Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σχεδον ενα χρονο τωρα εχει δημιουργηθεί ενα θεμα στο λαπτοπ μου μαρκας DELL, πρωτον η μπαταρια δεν φορτιζει και απο τοτε που σταματησε να φορτιζει, τα fps στα παιχνιδια που παιζω εχουν πεσει τραγικα, το ιδιο και η αποδοση του συστηματος.

Συγκεκριμενα οταν εχω συνδεδεμενο το λαπτοπ με το τροφοδοτικο (a/c) η μπαταρια δεν φορτιζει, και τα fps ειναι χαλια, αλλα οταν αφηνω το λαπτοπ να λειτουργει μονο με την μπαταρια και χωρις το τροφοδοτικο τα fps ειναι μια χαρα τελεια.

Το προβλημα αυτο αρχισε στα windows 8, και οταν εγινε η αναβάθμιση για τα 10 ξαφνικά εφτιαξε η μπαταρια και φορτιζε κανονικα, αλλα μετα απο λιγο καιρο παλι χαλασε και χρειαζοταν να πειραξω λιγο τα καλωδια απο το τροφοδοτικο με συγκεκριμενο τροπο για να φορτιζει, αλλα μετα απο λιγο καιρο αυτο δεν δουλευε και σταμάτησε να φορτιζει εντελώς και τωρα ειμαι σε αυτη την κατασταση. 

Την περιοδο που μπηκαν τα 10 και δουλευε κανονικα φορτιζε και τα fps ηταν μια χαρα.

Απο τοτε που χαλασε εχω δοκιμάσει τα παντα σχεδον απο τις ρυθμίσει και δεν εχει γινει καμια πρόοδος.

Επισης εχω δοκιμασει να φορτισω την μπαταρια με αλλο τροφοδοτικο ιδιων watt αλλα και παλι δεν φορτιζε.

Το παραξενο ειναι οτι οποτε συνδεω το τροφοδοτικο με το λαπτοπ το led που δειχνει την ένδειξη οτι φορτιζει η μπαταρια ανοιγει για 6 δευτερα περιπου και μετα σβηνει, καθως το ιδιο συμβαινει και στο μικρο εικονιδιο που υπαρχει κατω δεξια και λεει πληροφοριες για την φορτιση της μπαταριας, μετα τα 6 δευτερα λεει (συνδεδεμενη, δεν φορτιζεται).

Ακομα παραξενο ειναι οτι αν βγαλω την μπαταρια και αφησω το λαπτοπ να λειτουργει μονο με το τροφοδοτικο εξακολουθουν τα fps να ειναι χαμηλα.

Tα fps στο λαπτοπ απο τιμες που περνω απο τα παιχνιδι League Of Legend και το CS:GO ειναι οι εξης:
οταν το λαπτοπ ειναι συνδεδεμενο με το τροφοδοτικο και η μπαταρια δεν φορτιζει, παιζω με 20-40 fps
και οταν το λαπτοπ ειναι συνδεδεμενο με το τροφοδοτικο και η μπαταρια φορτιζει κανονικα παιζω με

100-120+ fps, το ιδιο συμβαινει κ οταν τρεχω το λαπτοπ μονο με την μπαταρια. 

Τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ ειναι τα εξής:

CPU: Intel® Core i7-4500U 1.8Ghz 2.40Ghz

RAM: 8GB
GPU: AMD Radeon HD 8850M

Ευχαριστω εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ιδεα θα πω, να δοκιμασεις με ενα live cd linux να δεις αν σου κανει τα ιδια η φορτιση της μπαταριας.

Με κλειστο το laptop η μπαταρια φορτιζει?

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Μια ιδεα θα πω, να δοκιμασεις με ενα live cd linux να δεις αν σου κανει τα ιδια η φορτιση της μπαταριας.

Με κλειστο το laptop η μπαταρια φορτιζει?

Το εχω δοκιμάσει αυτο, αν και στην κατασταση της μπαταριες ελεγε charging και battery capacity 75%, αλλα και  παλι δεν φορτιζε.

και οχι ουτε κλειστο φορτιζει η μπαταρια..

ευχαριστω που απαντησες buddy.

Δημοσ.

εγγυηση δεν εχει το λαπτοπ;

εαν ναι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε ακόμα,το τροφοδοτικό το πιθανότερο έχει πρόβλημα.

οταν το συνδέεις σου βγάζει κάποιο μήνυμα;

στα dell εαν υπάρχει πρόβλημα στην παροχη ενέργειας γενικότερα τα ρολόγια επεξεργαστή/γραφικών κλπ βρίσκονται σε idle state και δεν ανεβαίνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...