cmour79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. χωρίς να γνωρίζω πότε ξεκίνησε το πρόβλημα και τι έκανα για να το προκαλέσω, το ανακάλυψα στη προσπάθεια μου να εγκαταστήσω διάφορα utilities. πχ cpu-z κ.α. Δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω κάποιο μεγάλο πρόγραμμα, αλλά όποιο .exe δοκιμάσω μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα. έχει κάποιος κάποια ιδέα να δοκιμάσω?? είμαι με windows 10 pro, εαν αυτό έχει να κάνει με κάτι!
DiversionR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Υποπτεύομαι κατά πως το βλέπω πως ο υπολογιστής που το τρέχεις δεν αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα.... Μετά, στο κάνει σε ότι πας να εγκαταστήσεις;; Και τέλος, τι έκδοση windows έχεις;; 32 ή 64 bit? 1
swkhj Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 fake pop ups να ειναι? Κανε καμια επαναφορα συστηματος μπας και ξεμπερδεψει 1
cmour79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Υποπτεύομαι κατά πως το βλέπω πως ο υπολογιστής που το τρέχεις δεν αναγνωρίζει την ελληνική γλώσσα.... Μετά, στο κάνει σε ότι πας να εγκαταστήσεις;; Και τέλος, τι έκδοση windows έχεις;; 32 ή 64 bit? Δεν νομιζω να είναι πρόβλημα της γλώσσας. Εαν εννοείς οτι μπορω να ολοκληρώσω την εγκατάσταση , όχι δεν μπορώ. Συνεχίζει κάθε φορά που τρέχω το .exe να πετάει το σφάλμα αυτό! 64bit είναι το λειτουργικό. fake pop ups να ειναι? Κανε καμια επαναφορα συστηματος μπας και ξεμπερδεψει Μπορεί να είναι fake. Υπάρχει κάποιο διαγνωστικό? Θα μου πεις, είμαι σε θέση να το εγκαταστησω για να το τρεξω??χαχα Επαναφορά συστηματος δεν έχω κανει κάποιο σημείο recovery. Οπότε ευελπιστώ οτι τα windows έχουν αυτόματα ρύθμιση να κρατάνε recovery??
DiversionR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το κάνει σε κάθε πρόγραμμα που θες να εγκαταστήσεις ή σε κάποιο συγκεκριμένο;; Τρέξε ένα scan με το anti-virus μήπως υπάρχει κάποιος ιός και ψάξε στο google για άτομα που αντιμετώπισαν το ίδιο error..... Μπες στα εγκατεστημένα προγράμματα σου και ότι δεις που δεν σου κολλάει (τύπου toolbar ή αγνώστων εταιριών που δεν αναγνωρίζεις το όνομα της εφαρμογής) τράβα του απεγκατάσταση. Αν δε δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω τότε ίσως χρειαστεί να του κάνεις φορματ. Αλήθεια πόσο καιρό έχεις εγκαταστημένα τα windows πριν σου βγάλει το σφάλμα αυτό; 1
swkhj Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να είναι fake. Υπάρχει κάποιο διαγνωστικό? Θα μου πεις, είμαι σε θέση να το εγκαταστησω για να το τρεξω??χαχα Επαναφορά συστηματος δεν έχω κανει κάποιο σημείο recovery. Οπότε ευελπιστώ οτι τα windows έχουν αυτόματα ρύθμιση να κρατάνε recovery?? Α δεν ανοιγουν ουτε με δεξι κλικ και "εκτελεση ως διαχειριστης" ε; Αρα κατι σοβαροτερο επαιξε Δοκιμασε να απεγκαταστησεις οτι ειχες περασει πριν παρουσιαστει το προβλημα Τα windows κρατανε απο μονα τους σημεια επαναφορας εκτος αμα καποιο κακοβουλο προγραμμα τα σβησει και αυτα ...Τα 10ρια εχεις ε; Δες εδω: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/windows-10-recovery-options Αμα δεν πετυχει με τη μια ξαναδοκιμασε με διαφορετικη ημερομηνια 1
cmour79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το κάνει σε κάθε πρόγραμμα που θες να εγκαταστήσεις ή σε κάποιο συγκεκριμένο;; Τρέξε ένα scan με το anti-virus μήπως υπάρχει κάποιος ιός και ψάξε στο google για άτομα που αντιμετώπισαν το ίδιο error..... Μπες στα εγκατεστημένα προγράμματα σου και ότι δεις που δεν σου κολλάει (τύπου toolbar ή αγνώστων εταιριών που δεν αναγνωρίζεις το όνομα της εφαρμογής) τράβα του απεγκατάσταση. Αν δε δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω τότε ίσως χρειαστεί να του κάνεις φορματ. Αλήθεια πόσο καιρό έχεις εγκαταστημένα τα windows πριν σου βγάλει το σφάλμα αυτό; οχι, δεν το κάνει σε κάθε πρόγραμμα που προσπαθώ να εγκαταστήσω. Το ανακάλυψα προσπαθώντας να εγκαταστήσω το cpu-z (άσχετο αλλα το hwmonitor το εγκατέστησε). τώρα που το σκέφτομαι τα κατεβάζω με idm. Πρέπει να το τσεκάρω αυτό! είμαι με τα 10αρια απο τη στιγμή που κυκλοφόρησαν για το πρόβλημα δεν έχω το πότε χρονικά προέκυψε. Α δεν ανοιγουν ουτε με δεξι κλικ και "εκτελεση ως διαχειριστης" ε; Αρα κατι σοβαροτερο επαιξε Δοκιμασε να απεγκαταστησεις οτι ειχες περασει πριν παρουσιαστει το προβλημα Τα windows κρατανε απο μονα τους σημεια επαναφορας εκτος αμα καποιο κακοβουλο προγραμμα τα σβησει και αυτα ...Τα 10ρια εχεις ε; Δες εδω: http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-10/windows-10-recovery-options Αμα δεν πετυχει με τη μια ξαναδοκιμασε με διαφορετικη ημερομηνια δεν ανοίγει ούτε με δικαιώματα διαχειριστή. Το ίδιο μήνυμα μου πετά. Δε θέλω να κάνω restore αλλά εαν δε βγάλω άκρη, εκει θα οδηγηθώ! 1
swkhj Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα παθει τιποτα Καντο αφοβα ...(μετα το επαναφερεις αμα θελεις αλλα δεν υπαρχει λογος) Επιλεξε ημερομηνια πριν απο την εγκατασταση των προγραμματων οχι, δεν το κάνει σε κάθε πρόγραμμα που προσπαθώ να εγκαταστήσω. Το ανακάλυψα προσπαθώντας να εγκαταστήσω το cpu-z (άσχετο αλλα το hwmonitor το εγκατέστησε). τώρα που το σκέφτομαι τα κατεβάζω με idm. Πρέπει να το τσεκάρω αυτό! είμαι με τα 10αρια απο τη στιγμή που κυκλοφόρησαν για το πρόβλημα δεν έχω το πότε χρονικά προέκυψε. Α... μονο στο cpu-z στο κανει δηλαδη (ειπες "Θα μου πεις, είμαι σε θέση να το εγκαταστησω για να το τρεξω?" και νομιζα πως το βγαζει παντου) Aπο που το βρηκες; Μπορει να ειναι για πχ στα Ρωσικα το μνμ που βγαζει και γιαυτο δεν αναγνωριζει τη γραμματοσειρα και να σου γραφει για πχ πως δεν κανει για τα δεκαρια... Αλλα και παλι γιατι δεν το αφαιρεις και να προσπαθησεις να το εγκαταστησεις απο το επισημο site?
Γιάννης Παναγιωτόπουλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν άκου Μπες στην γραμμή εντολών ως διαχειριστής και πληκτρολογησε:sfc/scannow. Ειχα και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα και έκανα αυτό που σου πα και λύθηκε.!
cmour79 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Α... μονο στο cpu-z στο κανει δηλαδη (ειπες "Θα μου πεις, είμαι σε θέση να το εγκαταστησω για να το τρεξω?" και νομιζα πως το βγαζει παντου) με το cpu-z το ανακάλυψα.. κατέβασα και to antimaleware και μου πεταξε ακριβως το ίδιο. τώρα τρέχω το sfc/scannow που μου πρότεινε ο φίλος Γιάννης Παναγιωτόπουλος. Διαφορετικά πάω για restore.. edit:τζίφος Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2016 από cmour79
rfc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/594690-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B1-windows-10/page-2? Μια απορια φιλος..... θα μπαινεις τωρα σε ολα τα threads και θα λες σε ολους να κανουν sfc/scannow? για να σε παρακολουθω δλδ ρωταω.... οχι τπτ αλλο..... εχεις καναλι στο ytube μηπως για να μη ψαχνομαι? 1
Sprou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/594690-τελικα-προβληματικα-τα-windows-10/page-2? Μια απορια φιλος..... θα μπαινεις τωρα σε ολα τα threads και θα λες σε ολους να κανουν sfc/scannow? για να σε παρακολουθω δλδ ρωταω.... οχι τπτ αλλο..... εχεις καναλι στο ytube μηπως για να μη ψαχνομαι? ..χαχαχαχα..έλιωσα τον παρακολουθώ και γω.. 1
cmour79 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 όχι παιδιά δε βρήκα το χρόνο για επαναφορά. για την ώρα έχω συμβιβαστεί με το σφάλμα. έχω σεταρισμένο και το laptop και δεν θέλω να το πιάσω πάλι απο την αρχή με την επαναφορά. προσπαθώ μπας και το επιλύσω με απεγκατάσταση προγραμμάτων που έβαλα πρόσφατα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα