KaRastaR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας και παλι το pc εχει μαζεψει αρκετη σκονη μιας και ειχα αφαιρεσει το πλαινο καπακι και θελω να το καθαρισω!Εχει και η γραφικων πανω της αρκετη σκονη και εκει διαβασα οτι δεν κανει να την καθαρισεις με οτι και οτι.Εχω ενα απλο πινελακι αν το καθαρισω με αυτο υπαρχει καποιο θεμα και γενικα με ολο το pc ή θελει αντιστατικα πινελα και τετοια? Ευχαριστω
driftingcris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 απ οτι κτλβενω παιζει να ειμαι ο μονος που καθαριζει το πισι του yolo φυσημα με κομφλερ και με πανι. να χαιρομαι που δεν εκαψα τπτ τοσα χρονια? σορρυ για το ψιλοofftopic
KaRastaR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 απ οτι κτλβενω παιζει να ειμαι ο μονος που καθαριζει το πισι του yolo φυσημα με κομφλερ και με πανι. να χαιρομαι που δεν εκαψα τπτ τοσα χρονια? σορρυ για το ψιλοofftopic Καλα αν θες να εισαι σωστος τελειως και να εχεις μηδενικο κινδυνο βαζεις αντιστακτικα λουρακια και πινελα και πεπιεσμενο αερα αλλα νομιζω οτι δεν θα παθει και κατι με κοινα υλικα με λιγη προσοχη παντα!!ας μας πουν και πιο εμπειροι τι παιζει
Dare-Devil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/c/1963/Fysitires-Aporrofitires-Kipou.html?keyphrase=&cat_search=trueH σωστή δουλειά !!!!!Απο κει και πέρα ένα αντιστατικό βραχιόλι και μια αντιστατική βούρτσα αν θες να κάνεις περισσότερη δουλειά . Προσοχή όταν φυσάς το tower να έχεις μπλοκάρει τους ανεμιστήρες με κάτι (εγώ βάζω κατσαβίδια) γιατί όταν στρέφονται παράγουν τάση και μπορεί να παράξουν μεγαλύτερη απο τις αντοχές των κυκλωμάτων . Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2016 από Dare-Devil 1
driftingcris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Σωστο αυτό με τα fan, αλλά δεν ισχυει για όλα. Καλού κακού εγώ προσωπικα το κανω
Dare-Devil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Σωστο αυτό με τα fan, αλλά δεν ισχυει για όλα. Καλού κακού εγώ προσωπικα το κανω Όταν λες δεν ισχύει για όλα;
driftingcris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Απ όσο ξέρω δεν έχουν όλα τα fan κάτι τέτοιο. Το σωτο είναι να τα φρεναρεις για να είσαι σίγουρος όπως ειπες
Pontikaskorinthos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ εδώ και πολλά χρόνια τη βρίσκω με το πινελάκι μου, μου δίνει την ευκαιρία να τσεκάρω ενδελεχώς και πυκνωτές κτλ... Φύσημα με κομπρεσεράκι, παίδες, μόνο με αφυγραντήρα πάνω !!! οι συμπιεστές συμπιέζουν τον αέρα μαζί με την υγρασία του !! Όπως επίσης και φύσημα με το στόμα, μια από τα ίδια, υγρασία.. Το πολύ - πολύ να φυσήξεις κανέναν ανεμιστήρα ή την ψύκτρα, αφού την έχεις βγάλει... Επίσης, προσπαθήστε να μη φοράτε μάλλινα και να μην κατεβάζετε - σηκώνετε μανίκια, να μην πιάνετε τα μαλλιά σας κτλ Αν έχει πολύ σκόνη τότε μαλλόν θα χρειάζεται και καινούργια πάστα .... Καθάρισμα καλό της ψύκτρας και του επεξεργαστή με καθαρό οινόπνευμα, καλή πάστα - μη αγώγιμη, καλό κούμπωμα της ψύκτρας μετά και ευτυχισμένο το μηχάνημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα