dritan90 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δε θα κάτσω να σκέφτομαι τα ψυχολογικά των καθηγητών. Εμένα μου φαίνεται απλά ύποπτο. Αυτό λέω. Και λάθος των κατατακτηριών που πρέπει να έχεις διαφορά 8 βαθμούς για να μπει αναωαθμολογητής.. εχεις point
redhotstef Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αντί να βρεις μια δουλειά , θα κάτσεις να χάσεις τοοοσο χρόνο , να δώσεις πανελλήνιες και μετά αλλά 4-5 χρονια σε σχολή και να φτάσεις 30 χωρίς να έχεις ουσιαστικά εμπειρία παρα μόνο πτυχία; μου φαίνεται χάσιμο χρόνου. Οι κατακτατηριες μια χαρά λύση είναι αν θες τόσο άλλη σχολή. Μπορείς να κανεις κι άλλο μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό και να εξελικτεις έτσι κι αλλο ενώ ταυτόχρονα να βρεις και μια δουλειά. Είσαι τυχερός που τελειωσες τόσο νωρίς κι έχεις πτυχία εκμεταλευσου το αντί να χάνεις το χρόνο σου έτσι. Σωστά σκέφτεσαι αλλά.. Με τιΣ πανελλήνιες μπορεις να βρεις μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο και άλλου , όπου σπουδάσεις και πληρώνεσαι ταυτόχρονα. Πχ εμπορικό ναυτικό, αστυνομία, πυροσβεστική κτλ.. 1
Razor_7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον θα σου πω κατι επειδη γνωριζω σχετικες περιπτωσεις(που δεν το πιστευα στην αρχη).Λιγοι, 2-3 θα μπουν με μεσο,μαξ καθε χρονια, για να μην ξεφτυλιστουν και κανει μπαμ, οι υπολοιποι (πλεμπα) θα παιξουν επι ισοις οροις.
kuaniouxos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Όταν οι θέσεις είναι 20 και δίνου 250 ακόμα και 3 θέσεις είναι πολλές. Και είναι ακόμα πιο άδικο να νιώθεις άσχημα γιατί κόπηκες για μισό βαθμό 2 χρονιές και να ζορίζεσαι ένα χρόν και ο άλλοσ επειδή είχε γνωστό να μπει.
Razor_7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Όταν οι θέσεις είναι 20 και δίνου 250 ακόμα και 3 θέσεις είναι πολλές. Και είναι ακόμα πιο άδικο να νιώθεις άσχημα γιατί κόπηκες για μισό βαθμό 2 χρονιές και να ζορίζεσαι ένα χρόν και ο άλλοσ επειδή είχε γνωστό να μπει.Ε τα προφανη λεμε ομως.Εννοειται αυτο.Παντως οι πανελληνιες πλεον μου φαινονται γελοιες.Στην τριτη λυκειου εχεις αλλη ωριμοτητα και παραστασεις.Δεν ξερω τι τελειωσες αλλα οποιοσδηποτε τελειωσε καποια στοιχειωδως σοβαρη σχολη και δεν ηταν "ο μεσος φοιτητης" του ειναι ενα 3μηνο καλης προετοιμασιας για να χτυπησει 19.000+
livefreeordie Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σωστά σκέφτεσαι αλλά.. Με τιΣ πανελλήνιες μπορεις να βρεις μόνιμες θέσεις εργασίας στο δημόσιο και άλλου , όπου σπουδάσεις και πληρώνεσαι ταυτόχρονα. Πχ εμπορικό ναυτικό, αστυνομία, πυροσβεστική κτλ.. αφου μας λεει πως εχει ηδη πτυχιο πανεπιστημιου που λογικα περασε απο πανελληνιες. αρα μια χαρα δουλεια βρισκει Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2016 από livefreeordie
redhotstef Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 αφου μας λεει πως εχει ηδη .......πτυχιο πανεπιστημιου....... που λογικα περασε απο πανελληνιες. .............αρα μια χαρα δουλεια βρισκει......... Χα χι χε χο χου χοχο
kuaniouxos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά το θέμα μου είναι ότι τέλειωσα μια σχολή και θέλω να τελειώσω μια άλλη. Το θέλω γιατί αγαπάω το αντικείμενο και με τρώει που δε το σπούδασα. Μια γνώμη για αυτό μπορώ να ακούσω;
kaliakman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά το θέμα μου είναι ότι τέλειωσα μια σχολή και θέλω να τελειώσω μια άλλη. Το θέλω γιατί αγαπάω το αντικείμενο και με τρώει που δε το σπούδασα. Μια γνώμη για αυτό μπορώ να ακούσω; Η απάντηση είναι μια.. Μπορείς να ζήσεις αλλά 4 χρόνια (τουλάχιστον) χωρις να δουλεύεις(μπορείς και ταυτόχρονα βέβαια αλλά κάτι από τα δύο δεν θα κάνεις καλά, μπορεί και τα δύο) ?? Και πέρα από αυτό, έχεις την οικονομική δυνατότητα να "σπαταλησεις" 4 χρόνια πιθανης εργασιακης εμπειρίας από το πρώτο που σπούδασες? Γιατί ωραίες οι σπουδές, και εγώ θα ήθελα να τελειώσω πολλές σχολές αλλά αν δεν έχεις εξασφαλισει τις βιοποριστικες σου ανάγκες πρώτα είναι αδύνατον..
livefreeordie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Η απάντηση είναι μια.. Μπορείς να ζήσεις αλλά 4 χρόνια (τουλάχιστον) χωρις να δουλεύεις(μπορείς και ταυτόχρονα βέβαια αλλά κάτι από τα δύο δεν θα κάνεις καλά, μπορεί και τα δύο) ?? Και πέρα από αυτό, έχεις την οικονομική δυνατότητα να "σπαταλησεις" 4 χρόνια πιθανης εργασιακης εμπειρίας από το πρώτο που σπούδασες? Γιατί ωραίες οι σπουδές, και εγώ θα ήθελα να τελειώσω πολλές σχολές αλλά αν δεν έχεις εξασφαλισει τις βιοποριστικες σου ανάγκες πρώτα είναι αδύνατον συμφωνω απολυτα, αυτο ακριβως εννοουσα κι εγω.
anonymos_star Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Ξανανοίγω το θέμα έπειτα από 5 1/2 ολόκληρα χρόνια για να εκφράσω δημοσίως τους προβληματισμούς μου. Θα είμαι 22 σε 1 μήνα και κάτι και σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες. Είχα δώσει στα 18 μου αλλά χωρίς να θέλω κάτι συγκεκριμένο. Ήμουν τεχνολογική κατεύθυνση (ΓΟΠ δηλαδή). Σκέφτομαι με λίγο καλύτερη σκέψη τώρα στα 22 μου να ξαναδώσω του χρόνου τον Ιούνιο αλλά δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Δε με φαντάζομαι κάπως. Ευχαριστώ!
Ola150 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, anonymos_star είπε Ξανανοίγω το θέμα έπειτα από 5 1/2 ολόκληρα χρόνια για να εκφράσω δημοσίως τους προβληματισμούς μου. Θα είμαι 22 σε 1 μήνα και κάτι και σκέφτομαι να ξαναδώσω πανελλήνιες. Είχα δώσει στα 18 μου αλλά χωρίς να θέλω κάτι συγκεκριμένο. Ήμουν τεχνολογική κατεύθυνση (ΓΟΠ δηλαδή). Σκέφτομαι με λίγο καλύτερη σκέψη τώρα στα 22 μου να ξαναδώσω του χρόνου τον Ιούνιο αλλά δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Δε με φαντάζομαι κάπως. Ευχαριστώ! Άμα αγορίνα μου εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις, εμείς τι να κάνουμε; Ποιους προβληματισμούς σου; Δεν ανέφερες και τίποτα. Τι ενδιαφέροντα έχεις; Με τι σκοπεύεις να ασχοληθείς; Πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου για ποιο λόγο θα το κάνεις. Θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό; Θέλεις να μπεις στο δημόσιο; Θέλεις να σπουδάσεις για να πάρεις απλά ένα πτυχίο;
anonymos_star Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Ola150 είπε Άμα αγορίνα μου εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις, εμείς τι να κάνουμε; Ποιους προβληματισμούς σου; Δεν ανέφερες και τίποτα. Τι ενδιαφέροντα έχεις; Με τι σκοπεύεις να ασχοληθείς; Πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου για ποιο λόγο θα το κάνεις. Θέλεις να φύγεις στο εξωτερικό; Θέλεις να μπεις στο δημόσιο; Θέλεις να σπουδάσεις για να πάρεις απλά ένα πτυχίο; Βασικά για εξωτερικό δε θέλω ούτε να ακούσω. Και μόνο στο άκουσμα βγάζω σπυράκια. Σκέφτομαι το δημόσιο κυρίως.
Ghost_Rider Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 13 λεπτά πριν, anonymos_star είπε Βασικά για εξωτερικό δε θέλω ούτε να ακούσω. Και μόνο στο άκουσμα βγάζω σπυράκια. Σκέφτομαι το δημόσιο κυρίως. να πας εξω
efib Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, anonymos_star είπε Βασικά για εξωτερικό δε θέλω ούτε να ακούσω. Και μόνο στο άκουσμα βγάζω σπυράκια. Σκέφτομαι το δημόσιο κυρίως. Βρε τρολακι, εσυ δεν ρωταγες στο αλλο νημα για μεταναστευση και ευκαιριες σε χωρες με μεσογειακο κλιμα; Την αλλη φορα να ανοιξεις δικο σου νημα, θα παει καλυτερα το τρολαρισμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα