Tablet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τι βρήκα στα 490€ αξιζει ρε παιδια;; την εχει κανεις;;
barbiedoll Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Η τιμή δεν ξέρω, η τηλεόραση πάντως είναι αστέρι. Από τα καλύτερα 40αρια πάνελ.
Tablet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μήπως είναι πανκριβη; ειναι 3D/smart και όλα έτσι;; Εν το μεταξυ απο το μαγαζι που τη πηρα μου είπαν οτι δε θα ξαναβγουν 3D τηλεορασεις οτι σαν να σταματανε οι εταιριες το 3D.. υπάρχει κάτι τετοιο; κουλο μου φαινεται..
barbiedoll Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ο πωλητής καλό θα ήταν πες του να μην ανοίγει το στόμα του χαχα. Μούφα κλασικά αυτό που είπε ότι σταματάνε οι 3D. Ακριβή δεν την λες, ναι, υπάρχουν φθηνότερες 40αρες, αλλά εκτός από φθηνότερες έχουν και χειρότερη ποιότητα εικόνας. Ναι, είναι smart, έχει τα πάντα σχεδόν από applications, παίζει ακόμα και flash video από streaming sites, και φυσικά είναι 3D, και έχει από τα καλύτερα 3D μάλιστα ( πολύ μικρό crosstalk, δεν έχει σπασίματα στην κίνηση, κλπ )
Tablet Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα βλεπω skroutz στα 460 UHD (βεβαια χωρις 3D) με όλα τα υπόλοιπα.. και μετά βλέπω και αυτη.. Panasonic TX-40CX700 αν λεει τιποτα.. καλα ο υπάλληλος οτι να ναι..
heros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Η σειρα Η νομίζω έχει ένα προβληματάκι με τα Digea..... Ενω από άλλες πηγές η εικόνα είναι τζάμι στη Digea κάτι έχουν κάνει και η εικόνα είναι απαράδεκτη... ΔΕΣ την ΚΑΙ σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και μετα αποφάσισε...
barbiedoll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλα βλεπω skroutz στα 460 UHD (βεβαια χωρις 3D) με όλα τα υπόλοιπα.. και μετά βλέπω και αυτη.. Panasonic TX-40CX700 αν λεει τιποτα.. καλα ο υπάλληλος οτι να ναι.. UHD θες αρκετές ίντσες και μικρή απόσταση από την TV για να δείς "διαφορά". Υλικό όταν θα βγεί επαρκές η τηλεόραση θα έχει μπαγιατέψει... Όπως επίσης δεν θα υποστηρίζει τα "δυνατά χαρτιά" του UHD ( HDR, Rec.2020 color gamut ). Η CX700 είναι υποδεέστερη σε εικόνα σε ταινίες/gaming από την H6400, και έχει και πολύ μάπα ήχο. Το 3D της επίσης υποδεέστερο ώς και προβληματικό. Η σειρα Η νομίζω έχει ένα προβληματάκι με τα Digea..... Ενω από άλλες πηγές η εικόνα είναι τζάμι στη Digea κάτι έχουν κάνει και η εικόνα είναι απαράδεκτη... ΔΕΣ την ΚΑΙ σε τηλεοπτικό πρόγραμμα και μετα αποφάσισε... Απαράδεκτη εικόνα δεν είναι. Την έχεις δεί ? Γιατί μάλλον βασίζεσαι στις υπερβολές κάποιων. Τζάμι εικόνα στα SD της Digea είναι... σε 32αρες Στο θέμα του upscaling η διαφορά με Sony π.χ. που οι περσινές είχαν καλό upscaling, είναι μικρή. Τώρα αν πάρεις 40αρα καλή TV για να βλέπεις τα τρομερά προγράμματα και εικόνα/ήχο των δωρεάν καναλιών της ελληνικής TV... lol
heros Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ναι ειχα διπλα διπλα... τα καλυτερα μοντελλα 40Η7000 VS 46ES7000 (δυο μοντελλα πισω...) Σε digea θολουρα .....
Tablet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 να πω πως τα digea δε με ενδιαφερουν τόσο.. Δε βλεπουμε και τόση τηλεοραση σχεδον καθολου μόνο ταινίες και κανα παιχνιδι.. Και στο μελλον βλέπουμε και ote tv. οποτε πια η πρόταση σας;;
IcemanGr71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά εγώ θα πήγαινα μόνο σε Samsung.... ανάλογα τα χρήματα και τις ίντσες.... Η Η6400 πάντως είναι λουκούμι για την περίπτωση σου.... εκτός και αν θες να πας σε μεγαλύτερες ίντσες.... σε Samsung πάλι όμως... P.S. Η Samsung UE40H6400 ξεκινά στο skroutz από 479€...
IcemanGr71 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Άρα Full HD αντί UHD;; Είναι πολύ νωρίς για UHD.... σε μερικά χρόνια ναι... όχι τώρα... δεν υπάρχει υλικό και δεν είμαστε χώρες τύπου USA.... Και για UHD πρέπει να πας από 55'' και πάνω...
barbiedoll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ναι ειχα διπλα διπλα... τα καλυτερα μοντελλα 40Η7000 VS 46ES7000 (δυο μοντελλα πισω...) Σε digea θολουρα ..... Ενώ στις άλλες τηλεοράσεις παθαίνεις πολιτισμικό σοκ από την κορυφαία ποιότητα εικόνας των Mega/ANT1/Star δηλαδή ( χα χα χα χα χα )
gia_nnis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 ναι ειχα διπλα διπλα... τα καλυτερα μοντελλα 40Η7000 VS 46ES7000 (δυο μοντελλα πισω...) Σε digea θολουρα .....Προσωπικα εχω δει την ue32j5500 και δεν εδειχνε καλα σε digea.. Ποια σειρα ειναι αυτη της samsung που δειχνει καλα σε digea??? Σε μια αξιολογιση του skroutz γραφει οτι η samsung δεν ειναι για digea και να κοιταξουμε σε lg,sony,panasonic
XMorsX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Nα εχετε υποψιν οτι ολες οι τηλεορασεις πλην των Sony χρησιμοποιουν PWM dimming. Αυτος ειναι αρκετα καλος λογος για να αγοραζεις μονο Sony τηλεορασεις. Ως αποτελεσμα θα προτιμουσα αυτη στα ιδια χρηματα: https://www.skroutz.gr/s/6650021/Sony-KDL-40W705C.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα