοιχεία). Τι σου βγάζει μόλις πας να συνδεθείς;

Δημοσ.

Άλλαξες Modem και δεν έκανε δουλεία;; μου κάνει εντύπωση.... Δοκίμασε να αλλάξεις ssid στο modem, ίσως έχει κρατήσει διαφορετικά στοιχεία το pc για αυτό το ssid και δεν σε αφήνει να συνδεθείς (εκτός αν γνωρίζεις πως να δεις και να επεξεργαστείς τα στοιχεία). Τι σου βγάζει μόλις πας να συνδεθείς;

εννοείται πως και αυτό το έκανα και χωρίς ασφάλεια στο wifi αλλά δεν  τα ίδια πάλι  βγάζει σφάλμα και προτεινομενες λύσεις 

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που για 2 διαφορετικά modem κάνει το ίδιο πράγμα..... Τα modem δεν έχουν κάποιο πρόβλημα έτσι; δηλαδή μπορείς να συνδεθείς από κινητό πχ..

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που για 2 διαφορετικά modem κάνει το ίδιο πράγμα..... Τα modem δεν έχουν κάποιο πρόβλημα έτσι; δηλαδή μπορείς να συνδεθείς από κινητό πχ..

το έφτιαξα είχαν φύγει τα καλωδιακια  μάλλον από το τράνταγμα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...