Konstantinos! Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα λάπτοπ Sony Vaio και εδώ και κάποιους μήνες αντιμετωπίζω τεράστιο θέμα με τη φόρτιση του. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το λάπτοπ έγκειται στη κακή σύνδεση του καλωδίου με το ίδιο το λάπτοπ. Πρέπει να το πιέζω προς τα μέσα και να το γυρίζω συγκεκριμένα σε τέτοια θέση που να φορτίζει, και ακόμα και τότε μπορεί ώρες ώρες να σταματά να φορτίζει. Αυτό το σταμάτα ξεκίνα περιττό να πω πως δημιουργεί κολλήματα... Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Σας ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αν το laptop ειναι καινούργιο και εχει εγγύηση πρέπει να το πας πισω γιατι λογικά καποιο πρόβλημα υπάρχει στο βύσμα που ειναι στο laptop και δεν κάνει καλή επαφή με το φορτιστή , σε αντίθετη περίπτωση που δεν εχεις εγγύηση πρέπει να το πας σε καποιο τεχνικό να σου αλλάξει το βύσμα γιατι οπως το περιγράφεις εκει φαίνεται να ειναι το προβλημα
Konstantinos! Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τελικά άνοιξα όλο το λάπτοπ και αφαίρεσα το βύσμα μαζί με το καλώδιο και τη φύσα... Αύριο θα πάω να ψάξω για αγορά καινούριου. Το λάπτοπ το συναρμολόγησα κ πάλι, λειτουργεί κανονικά, αλλά μου βγαλε ένα απρόοπτο.....Δεν δουλεύουν τα μπροστινά ηχεία, παρά μόνο το πίσω... Κάποια πατάτα θα έκανα μάλλον,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα