Προς το περιεχόμενο

iPhone 5s -219$ -A1533 refurbished απο κινα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να ειναι προσφορά:

Απο το pandawill

http://www.pandawill.com/used-apple-iphone-5s-16gb-space-grey-excellent-condition-p99969.html

Μπήκα κάποια στιγμή στο chat και ρώτησα αν ειναι γνήσιο Apple , μου απάντησαν " ναι", και όταν ρώτησα αν ειναι refurbished απο αυτούς ή την Apple δεν πρόλαβα να δω απαντηςη Γιατι έκλεισε εκείνη την ωρα το μαγαζί.

Σε άλλο Q&A που εςτειλα η απάντηση ήταν οτι η εγγύηση δεν ειναι της Apple αλλα δικη τους.

Όσοι τολμηροί έχουν διάθεση, νομίζω αξίζει.

Αν πάλι δεν ειναι προσφορά, παρακαλώ να κλειδώσει.

Δημοσ.

έχεις την επιλογή με ένα 10% παραπάνω να το ασφαλίσεις το δέμα και να σου καλυψουν τους δεσμούς

1, For additional 5% (or more) of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders. (στο or more λέει για ελλάδα 10%.

Αλλιώς πληρώνεις τα δεσμά και τους  φόρους κανονικότατα, πόσο είναι; google it.

Η τιμή του καλή είναι. ΤΟ ρίσκο με τα ανακατασκευασμένα είναι ότι δε ξέρεις τι ανακατασκευή είχαν.

Δημοσ.

Μαλιστα εχει παρει κανεις αλλος απο αυτο το καταστημα? Ειναι εμπιστο? Επισης με τα capital περνανε? Τελος παιζει στα δικτυα της χωρας μας?

Δημοσ.

Μαλιστα εχει παρει κανεις αλλος απο αυτο το καταστημα? Ειναι εμπιστο? Επισης με τα capital περνανε? Τελος παιζει στα δικτυα της χωρας μας?

Το κατάστημα ειναι καλό και μεγάλο απο όσο μπορώ να γνωρίζω.

Εχω ψωνίσει παλαιότερα απο εκεί και δεν ειχα θέμα αλλα ειναι προ διετίας.

Μου έχουν απαντήσει οτι παίζει Ευρώπη.

Δημοσ.

Tωρα φιλε με εβαλες σε μπελαδες... Με αυτη την τιμη το σκεφτομαι σοβαρα να ξηλωθω παλι ενω δεν εχω ααγκη απο κινητο...πφφφ με προβληματισες

Δημοσ.

Κινητό 2,5 χρόνων, μόνο 16gb, REFUBRISHED! και απο Κίνα (=1 μήνας να έρθει και πρακτικά χωρίς εγγύση) το θεωρούμε προσφορά στα 220$;

• Like 23
Δημοσ.

έχεις την επιλογή με ένα 10% παραπάνω να το ασφαλίσεις το δέμα και να σου καλυψουν τους δεσμούς

1, For additional 5% (or more) of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders. (στο or more λέει για ελλάδα 10%.

Αλλιώς πληρώνεις τα δεσμά και τους  φόρους κανονικότατα, πόσο είναι; google it.

Η τιμή του καλή είναι. ΤΟ ρίσκο με τα ανακατασκευασμένα είναι ότι δε ξέρεις τι ανακατασκευή είχαν.

Διαβαζα και λεει οτι ειναι 10% και για την επιλογη να σταλει με dhl ems και γρηγορη αποστολη και μαλιστα λεει οτι αν τελικα περασει τελωνειο το ανεβαζεις σε mail σε αυτους και στο επιστρεφουν στο λογαριασμο...Αληθευει? Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο?Γιατι θελω γρηγορη αποστολη αλλα κια να γλιτωσω τελωνειο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...