king2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τι κακοι ανθρωποι υπαρχουν... κλασικοι ελληνες... βρηκαν μερικοι τυχεροι την σουπερ ντουπερ ευκαιρια να αγορασουν τριετιας refurbirshed απο κινεζικο site iphone, MONO 200 ευρο...!! και εσεις του λετε και καλα να προσεχουν??? ντροπη δεν εχετε? τσιπα? ξερετε ρε γιατι κινητο μιλαμε? 1560mAh μπαταρια εχει.. 1136x640 αναλυση οθονης.. μιλαμε πολυ μπροστα.. και ποσο? μονο 200.. και εσεις να παρετε τις κινεζικες πατατες οπως το meizu mx4 pro με 2κ οθονη.. κοροιδα.. υ.γ.. καλη αγορα σου ευχομαι.. αλλα μην χαθεις.. να εισαι εδω να μας πεις ποσο καλο ειναι.. μην σε χασουμε.. Ότι το κινητό είναι αθλιο δεν το αμφισβητεί κανείς και η τιμή του έπρεπε να είναι στο 100αρικο max αλλά ας μην χαλάμε το παραμύθι σε αυτούς που δεν ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από Apple. Στα 130 ευρώ υπάρχουν καινούργια κινητά κλασεις ανώτερα από αυτό το έκτρωμα αλλά από ότι φαίνεται θα πάρει καιρό για να τα μάθουν οι Έλληνες.
liverpoolman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ότι το κινητό είναι αθλιο δεν το αμφισβητεί κανείς και η τιμή του έπρεπε να είναι στο 100αρικο max αλλά ας μην χαλάμε το παραμύθι σε αυτούς που δεν ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από Apple. Στα 130 ευρώ υπάρχουν καινούργια κινητά κλασεις ανώτερα από αυτό το έκτρωμα αλλά από ότι φαίνεται θα πάρει καιρό για να τα μάθουν οι Έλληνες. Υπερβολικος...Δες ποιοτητα κατασκευης και λειτουργικο μονο...Υστερει σε οθονη μεγεθος και μπαταρια...Αυτα τα λιγα
king2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Υπερβολικος...Δες ποιοτητα κατασκευης και λειτουργικο μονο...Υστερει σε οθονη μεγεθος και μπαταρια...Αυτα τα λιγα Και μόνο που έχει 4" οθόνη φτάνει. Με 130 ευρώ πέρνεις Redmi Note 2 που είναι κατά πολύ ανώτερο σε όλα.
Missionary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και μόνο που έχει 4" οθόνη φτάνει. Με 130 ευρώ πέρνεις Redmi Note 2 που είναι κατά πολύ ανώτερο σε όλα. Το ότι κάποιος μπορεί να θέλει iOS και 4άρα οθόνη και όχι μια τεράστια 5,5" και Android δε το σκέφτηκες? Προσωπικά δε πιστεύω ότι είναι κάποια σπουδαία προσφορά (για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω), αλλά να λες σκουπίδι ένα από τα τοπ κινητά του '13 μου φαίνεται υπερβολικό. 2
grovolis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 copy paste από το site της προσφοράς: From Tasos at 1/22/16 7:32 AM I bought this phone yesterday from you, Will 4G/LTE Work in Greece?? Reply: sorry, it can not work 4G band in Greece.
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Υπερβολικος...Δες ποιοτητα κατασκευης και λειτουργικο μονο...Υστερει σε οθονη μεγεθος και μπαταρια...Αυτα τα λιγα Ποιοτητα κατασκευης που με το καλημερα το βαζεις σε θηκη. Υστερει και σε αρκετα αλλα απο τα παραπανω,οπως μικρο χωρο χωρις δυνατοτητα επεκτασης,απουσια FM radio,θεματακι με το Bluetooth και τις αλλες συσκευες.Για αρκετους ειναι αρνητικο ακομα και το καλωδιο που δεν ειναι το τυπικο micro usb που εχουν τα περισσοτερα smartphones. Αλλα ειναι Iphone και αυτο υπερκαλυπτει οπως παντα ολα τα αρνητικα του..... Και στα παραπανω να βαλουμε και το refubrished και εν μερη και το γεγονος οτι αν σου παθει κατι απο εγγυηση μαλλον δεν σε καλυπτει κανεις. 1
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλό θα ήταν να μην αλλάζεις θέμα, και να απαντάς στον συμφουρίτη. δηλαδη τι δεν καταλαβες απο το ΕΧΕΙ 53 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..?? ποσο πιο λιανα? 1
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 copy paste από το site της προσφοράς: From Tasos at 1/22/16 7:32 AM I bought this phone yesterday from you, Will 4G/LTE Work in Greece?? Reply: sorry, it can not work 4G band in Greece. αυτο 99% δεν ισχύει. Τo 5s ειναι ενα μοντελο για όλες τις μπαντες... 1
Donalhioy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 αυτο 99% δεν ισχύει. Τo 5s ειναι ενα μοντελο για όλες τις μπαντες... υπαρχουν 5 διαφορετικες εκδοσεις https://www.apple.com/gr/iphone-5s/specs/
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Aν δεν δουλευει οντως ειναι ενα επιπλεον μειονεκτημα...Αλλο α και που δουλευει το lenovo a806 σε 4g δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα στην χωρα μας...τεσπα Παντως παιδια αν το παραγγειλω σκεφτομαι αν το βαλω με απλο ή με γρηγορη μεταφορα...Αξιζει να δωσω ενα 3οαρι για γρηγορη μεταφορα? Ή αργει ετσι και αλλιως? Κανει οντως 7-15 μερες?
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αν το θες τοσο πολυ και το παρεις (αν και για εμενα καλυτερα να το παρεις καινουργιο απο το ebay με 290$) ΜΟΝΟ ΑΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Η γρηγορη σημαίνει σχεδόν αυτόματα κουριερ και συνεπως ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ! 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Aν δεν δουλευει οντως ειναι ενα επιπλεον μειονεκτημα...Αλλο α και που δουλευει το lenovo a806 σε 4g δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα στην χωρα μας...τεσπα Παντως παιδια αν το παραγγειλω σκεφτομαι αν το βαλω με απλο ή με γρηγορη μεταφορα...Αξιζει να δωσω ενα 3οαρι για γρηγορη μεταφορα? Ή αργει ετσι και αλλιως? Κανει οντως 7-15 μερες? Αυτό που λέει ο paylidis, μην πληρώσεις courrier θα σου βγει σαν να το αγόραζες από δω με το έξτρα κόστος και το (πολύ) πιθανό τελωνείο!
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Eιχα σκοπο να βαλω γρηγορη και να πληρωησω και την εγγυηση που δινει το site για τυχον τελωνειο...Οτι το πληρωνει αυτος και μου πιστωνει χρηματα αν χρειαστει...Τα υπολογισα και μαζι με γρηγορη αποστολη και 10% ασφαλεια για το τελωνειο δινω γυρψ στα 50 παραπανω και ειμαι καλυμενος αν ισχυει..Απλα και χωρις γρηγορη σκφτομαι να δωσω το 10% για το τελωνειο ωστε να μην πληρωσω ...Απλα αυτο που με νοιαζει ειναι αν θα ερθει γρηγορα πραγματικα με την αποστολη...Με λιγα λογια το τελωνειο υποθετω θα το απογυφω αλλα αν επιλεξω το γρηγορο και μου ερθει πχ σε 15 μερες που ειναι το μεγιστο σαν χρονος αποστολης) αξιζει ή να παρω πχ το απλο και να ερθει σε 30 μερες πχ.. Η επιμονη μου σαν σκεψη γι αυτο το καταστημα ειναι σχετικα με το τελωνειο οτι ουσιαστικα με ενα 10% του ποσου σου εγγυαται οτι δεν το εχεις σαν βαρος..Αυτο το χαρακτηριστικο του καταστηματος το κανει να εγγυται και σαν προσφορα το iphone 5s σε συνδιασμο με την τιμη παντα...
zio10 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Eιχα σκοπο να βαλω γρηγορη και να πληρωησω και την εγγυηση που δινει το site για τυχον τελωνειο...Οτι το πληρωνει αυτος και μου πιστωνει χρηματα αν χρειαστει...Τα υπολογισα και μαζι με γρηγορη αποστολη και 10% ασφαλεια για το τελωνειο δινω γυρψ στα 50 παραπανω και ειμαι καλυμενος αν ισχυει..Απλα και χωρις γρηγορη σκφτομαι να δωσω το 10% για το τελωνειο ωστε να μην πληρωσω ...Απλα αυτο που με νοιαζει ειναι αν θα ερθει γρηγορα πραγματικα με την αποστολη...Με λιγα λογια το τελωνειο υποθετω θα το απογυφω αλλα αν επιλεξω το γρηγορο και μου ερθει πχ σε 15 μερες που ειναι το μεγιστο σαν χρονος αποστολης) αξιζει ή να παρω πχ το απλο και να ερθει σε 30 μερες πχ.. Η επιμονη μου σαν σκεψη γι αυτο το καταστημα ειναι σχετικα με το τελωνειο οτι ουσιαστικα με ενα 10% του ποσου σου εγγυαται οτι δεν το εχεις σαν βαρος..Αυτο το χαρακτηριστικο του καταστηματος το κανει να εγγυται και σαν προσφορα το iphone 5s σε συνδιασμο με την τιμη παντα... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με 10% επιπλέον σου εγγυούνται ότι είσαι οκ με το τελωνείο. Δηλαδή αν σταματήσει στο τελωνείο θα τους πεις το ποσό και θα σου τα δώσουν οι Κινέζοι;!
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με 10% επιπλέον σου εγγυούνται ότι είσαι οκ με το τελωνείο. Δηλαδή αν σταματήσει στο τελωνείο θα τους πεις το ποσό και θα σου τα δώσουν οι Κινέζοι;! To γραφει μεσα στο site τους πεντακαθαρα στα Αγγλικα... Αν ειναι ψεμα που δεν το βλεπω,διοτι δεν ειναι τοσο χαζοι να το εχουν ολοφανερα τι να πω... 10% ειναι μια χαρα ποσο αν το σκεφτεις γι αυτους σε καθε παραγγελια που μπορουν να παρουν και πιστεψε με ειναι σχεδον στο χερι τους αν θα περασει τελωνειο το δεμα που στελνουν ή οχι...Ετσι πιστευω... Απο εκει και περα σκετικα με αυτο που ρωτησες λεει οτι αν τελικα περασει πληρωνεις το ποσο και τους δειχνεις την αποδειξη με email και σου πιστωνουν το ποσο που πληρωσες ετσι απλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα