Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θα το πώ για άλλη μια φορά: προσωπικά αν οι νέοι FX είναι καλύτεροι απο τους τωρινούς i5 θα το θεωρήσω μεγάλη επιτυχία. Διότι η AMD θα έχει κυριαρχήσει στην χαμηλού και μεσαίου κόστους κατηγορία, όπου είναι διαδεδομένες στους πιο πολλούς χρήστες. Και όσο για αυτούς που κάθονται και συγκρίνουν FX-8xxx και i3, πολύ απλά " τρία πουλάκια κάθονταν". Ακόμα και για απλή χρήση γιατί καποιός να αγοράσει 2πύρηνο επιτραπέζιο Η/Υ εν έτει 2016;; Χωρίς ίχνος fanboyισμού θα προτιμούσα ένα FX-6350 (μιας και δεν ασχολούμαι με το OC) παρά έναν i3. Η AMD καθαρά για εμένα επικρατεί κατά κράτος στην χαμηλή κατηγορία ακόμα και τώρα.

γιατι αγοραζεις αρχιτεκτονικη και ο αριθμος πυρηνων ειναι μονο μια παραμετρος υπαρχουν αρκετες πληροφοριες πιο πανω για να καταλαβεις. Παραδειγμα ενας σημερινος i5 ειναι κατα πολυ πιο γρηγορος απο το πρωτο  i7 .

• Like 1
Δημοσ.

γιατι αγοραζεις αρχιτεκτονικη και ο αριθμος πυρηνων ειναι μονο μια παραμετρος υπαρχουν αρκετες πληροφοριες πιο πανω για να καταλαβεις. Παραδειγμα ενας σημερινος i5 ειναι κατα πολυ πιο γρηγορος απο το πρωτο  i7 .

Δηλαδή ο i3 είναι πιο συμφέρουσα αγορά απο τον FX-6350 πχ;;

Δημοσ.

Δηλαδή ο i3 είναι πιο συμφέρουσα αγορά απο τον FX-6350 πχ;;

Ο 'lake κλοκάρεται οπότε αν δεν τον θες για rendering φυσικά :)

Δημοσ.

O FX-6350 δεν κλοκάρεται;;

Δεν γνωρίζεις και ρωτάς?

Απλά γνωρίζεις ότι κλοκάρεται και ο i3 άρα αφήνουμε την καραμέλα "ναι αν κλοκαριστεί ο FX είναι καλύτερος στα 5ghz απο τα 3.5 του i3"

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωρίζεις και ρωτάς?

Απλά γνωρίζεις ότι κλοκάρεται και ο i3 άρα αφήνουμε την καραμέλα "ναι αν κλοκαριστεί ο FX είναι καλύτερος στα 5ghz απο τα 3.5 του i3"

Ήταν ρητορική η ερώτηση. Άμα θές να συγκρίνεις τους 2 ή θα το κάνεις με το stock ταχύτητα ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ή με OC ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2.

Δές αυτό και πές μου σε γενικές γραμμές ποιός είναι καλύτερος     http://www.anandtech.com/bench/product/1281?vs=1197

Δημοσ.

την amd τη συμπαθώ σαν εταιρεία. είχα κάποτε τον 3200+ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. φυσικά είχε πλαισιωθεί από μία μητρική η όποία ήταν τόσο συμβατή που το σύστημα πετούσε. τώρα έχω έναν 4570 και είμαι πάλι ευχαριστημένος. η επιστροφή στη hi-end κατηγορία είναι χαρμόσυνο νέοκαι μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. είτε οι zen θα είναι τόσο πραγματικά καλοί που θα μπορούν να ξανακοιτάξουν ή και να ξεπεράσουν στα μάτια τους αντίστοιχους intel , της περιόδου όμως εκέινης όχι της τωρινής ή δυστυχώς θα πέσουμε «θύματα» marketing όπως έγινε με τους bulldozer όπου ήταν τσούφιος ο δυναμίτης. Σαν αρχιτεκτονική ήταν καλή αλλά ω;ς επεξεργαστής όχι. εύχομαι πάντως να γίνει πραγματικά ανταγωνιστική και τότε θα την τιμήσω σίγουρα πάλι. 

Δημοσ.

Κάτσε πρώτα να βγουν οι zen και να μην έχουμε κάνα πατατράκ όπως με τις bullντόζες :P. Βέβαια το έσωσε η amd με τους piledriver, αλλά μακάρι να μην δούμε πάλι αυτό το σκηνικό, αλλά εύχομαι να ξαναδούμε εποχές phenom. Θρυλικός ο x6 1090t btw :P.

Συμφωνώ κι επαυξάνω!

Σκέψου ότι ο x6 1090t είναι τόσο legendary, που ακόμα αυτόν χρησιμοποιώ κυρίως, μαζί με μια 280x και ειλικρινά δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο αν ο legend :D δεν με αφήσει χρόνους (χτύπα ξύλο)! Πες μου για ποιό λόγο να αναβαθμίσω όταν το PC αυτό παίζει WItcher 3 στα 1080p σε ultra settings, χωρίς nvidia hairworks, και για παράδειγμα βγάζει 31min-44max fps στην πρώτη σκηνή στο μπαλκόνι (για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι);

• Like 2
Δημοσ.

Ήταν ρητορική η ερώτηση. Άμα θές να συγκρίνεις τους 2 ή θα το κάνεις με το stock ταχύτητα ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ή με OC ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2.

Δές αυτό και πές μου σε γενικές γραμμές ποιός είναι καλύτερος     http://www.anandtech.com/bench/product/1281?vs=1197

Tότε γιατί φωνάζει ο φίλος σου ο Hsprder να συγκρίνει fx στα 4.7 με i3 στα 3.5?

Μάλλον κοίταξες μόνο τα synthetics multythreads και ξέχασες την κάτω μισή σελίδα που αφορά το 90% του κόσμου :)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, μακάρι να παρουσιάσει κάτι δυνατό γιατί κερδισμένοι θα είμαστε όλοι.

Δημοσ.

Με μένα μιλάς τώρα. Και σου λέω για άλλη μια φορά οτι ο FX-6350 είναι καλύτερος απο τον i3. Δές τα τέστ που σου παρέθεσα.

Μάλλον κοίταξες μόνο τα synthetics multythreads και ξέχασες την κάτω μισή σελίδα που αφορά το 90% του κόσμου :)

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, μακάρι να παρουσιάσει κάτι δυνατό γιατί κερδισμένοι θα είμαστε όλοι.

Η κάτω μισή σελίδα λέει οτι είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΙ.

Δημοσ.

Πες μου για ποιό λόγο να αναβαθμίσω όταν το PC αυτό παίζει WItcher 3 στα 1080p σε ultra settings, χωρίς nvidia hairworks, και για παράδειγμα βγάζει 31min-44max fps στην πρώτη σκηνή στο μπαλκόνι (για όσους έχουν παίξει το παιχνίδι);

Ε,για αυτόν τον λόγο,αν είσαι οκ με 30-40FPS σε εύκολη σκηνή που δεν έχει τίποτα (για την cpu) εκτός από τον ήρωα ποιος την χάρη σου(και εγώ είμαι οκ) , άλλοι δεν είναι.
Δημοσ.

Ε,για αυτόν τον λόγο,αν είσαι οκ με 30-40FPS σε εύκολη σκηνή που δεν έχει τίποτα (για την cpu) εκτός από τον ήρωα ποιος την χάρη σου(και εγώ είμαι οκ) , άλλοι δεν είναι.

Εύκολη σκηνή θεωρείται ένας εσωτερικός χώρος, όχι ένα εξωτερικό περιβάλλον τέτοιας λεπτομέρειας και τέτοιου βάθους.

Βασικά θα τεστάρω ενδελεχώς και θα αναφέρω κι άλλα νούμερα για όποιον ενδιαφέρεται.

Πάντως στο ίδιο game, στο έτερο pc του bro μου με τον 4770Κ και την 290, τα αντίστοιχα νούμερα στην ίδια σκηνή άντε να ήταν κάτι σε 36 - 50, πάλι όλα ultra χωρίς nvidia hairworks. Πλάκα πλάκα, θα σου πω πάλι στην ίδια σκηνή πόσα πιάνει ένας 4770Κ με 980 στο pc του κολλητού, λίγο αργότερα που θα γυρίσει σπίτι από δουλειά, έτσι από περιέργεια.

Δημοσ.

Εύκολη σκηνή θεωρείται ένας εσωτερικός χώρος, όχι ένα εξωτερικό περιβάλλον τέτοιας λεπτομέρειας και τέτοιου βάθους.

Είναι εξαιρετικά βαριά αυτή η σκηνή (όπως και όλο το παιχνίδι) αλλά όχι για τον επεξεργαστή,είναι για την gpu, για αυτό και ο bro με την 290 βγάζει καλύτερα FPS από εσένα.

Μπες μέσα στην πόλη του novigrad και κάνε καμιά βόλτα εκεί και αν δεν πέφτει κάτω από τα 30 ούτε εκεί τότε ναι,πες μας ότι στέκει ακόμα και δεν θέλει αλλαγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...