Προς το περιεχόμενο

iPhone 5s -219$ -A1533 refurbished απο κινα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΟΟΟ Ναι.....Ηρθε και καλα νεα εντολη στα ταχυδρομεια και τελωνεια να ελεγχουν / φορολογουν και πακετα απο αυτες τις χωρες (κατα ποσο ισχυει δεν μπορω να γνωριζω).

Πότε έγινε αυτό; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πότε έγινε αυτό; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!

This is GREECE.......Εχουμε να ακουσουμε πολλα ακομα.

Βεβαια δεν ειναι πρωτη φορα ακριβως, μια χαρα φορολογουμε αυτοκινητα εντος Ε.Ε.....Τρωμε προστιμο βεβαια αλλα το κανουμε.....Δεν ειναι απιθανο να αρχισουν να φορολογουν τα παντα σιγα σιγα τα σαινια μας.

Δημοσ.

ε θα τρελαθουμε τελειως... σε λιγο θα συμφερει να εχουμε θυριδα σε ξενη χωρα και να πηγαινουμε μια φορα το δίμηνο με ryanair να τα παιρνουμε.....

Δημοσ.

Πρόσφατα έγινε αυτό; Τελικά πλήρωσες;

Πριν 1 εβδομαδα, αυριο θα παω να πληρωσω (στο τοπικο ταχυδρομειο ειναι το δεμα - παλι καλα που δεν σου λενε ελα τελωνειο).

• Like 1
Δημοσ.

η Νορβηγία έχει ειδικό καθεστώς τελωνειακά με την ΕΕ. για αποστολές εμπορευμάτων στη Νορβηγία απαιτείται άδεια τελωνείου και τα εμπορεύματα τελωνίζονται. αυτό ίσχυε πάντα για εισαγωγές/εξαγωγές από Νορβηγία. για τη Σουηδία είσαι σίγουρος; γιατί για Σουηδία μου φαίνεται απίθανο να χρειάζονται τελωνειακές διατυπώσεις.

Δημοσ.

η Σουηδια ειναι μελος της ΕΕ δεν εχει δασμους... 

Παντως στο τελενειο στο αεροδρομιο αν κατσουν να ελεγχουν τα δεματα θα φτασουμε σε αναμονη το συν απειρο...

οι τελωνειακοι ειναι ελαχιστοι και λογω της γραφειοκρατειας θελουν πολυ ωρα να εκτελωνησουν οτιδηποτε.

ειχα γνωρισει ενα παλικαρι που δουλευε στο αεροδρομιο στο τελωνειο και κατα τα λεγομενα του,ο καθε ενας εργαζομενος μπορουσε στην καλυτερη να "κλεισει " 8 με 12 υποθεσεις  στην βαρδια :)

Δημοσ.

η Νορβηγία έχει ειδικό καθεστώς τελωνειακά με την ΕΕ. για αποστολές εμπορευμάτων στη Νορβηγία απαιτείται άδεια τελωνείου και τα εμπορεύματα τελωνίζονται. αυτό ίσχυε πάντα για εισαγωγές/εξαγωγές από Νορβηγία. για τη Σουηδία είσαι σίγουρος; γιατί για Σουηδία μου φαίνεται απίθανο να χρειάζονται τελωνειακές διατυπώσεις.

Στην αρχη μου λενε ειναι απο Νορβηγια γιατι στο τελος η φορτωτικη εχει ΝΟ....Τους λεω ειναι απο Σουηδια αγορασμενη και το tracking αρχιζει απο Σουηδια....Μετα μου λενε ναι αλλα η φορτωτικη γραφει ΝΟ αλλα και απο Σουηδια να ειναι το φορτηγο περασε πρωτα απο Τουρκια και πηρε "origin" Τουρκιας οποτε το φορολογουμε και παλι....Τους λεω τι με νοιαζει ρε παιδια τι εκανε το φορτηγο? Και μετα μου λενε πως και απο Σουηδια φορολογουμε πλεον....

Το αστειο ειναι πως τους λεω να περιμενουν να δω τι θα κανω με την μεταφορικη αφου προφανως εκεινοι εκαναν λαθος (οι φοροι απο Σουηδια ισως να ηταν μαμακια τους για να με ξεφορτωθουν) αλλα απο μονοι τους το εκτελωνισαν και με τιμη που καμια σχεση δεν ειχε με την καρεκλα (200ε κοστιζε και την φορολογησαν για 362ε - τα μεταφορικα ηταν καπου 20ε οποτε δεν ανεβηκε η τιμη λογο αυτων).

Το αλλο αστειο ηταν πως πηρα τηλ να κανω παραπονα στους επιθεωρητες στο αεροδρομιο 3 φορες...Την πρωτη μου λενε εχουμε ελεγχο παρτε αργοτερα.....Την Δευτερη το σηκωσαν και μου το εκλεισαν στα μουτρα....Την τριτη το σηκωσαν, το αφησαν κατω (ακουγα συνομιλιες) και μετα απο 2 λεπτα το εκλεισαν.....

Αυτους πληρωνουμε και μετα αναρωτιομαστε αν θα παει κατι σωστα ποτε στην Ελλαδα....

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον τζαμπα και βερεσε τα πληρωσες φιλε μου... εκτος αν το warehouse της εταιρειας ηταν οντως στην Νορβηγια και για την Νορβηγια ισχυουν οντως οι εκτελωνισμοι (ακουγετε πολυ λογικο)

βασικα λυση μονο στην Καραγεωργη Σερβιας θα εβρισκες πριν παραλαβεις!

Δημοσ.

μαλλον τσαμπα τα πληρωσες. Εμενα με χρεωσαν 3,5 ευρω στα ελτα για δεμα απο γερμανια και οταν τους ειπα οτι δεν εχει τελωνειο μου ειπαν οτι μπερδευτηκαν και μου το εδωσαν χωρις χρεωση.

Δημοσ.

μαλλον τζαμπα και βερεσε τα πληρωσες φιλε μου... εκτος αν το warehouse της εταιρειας ηταν οντως στην Νορβηγια και για την Νορβηγια ισχυουν οντως οι εκτελωνισμοι (ακουγετε πολυ λογικο)

βασικα λυση μονο στην Καραγεωργη Σερβιας θα εβρισκες πριν παραλαβεις!

Εχω ξαναπαρει πραγματα απο εκει, Σουηδια ειναι η αποθηκη και το καταστημα.

Απο εκει και περα επειδη μενω Δυτικα προαστια το εχουν στειλει στο κεντρικο διπλα στο Περιστερι οποτε η Καραγεωργη Σερβιας δεν νομιζω να εχει να κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...