Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρισα στο πατρικο μου οπου υπηρχε συνδεση conx 24αρα... Εγω εχω ενα λαπτοπ συνδεδεμενο με καλωδιο εθερνετ, και 3 ακομα συσκευες ενα ταμπλετ και 2 κινητα υπαρχουν και χρησιμοποιουνται στο σπιτι(οχι ολα ταυτοχρονα καθως οταν εχω το λαπτοπ το κινητο μου δεν το δουλευω). Επισης ταινιες κτλ ΔΕΝ κατεβαζω. Το ρουτερ μου ειναι ενα linkys 6τιας και οχι αυτα τα ομορφα που δινει ο ΟΤΕ.Το σπιτι βρισκεται στα 500 απο τον σταθμο του ΟΤΕ στο χωριο εδω, Ιδου μια κατασταση: 

Κατάσταση: Επάνω Ρυθμός λήψης δεδομένων: 6750 kbps Ρυθμός αποστολής δεδομένων: 842 kbps

Ναι η συνδεση ειναι 24αρα!!! Το δηλωσα βλαβη και με πηρε τηλ ο τεχνικος ειπε θα περασει αυριο. Επειδη ειμαι ασχετος απ αυτα σας ερωτω: Τι να του πω να κοιταξει ωστε να διορθωθει το θεμα? Γιατι απ το τηλ μου λεγε οτι φταιει το ρουτερ και ειδα μια διαθεση απο πλευρας του "δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα". Τι να τους πω να αλλαξουν/κοιταξουν/εξετασουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα λέγετε cosmote home (double play)

για τα υπολοιπα δε ξερω,σε χωρια ειναι δυσκολα φανταζομαι με τη λογικη,ο τεχνικος αφου θα ερθει ,αυτος υποτιθετε πως θα σου βρει τη καλυτερη λυση!

ας σε διαφωτισουν και γνωστες εδω,εγω δε ξερω να σου πω,εγω περασα σημερα,απο adsl 24αρα σε vdsl 30+(αθηνα ειμαι).....ωραιο ρουτερ μου εδωσαν! απο αυριο θα περαστει η γραμμη μου..σε ευρυζωνικη.....τηλεφωνικη γραμμη!!!!! ( θα αλλαξω τη συνδεσμολογια μετα ...) 

απο οτι ειδα εχω 28αρα ταχυτητα!!!!!! ουτε πολυ καλα ουτε κακα μαλλον .... 

η διαφορα τιμης απο  24αρα σε vdsl μικρη.....ΕΙΔΩΜΕΝ ..στη πραξη...

*για να μη ανοιγω νεο θεμα τι λετε για μενα με βαση αυτων? μπορει να αλλαξουν απο αυριο?

Actual Rate (up/down) 2494/27952 kbps

Attainable rate (up/down) 6612/28881 kbps

noise margin  (up/down) 16.6/9.4 dB 

line attenuation (up/down) 48.1/21.1 dB

μου εδωσαν αυτο : (από ΖΤΕ)

https://www.google.gr/search?q=Speedport+Entry2i&oq=Speedport+Entry2i&aqs=chrome..69i57.197836j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8

(απόσταση απο καφαο πρεπει ναμαι γυρω στα 750m) 

Επεξ/σία από giannispaok
Δημοσ.

εγω παντως οταν εμενα σε χωριο, με 24αρα οτε επιανα 23 νταν(400μ πρπου απο τον πινακα)

στην αρχη ειχα το ιδιο θεμα, και ειχα και εγω ρουτερ παλιο Linksys, γτ φανταστικα οτι θα ειναι καλυτερο απο αυτο που εδωσε ο οτε. τελικα εβαλα το ρουτερ που μου εδωσαν και εστρωσε 

Δημοσ.

Εδω στο χωριο υπαρχουν και σπιτια που βγαζουν 16-17..Οποτε δεν ειναι αυτο το θεμα. Να φταιει το ρουτερ?Το μικρο με την κεραια μας ειχαν δωσει οταν καναμε την συνδεση πριν 4-5χρονια.

Δημοσ.

με τη λογικη σιγουρα θα παιζει ρολο κα ιτο ρουτερ,αν ειναι νεοτερης τεχνολογιας ας πουμε κτλπ με τη λογικη παντα....

μην αγχωνεσαι αλλο,αυριο ο τεχνικος θα σου λυσει ολες σου τις αποριες! 

Δημοσ.

Γυρισα στο πατρικο μου οπου υπηρχε συνδεση conx 24αρα... Εγω εχω ενα λαπτοπ συνδεδεμενο με καλωδιο εθερνετ, και 3 ακομα συσκευες ενα ταμπλετ και 2 κινητα υπαρχουν και χρησιμοποιουνται στο σπιτι(οχι ολα ταυτοχρονα καθως οταν εχω το λαπτοπ το κινητο μου δεν το δουλευω). Επισης ταινιες κτλ ΔΕΝ κατεβαζω. Το ρουτερ μου ειναι ενα linkys 6τιας και οχι αυτα τα ομορφα που δινει ο ΟΤΕ.Το σπιτι βρισκεται στα 500 απο τον σταθμο του ΟΤΕ στο χωριο εδω, Ιδου μια κατασταση: 

Κατάσταση: Επάνω Ρυθμός λήψης δεδομένων: 6750 kbps Ρυθμός αποστολής δεδομένων: 842 kbps

Ναι η συνδεση ειναι 24αρα!!! Το δηλωσα βλαβη και με πηρε τηλ ο τεχνικος ειπε θα περασει αυριο. Επειδη ειμαι ασχετος απ αυτα σας ερωτω: Τι να του πω να κοιταξει ωστε να διορθωθει το θεμα? Γιατι απ το τηλ μου λεγε οτι φταιει το ρουτερ και ειδα μια διαθεση απο πλευρας του "δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα". Τι να τους πω να αλλαξουν/κοιταξουν/εξετασουν?

Το μόντεμ να φταίει πολύ δύσκολο.

Η καλωδίωση του σπιτιού σου, το splitter ( το έχεις και αυτό 5-6 χρόνια ? αυτά χαλάνε σχετικά εύκολα με τον καιρό ).

Μπορεί και να μην φταίει τίποτα και πολύ απλά να έχεις μεγάλη απόσταση από το ΑΚ.

Μπες στον χάρτη ευρυζωνικότητας του adslgr.com και δες που είσαι και σε τι απόσταση είναι το Αστικό Κέντρο σου ( DSLAM το ονομάζει στον χάρτη το site ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...