Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι το pc εχει μαζεψει αρκετη σκονη μιας και ειχα αφαιρεσει το πλαινο καπακι και θελω να το καθαρισω!Εχει και η γραφικων πανω της αρκετη σκονη και εκει διαβασα οτι δεν κανει να την καθαρισεις με οτι και οτι.Εχω ενα απλο πινελακι αν το καθαρισω με αυτο υπαρχει καποιο θεμα και γενικα με ολο το pc ή θελει αντιστατικα πινελα και τετοια?

Ευχαριστω

Δημοσ.

απ οτι κτλβενω παιζει να ειμαι ο μονος που καθαριζει το πισι του yolo

φυσημα με κομφλερ και με πανι. να χαιρομαι που δεν εκαψα τπτ τοσα χρονια?

σορρυ για το ψιλοofftopic

Δημοσ.

απ οτι κτλβενω παιζει να ειμαι ο μονος που καθαριζει το πισι του yolo

φυσημα με κομφλερ και με πανι. να χαιρομαι που δεν εκαψα τπτ τοσα χρονια?

σορρυ για το ψιλοofftopic

Καλα αν θες να εισαι σωστος τελειως και να εχεις μηδενικο κινδυνο βαζεις αντιστακτικα λουρακια και πινελα και πεπιεσμενο αερα αλλα νομιζω οτι δεν θα παθει και κατι με κοινα υλικα με λιγη προσοχη παντα!!ας μας πουν και πιο εμπειροι τι παιζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/c/1963/Fysitires-Aporrofitires-Kipou.html?keyphrase=&cat_search=true

H σωστή δουλειά !!!!!

Απο κει και πέρα ένα αντιστατικό βραχιόλι και μια αντιστατική βούρτσα αν θες να κάνεις περισσότερη δουλειά . 

Προσοχή όταν φυσάς το tower να έχεις μπλοκάρει τους ανεμιστήρες με κάτι (εγώ βάζω κατσαβίδια) γιατί όταν στρέφονται παράγουν τάση και μπορεί να παράξουν μεγαλύτερη απο τις αντοχές των κυκλωμάτων .

Επεξ/σία από Dare-Devil
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ εδώ και πολλά χρόνια τη βρίσκω με το πινελάκι μου, μου δίνει την ευκαιρία να τσεκάρω ενδελεχώς και πυκνωτές κτλ... Φύσημα με κομπρεσεράκι, παίδες, μόνο με αφυγραντήρα πάνω !!! οι συμπιεστές συμπιέζουν τον αέρα μαζί με την υγρασία του !! Όπως επίσης και φύσημα με το στόμα, μια από τα ίδια, υγρασία.. Το πολύ - πολύ να φυσήξεις κανέναν ανεμιστήρα ή την ψύκτρα, αφού την έχεις βγάλει... 

Επίσης, προσπαθήστε να μη φοράτε μάλλινα και να μην κατεβάζετε - σηκώνετε μανίκια, να μην πιάνετε τα μαλλιά σας κτλ 

Αν έχει πολύ σκόνη τότε μαλλόν θα χρειάζεται και καινούργια πάστα .... Καθάρισμα καλό της ψύκτρας και του επεξεργαστή με καθαρό οινόπνευμα, καλή πάστα - μη αγώγιμη, καλό κούμπωμα της ψύκτρας μετά και ευτυχισμένο το μηχάνημα  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...