DenisGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα...Εχω ενα θεματακι με το S5 μου...Εχει πανω απο εναν μηνα οταν πηγα να βγαλω μια φωτογραφια και ξαφνικα μου εμφανιστηκε ενα σημαδακι στην οθονη...Μετα απο εναν γρηγορο ελενχο καταλαβα οτι δεν ηταν θεμα της οθονης αλλα της πισω καμερας...Δεν του εδωσα και πολυ σημασια για τον λογο οτι δεν με πολυ ενοχλουσε αρκετα και δεν ηταν στις προτεραιοτητες μου να δω τι το δημιουργει...Ξαφνικα σημερα οταν πηγα να βγαλω αλλη μια φωτογραφια παρατηρησα οτι αλλο ενα σημαδακι βγηκε στην οθονη παλι απο την πισω καμερα...Ειδα μερικα βιντεο για το πως να την ανοιξω και να την καθαρισω το εκανα αλλα παλι τιποτα εκει το δευτερο σημαδι...ΣΟΣ πιο πριν δεν ειχα ξανα ανοιξει την καμερα ουτε εχει πεσει νερο στο κινητο απλα ξαφνικα το εβγαλε....Δειτε μια φωτογραφια για το πως ειναι αυτα τα σημαδια που σας αναφερω...http://prntscr.com/9szmvp
Thanos233 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασες να καθαρίσεις το τζαμάκι της κάμερας, τόσο από τη μέσα όσο και από την έξω μεριά?
DenisGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ναι το δοκιμασα...Και μαλιστα εβγαλα μια φωτογραφια χωρις το τσαμακι ετσι για περιεργεια και παλι το κανει ...Αυτο το σημαδι εμφανιστηκε ξαφνικα χωρις να χτυπησει πουθενα :/ εχθες εβγαζα μια χαρα
DenisGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το πηρα μεταχειρησμενο απο εναν φιλο μου..Εκεινος το πηρε περσυ τετοια εποχη...1,5 μηνα το εχω περιπου
Thanos233 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το πηρα μεταχειρησμενο απο εναν φιλο μου..Εκεινος το πηρε περσυ τετοια εποχη...1,5 μηνα το εχω περιπου Λοιπόν, αρχικά δοκίμασε να κατεβάσεις κάποια άλλη εφαρμογή για την κάμερα και βγάλε από εκεί φωτογραφία να δεις τι γίνεται. Ωστόσο, μετά από τόσο διάστημα δεν αποκλείεται να χάλασε η κάμερα και να πρέπει να την αντικαταστήσεις.. Για παράδειγμα, κάποιες οθόνες κινητών, τηλεοράσεων μετά από κάποιο καιρό μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζουν κάποια μικρά σημαδάκια, τα καμένα πίξελ, σημάδι ότι κάτι έχει αρχίσει να χαλάει. Το ίδιο ισχύει και για την κάμερα..
DenisGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μαλιστα ευχαριστω πολυ...Θα δοκιμασω και θα σου πω
Thanos233 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μαλιστα ευχαριστω πολυ...Θα δοκιμασω και θα σου πω Αν έχει πρόβλημα η κάμερα, μην σε ανησυχεί. Μπορείς να παραγγείλεις ανταλλακτικό και να το περάσεις μόνος σου, αφού μου λες κιόλλας ότι το άνοιξες ήδη μόνος σου.. θα δεις και κανένα video στο youtube και θα είσαι comple! Εύκολο είναι και το ανταλλακτικό όχι πολύ ακριβό, κανένα 20άρικο το πολύ υπολογίζω.. Ότι άλλο θέλεις, στείλε μου.
AnastMet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις αφου το ανοιξες και μονος σου ειναι να την αλλαξεις με περιπου 25 ευρω (το βρηκα απο σκρουτζ)π.χ.http://ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=1365
leo06 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 δηλαδή το έβγαλες εκτός εγγύησης, για ποιο λόγο?
DenisGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειχε εγγυηση οταν το πηρα!! Φοβαμαι να το ανοιξω γιατι ειδα οτι εχει πολυ εύθραυστη οθονη.!!
Thanos233 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Βρες κάποιον γνωστό σου που να ασχολείται μήπως σε βοηθήσει. Διαφορετικά πήγαινε το σε κάποιο μαγαζί που αναλαμβάνει σέρβις κινητών.
DenisGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτο θα κανω...Παιζει να ειναι απο software και οχι απο hardware???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα