likoyrgos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα ipad2 και έχω δημηουργήσει έναν λογαριασμό στο iTune όπου και κάνω Backup (κατά καιρούς) το ipad2. Πρόσφατα ο αδελφός μου αγόρασε ένα μεταχειρισμένο ipad Air. Ο πωλητής είχε κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές τοιυ ρυθμίσεις. Εγώ το σύνδεσα με το ID το δικό μου για να μπορέσω να κατεβάσω τις εφαρμογές που έχω στο ipad 2 χωρίς να τις ξαναπληρώνω. Έτσι ουσιατικά με το restore που έγινε στο Air έχει ότι εφαρμογές υπάρχουν και στο 2. Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει οτι εφαρμογές έχει το ένα να έχει και το άλλο ipad ή θα μπορώ με το ίδιο ID να έχω δυο ξεχωριστά configuration; ;
atheatos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα ipad2 και έχω δημηουργήσει έναν λογαριασμό στο iTune όπου και κάνω Backup (κατά καιρούς) το ipad2. Πρόσφατα ο αδελφός μου αγόρασε ένα μεταχειρισμένο ipad Air. Ο πωλητής είχε κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές τοιυ ρυθμίσεις. Εγώ το σύνδεσα με το ID το δικό μου για να μπορέσω να κατεβάσω τις εφαρμογές που έχω στο ipad 2 χωρίς να τις ξαναπληρώνω. Έτσι ουσιατικά με το restore που έγινε στο Air έχει ότι εφαρμογές υπάρχουν και στο 2. Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει οτι εφαρμογές έχει το ένα να έχει και το άλλο ipad ή θα μπορώ με το ίδιο ID να έχω δυο ξεχωριστά configuration; ; Γιατί να πρέπει ? Απο την στιγμή που είναι διαφορετικές συσκευές μπορείς να τις ρυθμίσεις διαφορετικά την κάθε μια.
likoyrgos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γιατί να πρέπει ? Απο την στιγμή που είναι διαφορετικές συσκευές μπορείς να τις ρυθμίσεις διαφορετικά την κάθε μια. Οκ αυτό ήθελα να μάθω αν παρόλο που είναι κάτω απο τον ίδιο λογαριασμό τις βλέπει διαφοτετικά. Ευχαριστώ!!
kingjulien11_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πας στις ρυθμισεις, στο App Store και επιλεγεις να μην κατεβενουν αυτοματα οι εφαρμογες που αγοραζεις. (Οποτε οτι παρεις στο ενα iPad μένει μόνο εκεί και δεν κατεβαίνει αυτόματα και στα 2). Αυτη την επιλογή την κάνεις για όλες σου τις συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα