Angelcrow Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αργισες λιγα χρονια AMD ... Τοσα χρονια Amd ετρεχα αλλα η σαπιλα τοσα χρονια με τους fx με περασε στην απέναντι όχθη της intel και βλεπω θα με καλύψει για αρκετο καιρο για τη δουλεια που θελω (x99). Ελπιζω οι zen να ειναι καλη πλατφορμα σε καλη τιμη να δουμε εναν 6-8 core με 12-16 thread στο 200-350€ με καλες επιδωσεις. Αν και ανακοινωσαν pci gen 4.0 το 17 απο την ati οσοι το ξερουν δεν ξερω γιατι να πανε σε zen αφου δεν εχει support για 4.0 και δεν μπορει να μπει gen 4 σε gen 3 soo i am kind of confused. ''Did they shoot theirself in the foot'' ξανα ? Σχετικά με το θέμα μιας και το έθεσες θα είναι backwards compatible το Pcie 4.0 http://www.theregister.co.uk/2014/06/10/cheap_backwardscompatible_pcie_40_on_track_for_del2015del_2016/
Poleimechanos2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αργισες λιγα χρονια AMD ... Τοσα χρονια Amd ετρεχα αλλα η σαπιλα τοσα χρονια με τους fx με περασε στην απέναντι όχθη της intel και βλεπω θα με καλύψει για αρκετο καιρο για τη δουλεια που θελω (x99). Ελπιζω οι zen να ειναι καλη πλατφορμα σε καλη τιμη να δουμε εναν 6-8 core με 12-16 thread στο 200-350€ με καλες επιδωσεις. Αν και ανακοινωσαν pci gen 4.0 το 17 απο την ati οσοι το ξερουν δεν ξερω γιατι να πανε σε zen αφου δεν εχει support για 4.0 και δεν μπορει να μπει gen 4 σε gen 3 soo i am kind of confused. ''Did they shoot theirself in the foot'' ξανα ? Εσύ προσωπικά φίλε μου καθάρισες για πολλά χρόνια με την CPU που πήρες, η οποία κατά την γνώμη μου έχει το καλύτερο value στην κατηγορία extreme performance. Ευχής έργο θα ήταν να βλέπαμε κάτι αντίστοιχο από την AMD. Μακάρι αυτό το κάτι να είναι η σειρά ΖΕΝ, αλλά και πάλι -όπως είπες- η AMD άργησε και μάλιστα όχι λίγα χρόνια, αλλά πολλά χρόνια, και ακόμα αργεί, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Θα πρέπει οι ΖΕΝ να είναι πολύ δυνατό χαρτί για να ανατραπεί η παρούσα κατάσταση και να αλλάξει ροή το ποτάμι. Σε κάθε περίπτωση, ας βγάλει κάτι επιτέλους (και γρήγορα) που θα αναγκάσει την Intel να ρίξει τους i3 στην κατηγορία entry-level celerons, όπως πραγματικά τους αξίζει και όπου θα έλαμπε το πραγματικό τους value.
Andreas231 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και θα πω το εξής χαζό, ποιος πιστεύει ήθελα να ήξερα τα benchmarks καναλιών στο youtube και τα παίρνει στα σοβαρά και ειδικότερα αυτής της χαζομάρας του techno kitchen ; Δείχνουν ότι θέλουν, όπως και κάθε κανάλι στο youtube αλλά όπως και κάθε ιστοσελίδα με reviews.Τα περισσότερα γνωστά κανάλια του youtube αλλά και οι γνωστές ιστοσελίδες που κάνουν reviews, είναι σίγουρο πως τα παίρνουν για να δείξουν αυτό που πρέπει στα γραφήματα, δεν λένε τι ωραία τι καλά ας κάνουμε ένα review να δει ο κόσμος, παίζεται χρήμα στο παρασκήνιο. Καλό θα ήταν όποιος βλέπει τέτοια reviews να τα βλέπει μόνο να περνάει η ώρα ή απλώς ενδεικτικά, μιας και κάθε reviewer λέει διαφορετικά πράγματα, κανείς δεν δείχνει ποτέ το ίδιο. Εγώ από όσα reviews έχω διαβάσει / δει, ο καθένας λέει ότι θέλει, όπως θέλει, το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Και δεν το λέω επειδή θέλω να υποστηρίξω την amd, μιας και intel να είχα το ίδιο θα έλεγα, τα πράγματα δεν είναι όπως προβάλλονται στις δοκιμές αυτές. μια χαρα amd υποστηριζεις. Μην λεμε παραμυθια μεταξυ μας. Κοιτα και εγω amd gpu εχω δεν καθομαι να λεω ομως οταν η nvidia περναει την amd ειναι κακος ο κοσμος και κλεβουν.Αυτα που λες ολοι πανω κατω τα ξερουν για τα σφαλματα μετρησης κλπ αλλα συγνωμη οταν ο αστειος i3 νικαει amd fx με πολλαπλασιο κοστος και καταναλωση τι θες να πουμε? Να πουμε ειναι ψευτικα , αυτο να γραψουμε. Εσυ λες οτι oi amd ειναι καλοι γιατι να σε πιστεψω μου εδειξες στοιχεια , με λογια του αερα προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι αξιοπιστα οσα λες. Λενε ψεμματα εχεις amd κατσε αποδειξε το μας αλλιως δεν εχεις θεση να μιλας χωρις στοιχεια και να λες οτι τα review ειναι απο απατεωνες.
Poleimechanos2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα amd υποστηριζεις. Μην λεμε παραμυθια μεταξυ μας. Κοιτα και εγω amd gpu εχω δεν καθομαι να λεω ομως οταν η nvidia περναει την amd ειναι κακος ο κοσμος και κλεβουν.Αυτα που λες ολοι πανω κατω τα ξερουν για τα σφαλματα μετρησης κλπ αλλα συγνωμη οταν ο αστειος i3 νικαει amd fx με πολλαπλασιο κοστος και καταναλωση τι θες να πουμε? Να πουμε ειναι ψευτικα , αυτο να γραψουμε. Εσυ λες οτι oi amd ειναι καλοι γιατι να σε πιστεψω μου εδειξες στοιχεια , με λογια του αερα προσπαθεις να μας πεισεις οτι ειναι αξιοπιστα οσα λες. Λενε ψεμματα εχεις amd κατσε αποδειξε το μας αλλιως δεν εχεις θεση να μιλας χωρις στοιχεια και να λες οτι τα review ειναι απο απατεωνες. Υπάρχουν πολλά στοιχεία στο Internet που αποδεικνύουν ότι οι FX δεν είναι κακοί επεξεργαστές. Απλά δεν είναι τόσο καλοί όσο περιμέναμε να είναι με βάση το hype που είχε δημιουργηθεί πριν από την έλευσή τους. AMD FX 8350 vs Intel 3570K vs 3770K vs 3820 - Gaming and XSplit Streaming Benchmarks
Andreas231 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχουν πολλά στοιχεία στο Internet που αποδεικνύουν ότι οι FX δεν είναι κακοί επεξεργαστές. Απλά δεν είναι τόσο καλοί όσο περιμέναμε να είναι με βάση το hype που είχε δημιουργηθεί πριν από την έλευσή τους. AMD FX 8350 vs Intel 3570K vs 3770K vs 3820 - Gaming and XSplit Streaming Benchmarks Δεν διαφωνω εχουν niche εφαρμογες αλλα πυροβολεις το ποδι σου αν μου δειχνει intel του 2012. κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα αγορασει αυτο που μου δειχνεις. Το οτι εγω εβαζα i3 3ετιας ηταν ειρωνικο ως προς το τι αγοραζει ο αλλος σημερα με 100 ευρω απεναντι σε 180. Βαλε μου εναν i5 στην ιδια τιμη με amd και δωσε μου το ιδιο chart. Βαλε μου εναν skylake i3 απεναντι σε fx. Και να σου πω και κατι για οσους λενε οι amd οτι ειναι καλοι επεξεργαστες αφηνω τα λογια του τεραστιου john carmack και μιλαμε για το 2013 οταν εχουμε 2016 και skylake ... Yγ φανταζομαι και αυτος ειναι απατεωνας ή δεν το εχει δει με τα ματια του.
Poleimechanos2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν διαφωνω εχουν niche εφαρμογες αλλα πυροβολεις το ποδι σου αν μου δειχνει intel του 2012. κανεις λογικος ανθρωπος δεν θα αγορασει αυτο που μου δειχνεις. Το οτι εγω εβαζα i3 3ετιας ηταν ειρωνικο ως προς το τι αγοραζει ο αλλος σημερα με 100 ευρω απεναντι σε 180. Βαλε μου εναν i5 στην ιδια τιμη με amd και δωσε μου το ιδιο chart. Βαλε μου εναν skylake i3 απεναντι σε fx. Και να σου πω και κατι για οσους λενε οι amd οτι ειναι καλοι επεξεργαστες αφηνω τα λογια του τεραστιου john carmack και μιλαμε για το 2013 οταν εχουμε 2016 και skylake ... Yγ φανταζομαι και αυτος ειναι απατεωνας ή δεν το εχει δει με τα ματια του. Κοίταξε. Ειλικρινά, όσο "καλοί" και να είναι οι i3 skylake, προσωπικά ποτέ δεν θα προτιμούσα ένα διπύρηνο επεξεργαστή (έστω με ΗΤ) από έναν FX 83ΧΧ, αν προόριζα τo (budget) σύστημα τόσο για γενική χρήση, όσο και για productivity αλλά και gaming-media κλπ, και ειδικά ενόψη dx12 multicore load distribution (αλλά ακόμα και χωρίς αυτό). Φυσικά αυτό είναι τελείως προσωπική άποψη και κάποιος άλλος μπορεί να προτιμήσει i3 skylake. Απόλυτα σεβαστή η επιλογή του και το δικαίωμά του να επενδύσει τα χρήματά του όπου πιστεύει ότι τον συμφέρει. Για τους i5 skylake η κατάσταση αλλάζει, όμως αλλάζει και το κόστος κτήσης, για να μην ξεχνιόμαστε. Και για να μην παραμυθιαζόμαστε, προσωπικά αν αύριο μου καεί το PC και πρέπει να βγω στην γύρα να αγοράσω, ε για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο από i7 αυτή την στιγμή και μην σου πω ότι ο επεξεργαστής που γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό είναι ο i7 5820K 6core/12thread που έχει και ο φίλος Chaos KinG.- 2
Andreas231 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κοίταξε. Ειλικρινά, όσο "καλοί" και να είναι οι i3 skylake, προσωπικά ποτέ δεν θα προτιμούσα ένα διπύρηνο επεξεργαστή (έστω με ΗΤ) από έναν FX 83ΧΧ, αν προόριζα τo (budget) σύστημα τόσο για γενική χρήση, όσο και για productivity αλλά και gaming-media κλπ, και ειδικά ενόψη dx12 multicore load distribution (αλλά ακόμα και χωρίς αυτό). Φυσικά αυτό είναι τελείως προσωπική άποψη και κάποιος άλλος μπορεί να προτιμήσει i3 skylake. Απόλυτα σεβαστή η επιλογή του και το δικαίωμά του να επενδύσει τα χρήματά του όπου πιστεύει ότι τον συμφέρει. Για τους i5 skylake η κατάσταση αλλάζει, όμως αλλάζει και το κόστος κτήσης, για να μην ξεχνιόμαστε. και επειδη ειναι διπυρηνοι ποιο το προβλημα σου αν ειναι πιο γρηγοροι ή εχουν καλυτερο performance per cost ή performance per watt. Ενας επεξεργαστης μπορει να τρεξει σε ενα πυρηνα αμετρητα thread μεσα σε ενα sec χωρις να το καταλαβαινεις καν . Ο αλλος μπορει να ειναι 16πυρηνος και να laggarei.
Poleimechanos2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 και επειδη ειναι διπυρηνοι ποιο το προβλημα σου αν ειναι πιο γρηγοροι ή εχουν καλυτερο performance per cost ή performance per watt. Ενας επεξεργαστης μπορει να τρεξει σε ενα πυρηνα αμετρητα thread μεσα σε ενα sec χωρις να το καταλαβαινεις καν . Ο αλλος μπορει να ειναι 16πυρηνος και να laggarei. Ναι, μόνο που το IPC τους δεν έχει την διαφορά που έχει ας πούμε μια desktop CPU με μια snapdragon CPU, άρα σε απόλυτα νούμερα, ναι, ένας 8πύρηνος FX βγάζει περισσότερα GFLOPS από έναν i3 skylake, όπως και να το κάνουμε. Αν και όπως πρόσθεσα στο προηγούμενο σχόλιό μου, προσωπικά για μένα η επιλογή αυτή την στιγμή, αν έβγαινα να αγοράσω καινούρια CPU, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο παρά ο i7 5820K. Τον έχω βάλει στο μάτι που λένε και κάποια στιγμή εκεί θα πάω, εκτός κι αν οι ΖΕΝ βγουν τόσο γαμάτοι που μας εκπλήξουν θετικά και αλλάξει το τοπίο! Μέχρι τότε 5820K και τα μυαλά στα κάγκελα! Ποιο θα είναι το κόστος των zen; Θα εξαρτηθεί απόλυτα από την απόδοσή τους σε σχέση με τους Intel που θα κυκλοφορούν εκείνη την στιγμή, οπότε μέχρι να δούμε κάποιο αξιόπιστο benchmark, δεν μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικά καμία εκτίμηση.
nfsmw_gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μακάρι όλος ο κόσμος να είχε τα δικά σας ''προβλήματα'' πάντως.. Πιο off topic πεθαινεις, αν θελεις να μιλησεις για αλλα προβληματα εισαι σε λαθος thread μην σου πω σε λαθος forum.
Andreas231 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ναι, μόνο που το IPC τους δεν έχει την διαφορά που έχει ας πούμε μια desktop CPU με μια snapdragon CPU, άρα σε απόλυτα νούμερα, ναι, ένας 8πύρηνος FX βγάζει περισσότερα GFLOPS από έναν i3 skylake, όπως και να το κάνουμε. Αν και όπως πρόσθεσα στο προηγούμενο σχόλιό μου, προσωπικά για μένα η επιλογή αυτή την στιγμή, αν έβγαινα να αγοράσω καινούρια CPU, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο παρά ο i7 5820K. Τον έχω βάλει στο μάτι που λένε και κάποια στιγμή εκεί θα πάω, εκτός κι αν οι ΖΕΝ βγουν τόσο γαμάτοι που μας εκπλήξουν θετικά και αλλάξει το τοπίο! Μέχρι τότε 5820K και τα μυαλά στα κάγκελα! Θα εξαρτηθεί απόλυτα από την απόδοσή τους σε σχέση με τους Intel που θα κυκλοφορούν εκείνη την στιγμή, οπότε μέχρι να δούμε κάποιο αξιόπιστο benchmark, δεν μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικά καμία εκτίμηση. δεν ειναι μονο θεμα ipc αλλα memory controller , cache και bandwidth και αυτα ειναι η κορυφη του παγοβουνου σε μια αρχιτεκτονικη που ο northbridge ειναι ιδιος απο το 2009. Εσυ βαζεις ενα θεωρητικο νουμερο χωρις να λαμβανεις υποψη ολα τα bottlenecks και τις αστοχιες αρχιτεκτονικης. Μετα ειναι θεμα αριθμου τρανζιστορ , λιθογραφιας( τεχνικης μεγεθος κλπ). Ο fx και εδω ειναι απαρχαιομενος. Απο εκει και περα ας πουμε εχεις 8 thread αν το main thread σου laggarei laggarei ολο το cpu . Το πιο συνηθες προβλημα σε amd και για αυτο οι zen εχουν αντιγραψει μεχρι στιγμης απο οσα ακουγονται αρχιτεκτονικη intel.
TheELF Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ναι, μόνο που το IPC τους δεν έχει την διαφορά που έχει ας πούμε μια desktop CPU με μια snapdragon CPU, άρα σε απόλυτα νούμερα, ναι, ένας 8πύρηνος FX βγάζει περισσότερα GFLOPS από έναν i3 skylake, όπως και να το κάνουμε.Όταν πετάτε κάτι τέτοια να λέτε και την χρήση του Η/Υ μαζί,γιατί οκ ωραία και καλά τα gflops αλλά θέλουν και πολύ εξειδικευμένα προγράμματα που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν σε όποια μορφή και να υπάρχουν (πολλοί αλλά αδύναμοι πυρήνες) ,ο μέσος χρήστης που θέλει σερφάρισμα και στην ακραία και κάνα παιχνίδι δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί σε αυτήν την μορφή. 2
Poleimechanos2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όταν πετάτε κάτι τέτοια να λέτε και την χρήση του Η/Υ μαζί,γιατί οκ ωραία και καλά τα gflops αλλά θέλουν και πολύ εξειδικευμένα προγράμματα που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν σε όποια μορφή και να υπάρχουν (πολλοί αλλά αδύναμοι πυρήνες) ,ο μέσος χρήστης που θέλει σερφάρισμα και στην ακραία και κάνα παιχνίδι δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί σε αυτήν την μορφή. Μα ούτως ή άλλως, ο μέσος χρήστης που θέλει σερφάρισμα και στην ακραία και κάνα παιχνίδι, πολύ αμφιβάλλω αν θα καταλάβει οποιαδήποτε αισθητή διαφορά στην εμπειρία χρήσης, είτε χρησιμοποιήσει i3, είτε χρησιμοποιήσει FX, είτε χρησιμοποιήσει Phenom II, είτε χρησιμοποιήσει Core 2 Quad. Για απλή χρήση, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί κάποιον από τους παραπάνω επεξεργαστές θα δει αισθητή διαφορά στην εμπειρία χρήσης όχι αν μεταπηδήσει από τον έναν από τους προαναφερθέντες επεξεργαστές στον άλλο, αλλά αν επενδύσει σε έναν καλό ssd (και ίσως και μια gpu - ανάλογα την περίπτωση). Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2016 από Poleimechanos2 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κοίταξε. Ειλικρινά, όσο "καλοί" και να είναι οι i3 skylake, προσωπικά ποτέ δεν θα προτιμούσα ένα διπύρηνο επεξεργαστή (έστω με ΗΤ) από έναν FX 83ΧΧ, αν προόριζα τo (budget) σύστημα τόσο για γενική χρήση, όσο και για productivity αλλά και gaming-media κλπ, και ειδικά ενόψη dx12 multicore load distribution (αλλά ακόμα και χωρίς αυτό). Φυσικά αυτό είναι τελείως προσωπική άποψη και κάποιος άλλος μπορεί να προτιμήσει i3 skylake. Απόλυτα σεβαστή η επιλογή του και το δικαίωμά του να επενδύσει τα χρήματά του όπου πιστεύει ότι τον συμφέρει. Για τους i5 skylake η κατάσταση αλλάζει, όμως αλλάζει και το κόστος κτήσης, για να μην ξεχνιόμαστε. Και για να μην παραμυθιαζόμαστε, προσωπικά αν αύριο μου καεί το PC και πρέπει να βγω στην γύρα να αγοράσω, ε για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο από i7 αυτή την στιγμή και μην σου πω ότι ο επεξεργαστής που γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό είναι ο i7 5820K 6core/12thread που έχει και ο φίλος Chaos KinG.- Τα εχουμε πει 100φορες. Οταν πιο παλια με τους haswell που ουτε Capital Control ειχαμε,ουτε την ανεργια σε τετοια ποσοστα και εβρισκες τον φθηνοτερο i5 4440(και στις αρχες και τον 4460)με 155περιπου ευρω απο Ελλαδα,και τοτε λεγανε πολλοι οτι δεν αξιζει γιατι ειναι ο πιο αδυναμος i5,ειναι κλειδωμενος και παει λεγοντας.Και φυσικα πολλοι δεν αναβαθμισαν τοτε που ηταν οντως ευκαιρια.Και μιλαω για Μαιο-Ιουνιο του 2013 περιπου. Οποιος δεν πιστευει ας δει εξελιξη τιμων στον 4440 https://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html και 4460 https://www.skroutz.gr/s/4857199/Intel-Core-i5-4460-Box.html και στον νεο 6400 https://www.skroutz.gr/s/7327583/Intel-Core-i5-6400-Box.html Γιαυτο και λεμε 1000φορες,οπως και ο psycho εν μερη αυτο εννοουσε οτι οσον αφορα την τεχνολογια,το ''περιμενε'' δεν ειναι παντα καλο γιατι αλλαζουν συνεχεια τα δεδομενα και αρα και οι τιμες. Και ο λογος που επεμενα και εξακολουθω να επιμενω στους κλειδωμενους,ειναι γιατι πολλοι απλα οι περισσοτεροι/η μαζα δεν ασχολουνται με overclock και τους καλυπτους στις περισσοτερες δουλειες/παιχνιδια οι επεξεργαστες αυτη και απο πλευρας δυναμης και απο πλευρας κοστους. 5
Poleimechanos2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ο λογος που επεμενα και εξακολουθω να επιμενω στους κλειδωμενους,ειναι γιατι πολλοι απλα οι περισσοτεροι/η μαζα δεν ασχολουνται με overclock και τους καλυπτους στις περισσοτερες δουλειες/παιχνιδια οι επεξεργαστες αυτη και απο πλευρας δυναμης και απο πλευρας κοστους. Σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Για όσους δεν θα ασχοληθούν ποτέ με oc, και οι φθηνότεροι, κλειδωμένοι i5 αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή που κανείς δεν θα μετανιώσει. Απλά για όσους είναι πιο "παιχνιδιάρηδες", όσον αφορά το manual πουσάρισμα του υπολογιστή, οι κλειδωμένοι i5 όπως και να το κάνουμε στερούν ένα μεγάλο κομμάτι του "παιχνιδιού" και γι'αυτό οι παιχνιδιάρηδες τους αποφεύγουν, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα του oc ενός άλλου, λιγότερο δυνατού επεξεργαστή πρακτικά μπορεί να μην φτάσει καν τις επιδόσεις ενός κλειδωμένου i5. Κατά την γνώμη μου, αυτός είναι και ο κύριος λόγος που οι overclockers δεν προτιμούν ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) i3, και κλειδωμένους i5 και i7. Αυτό το κλείδωμα είναι και ο λόγος που υπάρχει και τόσο (δικαιολογημένο για μένα) flame εναντίον της Intel στις μέρες μας. Αυτό, και η τεχνολογικά αδικαιολόγητη πολλές φορές αλλαγή τόσων socket, ενώ θα μπορούσε μια πλατφόρμα να υποστηρίζει όλους σχεδόν τους επεξεργαστές που κυκλοφόρησαν από sandy bridge και μετά. Φυσικά, τα ίδια έχει κάνει και η AMD στο παρελθόν όταν είχε υπεροχή (πχ με το s939) προκαλώντας αντίστοιχα (απόλυτα δικαιολογημένο) flame εναντίον της. Τί να πει κανείς; Ίσως ότι ο ανόητος για να μάθει πρέπει να πάθει, ενώ ο έξυπνος μαθαίνει από τα παθήματα των άλλων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα