vombida Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα laptop HP Probook 450 (I5, ATI 2gb, 8g RAM) μια χαρά δηλάδη...επειδή χτύπησε ο παλιός δίσκος που είχε του έβαλα πρόσφατα ένα samsung ssd 240gb με καθαρή εγκατάσταση win 8.1 pro. Δεν έχω προλαβει να βάλω ακόμα τίποτα εκτός των drivers οπότε δεν τίθεται ζήτημα γεμάτου δίσκου. Το θέμα μου είναι πως στο ιντερνετ ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!! Γενικά έχω πολύ αργή σύνδεση λόγω απόστασης από τον κόμβο, αλλά εδώ το πράγμα παραέγινε. Και με το κινητό μου και με το εταιρικό λάπτοπ (HP 8560) μπαίνω μια χαρά σε λογικές ταχύτητες. Επίσης μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι το μήνυμα "Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα" κτλ κτλ Το βγάζει σε ανύποπτο χρόνο και συνήθως όταν πάω να ανοίξω tab. Επίσης το laptop αποσυνδέεται μόνο του από το wifi και πρέπει να κάνω disconnect/connect. Drivers έβαλα από το site της HP αλλά δεν ξέρω αν για τη wireless card μου έβαλα τους σωστούς (πιθανολογώ ότι μπορεί είναι αυτό) ή αν έβαλα και παραπάνω drivers και μπλοκάρουν. Σκέφτομαι μήπως είναι κάποια ρύθμιση στο firewall που τα Γ#$#$μαει όλα και δεν την ξέρω. Σκέφτομαι μήπως είναι τίποτα με το AVG που έχω εγκαταστήσει. Σκέφτομαι....σκέφτομαι διάφορα!!! Κανένας άλλος έχει σκεφτεί κάτι;;; Θα σκάσω ρε παιδιά!!!
mariakos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον θέμα Driver μου φαίνεται. Κάνε απέγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή. Αν ήταν το firewall Θα στο έκοβε μια και έξω. Και κλείσε και το firewall για σιγουριά.. Αλλά το driver φταίει
vombida Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον θέμα Driver μου φαίνεται. Κάνε απέγκατάσταση και εγκατάσταση από την αρχή. Αν ήταν το firewall Θα στο έκοβε μια και έξω. Και κλείσε και το firewall για σιγουριά.. Αλλά το driver φταίει Πως θα βρώ τα σωστά drivers;;; Ακούγεται χαζό αλλά στο site της HP για το δικό μου μοντέλο έχει drivers για τουλάχιστον 3-4 wireless cards.
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πως θα βρώ τα σωστά drivers;;; Ακούγεται χαζό αλλά στο site της HP για το δικό μου μοντέλο έχει drivers για τουλάχιστον 3-4 wireless cards. Δες στο Device manager ποιο wireless έχει ή μπορείς να δεις από το Speccy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα