Προς το περιεχόμενο

iPhone 5s -219$ -A1533 refurbished απο κινα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..
Έψαχνα ενα για μέλος της οικογένειας αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει η συγκεκριμένη αγορά αφού : 1ον: η εγγυηση ερχεται απο το κατάστημα κ οχι απο την κατασκευάστρια εταιρία , 2ον:η ανακατασκευή εχει γίνει απο αυτούς επίσης ,3ον : δεν ερχεται με το κουτί του ούτε τα παρελκόμενα αν διαβάσετε στα σχόλια τους οποτε 220+( για να μην σε πιάσει τελωνείο κτλ ) + καλώδιο , ανταπτορας , κουτί κ ακουστικά ....
Βρίσκεις άνετα απο μια αγγελία καλύτερο σίγουρα έστω κ με κόστος λιγο παραπάνω...

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα..

Έψαχνα ενα για μέλος της οικογένειας αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει η συγκεκριμένη αγορά αφού : 1ον: η εγγυηση ερχεται απο το κατάστημα κ οχι απο την κατασκευάστρια εταιρία , 2ον:η ανακατασκευή εχει γίνει απο αυτούς επίσης ,3ον : δεν ερχεται με το κουτί του ούτε τα παρελκόμενα αν διαβάσετε στα σχόλια τους οποτε 220+( για να μην σε πιάσει τελωνείο κτλ ) + καλώδιο , ανταπτορας , κουτί κ ακουστικά ....

Βρίσκεις άνετα απο μια αγγελία καλύτερο σίγουρα έστω κ με κόστος λιγο παραπάνω...

Ερχεται με το κουτι του...

Δημοσ.

Οτιδηποτε ερχεται με dhl το τελειωνειο ειναι εγγυημενο.Το refurbished σε iphone σημαινει seller refurbished.Το οποιο σημαινει μαιμου ανταλλακτικα.

Τα οποια σηνεπαγονται οτι δεν προκειτε για προσφορα αλλα νορμαλ τιμη με καποιο χ ρισκο

• Like 2
Δημοσ.

Προ CC είχα πάρει φθηνά κινητά απο pandawill . Η "εγγυηση" τους είναι της πλάκας. Στη μια περιπτωση εκαναν τη πάπια, σε άλλο με χαλασμένη κάμερα DOA μου γύρισαν 30$ για να "repair at local shop in your country". Δε ξέρω τι παίζει τώρα... Επίσης άλλοι αγοραστές απο διπλανό φόρουμ (κυριως με πιο ακριβα και "επωνυμα" κινητα) δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Οποιος εχει 200 για πεταμα ας τα δωσει σε μενα αντι να περιμενει να φαει την νιλα 1 μηνα.

Εχει αποστολη σε 7-15 μερες

Προ CC είχα πάρει φθηνά κινητά απο pandawill . Η "εγγυηση" τους είναι της πλάκας. Στη μια περιπτωση εκαναν τη πάπια, σε άλλο με χαλασμένη κάμερα DOA μου γύρισαν 30$ για να "repair at local shop in your country". Δε ξέρω τι παίζει τώρα... Επίσης άλλοι αγοραστές απο διπλανό φόρουμ (κυριως με πιο ακριβα και "επωνυμα" κινητα) δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Φιλε εχει σημασια..Δλδ σου ηρθε τελωνειο και δεν δεχτηκαν να στο πληρωσουν?

Εχει αποστολη σε 7-15 μερες

Φιλε εχει σημασια..Δλδ σου ηρθε τελωνειο και δεν δεχτηκαν να στο πληρωσουν?

Εχει γιατι γραφουν με ορους καποια πραγματα που δεν μπορει να μην στεκουν..Εαν οντως σου ηρθε και δεν το πληρωσαν τοτε σηκωνει πολυ συζητηση το θεμα,απλα επειδη σσκεφτομουν να το παρω αν ισχυει πολυ απλα δε θα το κανω...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...