leon00 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 παρελαβα σημερα παραγγελια 5/2 μου κανει το εξης οταν το βαζω να φορτισει το iphone μου κολαει και δεν μπορω να το ανοιξω ουτε να απαντησω σε κληση εχει συμβει σε κανεναν αλλο?
anergos13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 παραγγελια 10/12/15 claim στην paypal πριν καμια 20αρια μερες...επιστροφη χρηματων..... Σημερα παραλαβη.... Δωρακι!!!
Agathoklis Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εχει γουστο να γελαμε... για την ιστορια παντως αν ερθουν εγω θα τα πληρωσω πισω 2
Sotosgl Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 παρελαβα σημερα παραγγελια 5/2 μου κανει το εξης οταν το βαζω να φορτισει το iphone μου κολαει και δεν μπορω να το ανοιξω ουτε να απαντησω σε κληση εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Εισαι σιγουρος οτι κανει για το Iphone που εχεις; Αυτα τα δειγματα δειχνουν μεγαλο ρευμα που δεν σηκωνει το κινητο σου ή απλα τα εχει κλασει ο φορτιστης.
anergos13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εχει γουστο να γελαμε... για την ιστορια παντως αν ερθουν εγω θα τα πληρωσω πισω εχει...ψυχικη οδυνη...το θεμα...καθισα και ασχοληθηκα με την πάρτυ τους αρκετες φορες...απο το customer service ειπαν σε απαντηση .. 'συγνώμη να πληρώνατε tracking να παρακολουθύσατε τι έγινε το πακετο σας....' και φυσικα κουβέντα για αποζημίωση....αλλα...θεία δίκη....
Agathoklis Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 τι να σου πω...? εγω τα βρηκα με το μαγαζι, οχι με Paypal... (5-6 μειλ χαλαρα, ιδια απαντηση) αλλα προτιμω να δωσω (αν ερθουν) 14 ευρω (2 κομματια) και να ειμαι απο πανω αργοτερα, οποτε και αν το χρειαστω 2
kostakiss Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Κανα αξιολογο απο εξωτερικο χωρις τετοιες αναμονες δεν υπαρχει ;
turbakiasss Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα και εγω με παραγγελία 12/12!! Περιμένω να φανούν τα χρήματα από το refund και θα τους πληρώσω πίσω. Ξέρετε αν το PayPal στα επιστρέφει στην κάρτα η στο balance? 1
SnakeMJK Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα και εγω με παραγγελία 12/12!! Περιμένω να φανούν τα χρήματα από το refund και θα τους πληρώσω πίσω. Ξέρετε αν το PayPal στα επιστρέφει στην κάρτα η στο balance? Τα επιστρέφει από εκεί που τα πήρε.
drdedus Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα και εγω με παραγγελία 12/12!! Περιμένω να φανούν τα χρήματα από το refund και θα τους πληρώσω πίσω. Ξέρετε αν το PayPal στα επιστρέφει στην κάρτα η στο balance? αντε γεια 4 μηνες μετά.
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Όταν σταματήσουν να στέλνουν Ελλάδα οι Κινέζοι, γιατί δεν είναι χαζοί. Ξέρουν ότι τα έστειλαν. Ίσως καταλάβουν κάποιοι που μιλάνε για δωράκια και "αντε γειά". Αλλά τότε το πρόβλημα θα το έχουμε και εμείς που τα πληρώσαμε. 2
iakoboss7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 δεν παει ετσι φιλε μου... το πληρωνω γιατι περιμενω να μου ερθει σε 1-2 μηνες... οχι σε κανα 6μηνο... προφανος και μετα απο 4 μηνες ειναι δωρακι και καλα κανει...
leon00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 δεν παει ετσι φιλε μου... το πληρωνω γιατι περιμενω να μου ερθει σε 1-2 μηνες... οχι σε κανα 6μηνο... προφανος και μετα απο 4 μηνες ειναι δωρακι και καλα κανει... πιστευω οτι εφοσον πηρε τα χρηματα του πισω το προιον δεν του ανηκει και σιγουρα η αξια του προιοντος θα μπει στις επομενα προιοντα προς πωληση
iakoboss7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 αν ηταν ετσι η τιμη θα ανεβαινε μεχρι τον θεο σταδιακα... τα πηρε πισω επειδη δεν εκπληρωσαν τις υποχρεωσεις τους. και εγω στο ebay οταν περασει + 1 εβδομαδα απο την τελευταια μερα που λεει οτι θα ερθει ζηταω τα χρηματα πισω, αν μετα ερθει ηρθε... μεσα στην τιμη ειναι και να φτασει οταν το χρειαζεσαι... αλλιως ισως το επαιρνες απο αλλου ακριβοτερα αλλα 2 μηνες νωριτερα!
leon00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 αν ηταν ετσι η τιμη θα ανεβαινε μεχρι τον θεο σταδιακα... τα πηρε πισω επειδη δεν εκπληρωσαν τις υποχρεωσεις τους. και εγω στο ebay οταν περασει + 1 εβδομαδα απο την τελευταια μερα που λεει οτι θα ερθει ζηταω τα χρηματα πισω, αν μετα ερθει ηρθε... μεσα στην τιμη ειναι και να φτασει οταν το χρειαζεσαι... αλλιως ισως το επαιρνες απο αλλου ακριβοτερα αλλα 2 μηνες νωριτερα! θα συμφωνουσα μαζι σου αν τα και ελτα ηταν κινεζικη υπηρεσια και παραρτημα του εκαστοτε καταστηματος αλλα το καταστημα πουλαει ενα προιον σε συγκεκριμενη τιμη τωρα αν θελουμε να το τιμωρησουμε γιατι αργησε καποιος αλλος να μας το παραδωσει και πρεπει να πληρωσει ρητρα τοτε οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα