dbconan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καποιος κατοχος του παραπανω ρουτερ,εχει κανενα κολπο,ρυθμιση κατι,που να εχει κανει και να εχει ανεβει καθολου σε ταχυτητα.?? Ευχαριστω πολυ. .ο παρακατω πινακας ειναι αυτα που κλειδωνει τωρα..
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 a.να σου βαλουν μικροτερο απο 9 Margin που εχεις τωρα για να συγχρονισεις περισσοτερο. β και πολυ βασικο αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν εχεις συσκευες με φιλτρα σημαινει οτι εχεις παραλληλα πριζακια αρα εχεις λαθος καλωδιωση. 1
dbconan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 9 Margin ,Aυτο μπορω με την εταιρια να ζητησω να το χαμηλωσουν.??? Οσο για την καλωδιωση,εχω. Ενα κουτι του ΟΤΕ ,απο εκει 2 μετρα ΚΑΤ5 καλωδιο οπου περνει μια μπριζα τελικη και εκει περνει με σπλιτερ το μοντε και ενα ασυρματο τηλεφωνο....Εχω κατι λαθος...δεν υπαρχουν αλλες μπριζες πουθενα... 9 Margin ,Aυτο μπορω με την εταιρια να ζητησω να το χαμηλωσουν.??? Οσο για την καλωδιωση,εχω. Ενα κουτι του ΟΤΕ ,απο εκει 2 μετρα ΚΑΤ5 καλωδιο οπου περνει μια μπριζα τελικη και εκει περνει με σπλιτερ το μοντε και ενα ασυρματο τηλεφωνο....Εχω κατι λαθος...δεν υπαρχουν αλλες μπριζες πουθενα... Δυστηχως πηρα τηλ,και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα σε VDSL συνδεση,να χαμηλωσουν το Μαρτζιν,μονο σε adsl αλλα και να υπηρχε μου ειπε ο τεχνικος,δεν θα ανεβαινε η ταχυτητα....τι να πω ρε παιδια δεν ξερω...
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 9 Margin ,Aυτο μπορω με την εταιρια να ζητησω να το χαμηλωσουν.??? Οσο για την καλωδιωση,εχω. Ενα κουτι του ΟΤΕ ,απο εκει 2 μετρα ΚΑΤ5 καλωδιο οπου περνει μια μπριζα τελικη και εκει περνει με σπλιτερ το μοντε και ενα ασυρματο τηλεφωνο....Εχω κατι λαθος...δεν υπαρχουν αλλες μπριζες πουθενα... Δυστηχως πηρα τηλ,και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα σε VDSL συνδεση,να χαμηλωσουν το Μαρτζιν,μονο σε adsl αλλα και να υπηρχε μου ειπε ο τεχνικος,δεν θα ανεβαινε η ταχυτητα....τι να πω ρε παιδια δεν ξερω... α.η καλωδιωση σου ειναι σωστη. β.ναι πολλοι παροχοι δεν κατεβαζουν πιο κατω το snr απο το 9. ο τεχνικος απλα no comment.τοτε δεν θα υπηρχαν τα Profiles.σχεδον 50 αρι θα φτανε αλλα οκ και ετσι καλα εισαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα