multikaraG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια , αν μπορει να βοηθησει καποιος... Ψαχνει ενας φιλος για καλωδιο που να συνδεει το μοντεμ του με το σταθερο υπολογιστη. Κοιταξαμε κατι λιγα , αλλα μιλαμε για μια αποσταση 3 μετρα περιπου. Υπαρχει περιπτωση να βρουμε κατι αντιστοιχο? Στο eshop για παραδειγμα για να ναι ευκολη και η παραγγελια? Μεχρι τωρα το δουλευε ασυρματα το δικτυο μεσω κεραιας.
defacer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Να βρείτε τι πράγμα; 3 μέτρα καλώδιο; Πολύ μακρύ για να υπάρχει κι έτσι; 2
multikaraG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 cat5e απο cat6 τι διαφορα εχουν?
isay Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 καλύτερη αντοχή σε συνθήκες και ηλεκτρομαγνητισμό. Για 3 μέτρα δεν κάνει διαφορά. Αν έβαζες 30 μέτρα και σε εξωτερικό χώρο, θα εβαζες καρφωτα cat6 1
Pontikaskorinthos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Cat 5e, αρκεί να είναι καλής κατασκευής καλώδιο... Πάντως στη σύνδεση μοντεμ-υπολογιστή, λόγω του ότι οι συνδέσεις είναι μέχρι 50 mbps (vdsl) και cat 5e κινέζικο να έχεις, που να συγχρονίζει χάλια στα 100 - 200 mbps, αντί για 1000 που σηκώνει κανονικά το πρότυπο, καταλαβαίνεις ότι δεν θα δεις διαφορά (μάλλον). Εγώ πάντως τα φτιάχνω μόνος μου, πιό πολύ για να έχω το εσωτερικό δίκτυο (pc to pc) στο 1 gbps και να μεταφέρω αρχεία μπαμ - μπαμ, από τον πίνακα στο μόντεμ δεν λέει και πολλά, από τη στγμή που πιάνω 12 mbps εκεί που μένω και με εγγυημένο θόρυβο γραμμής .. http://www.e-shop.gr/equip-825414-eco-patchcable-u-utp-5m-grey-cat5e-p-PER.750298 αυτό ας πούμε μια χαρά θα είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα