Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω ξερω εγω σε ολες τις αλλες χωρες που στελνει (ακομα πιο τριτοκοσμικες) δεν παιζει αυτο? μονο ελλαδα φταινε τα ελτα?

παντως παιζει παλι στα 7.99 απο το εμαιλ τους http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-2-0-54W-Rapid-Car-Charger-With-2-4A-3-Smart-Ports---1-QC2-0-347054.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_20160331

• Like 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην κρίση του καθενός είναι τι θα κάνει.

Απλά πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι το αυτονόητο.

Αλλά το αυτονόητο δεν είναι ένα στην προκειμένη.

Έχουν απόλυτο δίκιο και αυτοί που περιμένουν να τους έρθει το πολύ σε 3 μήνες.

Γιατί? Η λόγοι ειναι πολλοί πχ γιατι αγόρασαν άλλο 1 στις 60 μερες και ανοιξαν case στις 70.

Η μηπως να περιμένουν 4 μηνες να ανοίξουν case και μετα να περιμένουν να βγει το "πόρισμα" για να το ξανά παραγγείλουν μετα και να κάνει και αυτο κανα 2-4 μηνες να έρθει.

Δηλαδή 4+1+4 μήνες.

Δηλαδή εγω που αγόρασα θήκη για το καινούργιο κινητό να περιμένω 4 με 9 μήνες για να παραλάβω?

Πατε καλα?

Τότε το κινητό θα εχει γίνει μπίλιες.

ενω ξερω εγω σε ολες τις αλλες χωρες που στελνει (ακομα πιο τριτοκοσμικες) δεν παιζει αυτο? μονο ελλαδα φταινε τα ελτα?

παντως παιζει παλι στα 7.99 απο το εμαιλ τους http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-2-0-54W-Rapid-Car-Charger-With-2-4A-3-Smart-Ports---1-QC2-0-347054.html?utm_source=newsletter&utm_medium=EDM&utm_content=&utm_campaign=DMWEB_20160331

Εγώ θέλω να παραγγείλω αλλά δεν τολμώ.

Εχω παραγγείλει 2 και δεν εχει ερθει κανένας.

Για τον ένα πήρα refund και για τον άλλο που ρωτάω αν έχουν εστω κάτι να δω πότε περίπου μπήκε στην Ελλάδα δεν απαντάνε.

Δημοσ.

Παιδιά ένα ξέρω από τότε που βάζω untracked παραγγελίες σε ταχυδρομική θυρίδα παραλαμβάνω πάντα Max σε 45 μέρες τα untracked. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο γεγονός.

Στο σπίτι όταν τα έστελνα 1 στις 5 εξαφανιζόλ. Σίγουρα κάποιος/κάποιοι δεν είναι άγιοι είτε είναι από ΕΛΤΑ είτε κάποιος λυσσασμένος γείτονας.

Παρόλα αυτά, σε μεγάλες καθυστερήσεις το κατάστημα επιστρέφει το ποσό μιας και αυτή είναι η προστασία του καταναλωτή σε τέτοιου είδους αγορές. Μου έτυχε να λάβω παραγγελία μετά από 6 μήνες θα πρέπει να το ξαναπληρώσω; Μπορεί να το έχω αγοράσει ήδη από αλλού το ίδιο και να μην μου χρειάζεται καν.

Προσωπικά από geekbuying έχω 30/30 παραγγελίες tracked και untracked (εξαιρούνται κάτι σάπια micro sd reader των 0,01$ όπου έλαβα τα 30 από τα 40 αλλά κλαιν :P ) .

• Like 1
Δημοσ.

^This

Απο την στιγμη που μπαινει ο ανθρωπινος παραγοντας στην μεση και χωρις ελεγχο για μεγαλο χρονικο διαστημα ολα τα σεναρια ειναι πιθανα!

Προσωπικα σε τοσες χιλιαδες παραγγελιες τα μονα πραγματα που δεν μου ηρθαν ηταν κατι ρουχα απο το ebay πριν 5 χρονια,μια Registered που την εφαγαν στον Ελ.Βενιζελο και ειχα τρεξιμο και αλλα 2 Untracked μικρης αξιας και σε ολες τις περιπτωσεις αποζημιωθηκα.

Το Geekbuying και να αργησε να τα στειλει πχ 1 μηνα,εκανε το χρεος του απο εκει και περα το χαος!

Για εμενα ειναι ενα απο τα αξιοπιστα μαγαζια ασχετα αν τελευταια το εχω βαλει τιμωρια για θεματα After Sales Support.

Γιαυτο φωναζω δωστε τα εξτρα για Registered και γινομαι γραφικος.

Μη κρινουμε τοσο ευκολα ενα μαγαζι απο μεμονωμενα περιστατικα.

Δημοσ.

σημερα λοιπον παρελαβα και γω... (τα εφερε εχτες ο αγαπητος ταχυδρομος, αλλα δεν με βρηκε και μου τα ξαναφερε σημερα

(unregister))

δουλευουν μια χαρα... και εστειλα μηνυμα να με ενημερωσουν πως θα επιστρεψω τα χρηματα

με λυπει το γεγονος οτι υπαρχουν παιδια στο φορουμ που πιστευουν οτι επειδη αργησαν δικαιιολογειται να τα κρατησουν χωρις να τα πληρωσουν. 

• Like 4
Δημοσ.

Φιλε μου,τιμωρω 1) το προκλητικα αδιαφορο after sales support (δεν απαντουσαν στο τελος) 2) το ειρωνικο στυλ απαντησης(στην μια και μοναδικη απαντηση) 3)μια μερα πριν ημουν στο παρατσακ να παραγγειλω...βασικα ηταν αργα και διπα να το κανω την επομενη ...αν το αγοραζα θα το τρωγα?

Παλαιοτερα ειχα την καλυτερη εντυπωση ειδικα για το aftersales αφου μου αλλαξανε προβληματικο (μιας εβδομαδας android media player) και εγινε αντικατασταση με αλλα ακριβοτερο (επεστρεψα το χαλασμενο σε αυτους)...

Aλλα σε αυτη την περιπτωση το μαγαζι ηταν προκλητικα αδιαφορο....απο τα λαθη...μαθαινει καποιος...

Δημοσ.

φιλε μου με την ιδια λογικη αν δεν ειναι καλος ο υπαλληλος στο ταμειο σουπερ μαρκετ, δικαιολογειται να παρεις "δωρεαν" δειγματα απο τα ραφια. 

Και μετα βαζουν μηχανισμους στις πορτες και σεκιουριτι και μετα λεμε πως ακριβυναν ετσι τα προιοντα

τεσπα , εγω το σταματαω εδω... καλημερα

Δημοσ.

με λυπει το γεγονος οτι υπαρχουν παιδια στο φορουμ που πιστευουν οτι επειδη αργησαν δικαιιολογειται να τα κρατησουν χωρις να τα πληρωσουν.

εμένα με λυπεί το γεγονός οτι υπάρχουν παιδιά που αναγκάστηκαν να αγοράσουν κάτι 2-3 φορές και θεωρείται λογικό ότι πρέπει να περιμένουν τον Αύγουστο με βάση την λογική κάποιον για να το ξανα παραγγείλουν αν δεν έρθει και τοτε.

Και όλα αυτά για να μην σε στενοχωρησει το όλο γεγονός.

Βλέπεις την μία πλευρά του νομίσματος.

Μπορείς απο τα λεγόμενά σου να αφήσεις και κάποιο ενδεχόμενο να δικαιολογηθεί και η άλλη πλευρά.

Δημοσ.

σημερα λοιπον παρελαβα και γω... (τα εφερε εχτες ο αγαπητος ταχυδρομος, αλλα δεν με βρηκε και μου τα ξαναφερε σημερα

(unregister))

δουλευουν μια χαρα... και εστειλα μηνυμα να με ενημερωσουν πως θα επιστρεψω τα χρηματα

Όταν έχεις απάντηση, πόσταρέ την αν θες για να ξέρουμε και εμείς αν είναι κάτι απλό να το κάνουμε αμέσως.

Δημοσ.

Χαχαχαχα

Τι λετε ρε τσίπηδες;

Αν καποιος το ειχε αναγκη και το παρηγγειλε τελικα απο εδω και το πληρωσε 10 φορες και μετα του ηρθε και καλο καλοκαιρι....

Μιλαμε για φαρμακα που δεν βρηκα σε ενα φαρμακειο και πρεπει να παω οπωσδηποτε σε ενα αλλο και ας ειναι πιο ακριβο γιατι αλλιως θα τεζαρω ή για μια ηλεκτρονικη μαλακιουλα που την πηρα για να ικανοποιησω τον καταναλωτισμο μου επειδη ηταν σε φοβερη τιμη και υπο αλλες συνθηκες θα επαιρνα μια απλη απο τον πακιστανο στα φαναρια;

Ποσοι εχετε Car DVR,κινητο,GPS και powerbank στο αμαξι σας για να δικαιολογησετε την αγορα του;

Πες οτι ναι ο χρονος που περιμενα αξιζει 8€ ειμαι και λιγο γυφτακος και τα πηρα πισω μεσα στο κλιμα αβεβαιοτητας και εγω μαζι σας (αφου διαλεξατε να φερθητε αντρικια)  οχι να κανουμε το ασπρο μαυρο ομως.

Αν καποιος ειναι προετοιμασμενος για να παραλαβει κατι σε 2+ μηνες UNREGISTERED ε τοτε ειναι και προετοιμασμενος για να περιμενει και 3 και 4 ή ακομα και να μην παραλαβει ποτε.

Και εγω ειχα γλυκαθει με τα δεματα που ερχοντουσαν στις 15 και 10 μερες αλλα στο Unregistered παιρνεις το ρισκο σου.

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχαχα

Τι λετε ρε τσίπηδες;

Αν καποιος το ειχε αναγκη και το παρηγγειλε τελικα απο εδω και το πληρωσε 10 φορες και μετα του ηρθε και καλο καλοκαιρι....

Μιλαμε για φαρμακα που δεν βρηκα σε ενα φαρμακειο και πρεπει να παω οπωσδηποτε σε ενα αλλο και ας ειναι πιο ακριβο γιατι αλλιως θα τεζαρω ή για μια ηλεκτρονικη μαλακιουλα που την πηρα για να ικανοποιησω τον καταναλωτισμο μου επειδη ηταν σε φοβερη τιμη και υπο αλλες συνθηκες θα επαιρνα μια απλη απο τον πακιστανο στα φαναρια;

Ποσοι εχετε Car DVR,κινητο,GPS και powerbank στο αμαξι σας για να δικαιολογησετε την αγορα του;

Πες οτι ναι ο χρονος που περιμενα αξιζει 8€ ειμαι και λιγο γυφτακος και τα πηρα πισω μεσα στο κλιμα αβεβαιοτητας και εγω μαζι σας (αφου διαλεξατε να φερθητε αντρικια) οχι να κανουμε το ασπρο μαυρο ομως.

Αν καποιος ειναι προετοιμασμενος για να παραλαβει κατι σε 2+ μηνες UNREGISTERED ε τοτε ειναι και προετοιμασμενος για να περιμενει και 3 και 4 ή ακομα και να μην παραλαβει ποτε.

Και εγω ειχα γλυκαθει με τα δεματα που ερχοντουσαν στις 15 και 10 μερες αλλα στο Unregistered παιρνεις το ρισκο σου.

Φιλε μου επειδή εχει ξεφυγει λιγο ο συλλογισμος σου....θα στο θεσω...απλα.

Οταν το 'μαγαζι' γειωνει τον πελατη του οταν προσπαθει αυτος να επικοινωνησει (εστειλα 3 mail) και δεν μπηκε καν στην διαδικασια να απαντησει στα 2 τελευταια με εστω ενα μηνημα του στυλ (συγνωμη για την ταλαιπωρια ..στην επόμενη αγορά...θα εχετε πχ ενα 5% εκπτωση ) ο πελάτης εχει το ηθικό δικαιωμα να κανει οτι θελει... Tο μαγαζι ειναι εκτεθειμενο με τον τροπο μεσω αποστολης που επελεξε ...αφου ξεπερασε τις προβλεπομενες ημερες....χ2 και χ3 και εφοσον επελεξε να συνεργαστει με το paypal...ολα εγιναν με μεγαλη ανοχη και by the book....

στο λεω εχοντας θητεια 15 χρονια σε τμηματα πωλησεων πολυεθνικων και εχοντας χειριστει εκατονταδες πελατες ....

Δημοσ.

Φιλε μου επειδή εχει ξεφυγει λιγο ο συλλογισμος σου....θα στο θεσω...απλα.

Οταν το 'μαγαζι' γειωνει τον πελατη του οταν προσπαθει αυτος να επικοινωνησει (εστειλα 3 mail) και δεν μπηκε καν στην διαδικασια να απαντησει στα 2 τελευταια με εστω ενα μηνημα του στυλ (συγνωμη για την ταλαιπωρια ..στην επόμενη αγορά...θα εχετε πχ ενα 5% εκπτωση ) ο πελάτης εχει το ηθικό δικαιωμα να κανει οτι θελει... Tο μαγαζι ειναι εκτεθειμενο με τον τροπο μεσω αποστολης που επελεξε ...αφου ξεπερασε τις προβλεπομενες ημερες....χ2 και χ3 και εφοσον επελεξε να συνεργαστει με το paypal...ολα εγιναν με μεγαλη ανοχη και by the book....

στο λεω εχοντας θητεια 15 χρονια σε τμηματα πωλησεων πολυεθνικων και εχοντας χειριστει εκατονταδες πελατες ....

Πως δεν σας απαντανε στα Emails σε μερικους μονο απο εσας ποτε δεν το καταλαβα!

Εκτος αν γκαριζετε και βγαζετε αφρους ή μιλατε χειροτερα αγγλικα απο τον κινεζο και δεν καταλαβαινει τιποτα.

Μη μπλεκεις την ηθικη απο την στιγμη που στην τελικη παρελαβες KAI πηρες και το Refund.

Δεν εχετε καν το θαρρος να στειλετε ενα μηνυμα στο Geekbuying ή στο Paypal και να πειτε οτι τελικα ηρθε (που και το καταστημα δεν νομιζω να σου πει στειλε το πισω) και ηρθες στο Insomnia να μου πεις τι; 

Τροπο αποστολης που επελεξε;

Σταματηστε τις τσιγκουνιες και δωστε τα 2€ και παρτε Tracking ή συμπληρωστε το ποσο για να παρετε τα τσαμπα μεταφορικα REGISTERED δεν ειμαστε τρελοι εμεις που παραλαβαμε στις 20 μερες χωρις κανενα προβλημα.

Το αν καποιοι Abusaρουν το συστημα με τα Unregistered και ζητανε Refunds και ας τους εχουν ερθει τα πραγματα στις 10 μερες μονο σε κακο μπορει να βγει για ολους.

Στο λεω με 25 χρονια σε τμηματα πωλησεων χωρις να ειμαι ανεργος ή βαζελος.(πραγματικα ειναι επιχειρημα για να με πεισεις το βιογραφικο σου; )

• Like 2
Δημοσ.

Πως δεν σας απαντανε στα Emails σε μερικους μονο απο εσας ποτε δεν το καταλαβα!

Εκτος αν γκαριζετε και βγαζετε αφρους ή μιλατε χειροτερα αγγλικα απο τον κινεζο και δεν καταλαβαινει τιποτα.

Μη μπλεκεις την ηθικη απο την στιγμη που στην τελικη παρελαβες KAI πηρες και το Refund.

Δεν εχετε καν το θαρρος να στειλετε ενα μηνυμα στο Geekbuying ή στο Paypal και να πειτε οτι τελικα ηρθε (που και το καταστημα δεν νομιζω να σου πει στειλε το πισω) και ηρθες στο Insomnia να μου πεις τι; 

Τροπο αποστολης που επελεξε;

Σταματηστε τις τσιγκουνιες και δωστε τα 2€ και παρτε Tracking ή συμπληρωστε το ποσο για να παρετε τα τσαμπα μεταφορικα REGISTERED δεν ειμαστε τρελοι εμεις που παραλαβαμε στις 20 μερες χωρις κανενα προβλημα.

Το αν καποιοι Abusaρουν το συστημα με τα Unregistered και ζητανε Refunds και ας τους εχουν ερθει τα πραγματα στις 10 μερες μονο σε κακο μπορει να βγει για ολους.

Στο λεω με 25 χρονια σε τμηματα πωλησεων χωρις να ειμαι ανεργος ή βαζελος.(πραγματικα ειναι επιχειρημα για να με πεισεις το βιογραφικο σου; )

Επειδη ξερω καλυτερα απο τον καθενα το τι εκανα στην συγκεκριμενη περιπτωση,και ποσα μνμ εστειλα

κρατα το στυλακι και την επιθετικοτητα για παρτυ σου και παρκαρε την στο πληκτρολογιο σου..

στην τελικη επι προσωπικου δεν μιλησε κανεις εκτος απο σενα...

Αν δεν μπορεις νσ συζητησεις ....και να εκφραστεις πολιτισμενα...ειδικα στις πωλησεις (αν εχεις τετοια ασχολια πραγματικα)...λαθος κατευθυνση ακολουθεις....

Δημοσ.

Επιχειρηματα οχι αστεια!

Τεσπα κρατηστε τα 8$ και τον φορτιστη αλλα παρακαλω μην υποτιματε την νοημοσυνη μας και βρειτε λιγο θαρρος να πειτε τα πραγματα ως εχουν.

Κανενας δεν σας χρωσταγε τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Επιχειρηματα οχι αστεια!

Τεσπα κρατηστε τα 8$ και τον φορτιστη αλλα παρακαλω μην υποτιματε την νοημοσυνη μας και βρειτε λιγο θαρρος να πειτε τα πραγματα ως εχουν.

Κανενας δεν σας χρωσταγε τιποτα.

Με την Αληθεια δεν τσακωθηκα τελευταια.,,,

Studio_20160405_154936_zpsrc3hvyx4.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...