giannisag17 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια!Αναπολωντας το wolfestein new order και metro 2033 ειπα να τα εγκαταστησω!Αφου ξεκινησα να παιζω λεω δεν ανοιγω το msi afterburner να βλεπω καμια θερμοκρασια και τα λοιπα στοιχεια!Λοιπον και στα 2 παιχνιδια η καρτα δουλευει στο 0% καμια φορα πηγαινει στο 100% και εχω τρελα framedrops!Τι μπορει να φταιει?
conkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 το ευκολο και πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να απεγκαταστησεις τους drivers της( προηγουμενης ?) καρτας με καποιο προγραμμα τυπου DDU uninstaller και να επανεγκαταστησεις τους τελευταιους 1
kostasfalcon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Περνα τους 15.11.1beta.....οι crimson ακόμη δεν λένε....
Apoll Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Περνα τους 15.11.1beta.....οι crimson ακόμη δεν λένε.... Μην γράφεις τέτοια πράγματα. Όπως έγραψε ο Conkal παραπάνω. Απεγκατάσταση οι οδηγοί από control panel. απεγκατάσταση MSI AB κλπ αμέσως μετά. DDU αμέσως μετά. CCleaner για να καθαρίσει η Registry και εγκατάσταση Crimson 16.1 με δεξί κλικ και run as Administrator ΜΟΝΟ. Ιδίως σε W10. Ένα BIOS upgrade επίσης είναι αναγκαίο, και να κοιτάξει ο OP αν τα καλώδια ρεύματος είναι σωστά. 2
LouCi4er Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Στα windows 10 εχω βαλει μεχρι στιγμης 4 εκδοσεις οδηγων,ποτε δεν εκανα δεξι κλικ και run as admin....Ποτε δεν ειχα θεμα,το παραμικρο.Εχεις υποψιν σου κατι και το λες αυτο? 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έχω ένα προαίσθημα ότι την έχει ακούσει η κάρτα σου giannisag.
kostasfalcon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μην γράφεις τέτοια πράγματα. Όπως έγραψε ο Conkal παραπάνω. Απεγκατάσταση οι οδηγοί από control panel. απεγκατάσταση MSI AB κλπ αμέσως μετά. DDU αμέσως μετά. CCleaner για να καθαρίσει η Registry και εγκατάσταση Crimson 16.1 με δεξί κλικ και run as Administrator ΜΟΝΟ. Ιδίως σε W10. Ένα BIOS upgrade επίσης είναι αναγκαίο, και να κοιτάξει ο OP αν τα καλώδια ρεύματος είναι σωστά. Τι μην λέω τέτοια σε ποιο σύμπαν ζεις εσύ ?
panther_512 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια!Αναπολωντας το wolfestein new order και metro 2033 ειπα να τα εγκαταστησω!Αφου ξεκινησα να παιζω λεω δεν ανοιγω το msi afterburner να βλεπω καμια θερμοκρασια και τα λοιπα στοιχεια!Λοιπον και στα 2 παιχνιδια η καρτα δουλευει στο 0% καμια φορα πηγαινει στο 100% και εχω τρελα framedrops!Τι μπορει να φταιει? Στο MSI Afterburner στα settings--> General να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Enable Unified GPU usage monitoring" που βρίσκεται τέρμα κάτω στις επιλογές. 1
Atiman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Βεβαια με 0% usage ειναι λιγο δυσκολο να παιζεις σωστα. Αρα μαλλον κατι αλλο συμβαινει . Οσο για απεγκατασταση νεα εκδοση υπαρχει Atiman Uninstaller 9.0.5 . Οποιος βιαστει να κρινει ας διαβασει προσεκτικα λιγο εδω . 1
giannisag17 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ειχα κάνει φορματ πριν 2 μήνες και έχω τους 15.11.1 ...Panther 512 αυτη η επιλογή στο afterburner τι ακριβώς κάνει?
8elwADSL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Κάνε αυτό που λέει ο panther γιατί στις amd κάρτες το msi ab δεν διαβάζει σωστά τη χρήση της κάρτας αν δεν ενεργοποιήσεις αυτήν την επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα