kuaniouxos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Κατατακτήριες εάν πρόκειται για σχολή χωρίς ιδιαίτερη ζήτηση όπως πχ κανένα χημικό κανένα γεωλογικό αρκεί να διαβάσεις μόνος σου... ιατρική από την άλλη πολύ πολύ δύσκολα..
dritan90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Κατατακτήριες εάν πρόκειται για σχολή χωρίς ιδιαίτερη ζήτηση όπως πχ κανένα χημικό κανένα γεωλογικό αρκεί να διαβάσεις μόνος σου... ιατρική από την άλλη πολύ πολύ δύσκολα.. το ιδιο διαβασμα θα ριξεις-οποτε τι σημασια εχει-τι συζηταμε
kuaniouxos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 το ιδιο διαβασμα θα ριξεις-οποτε τι σημασια εχει-τι συζηταμε Στις κατατακτήριες για σχολή που δεν έχει ζήτηση αρκεί να γράψεις πάνω από 10/20 και είναι πολύ σίγουρο ότι θα μπεις.. σε σχολές με ζήτηση φοβάσαι και το κονέ και ότι μπορεί να έχεις φοβερό ανταγωνισμό.. στις πανελλήνιες ξέρεις ότι είναι απαιτητικές εξετάσεις, αδιάβλητες και μπορείς να χτυπίσεις πολλές σχολές.
kuaniouxos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τελικά λέω να δώσω πανελλήνιες του χρόνου, ίσως δώσω και τώρα όμως για δοκιμή.
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τελικά λέω να δώσω πανελλήνιες του χρόνου, ίσως δώσω και τώρα όμως για δοκιμή.Πολυ ελευθερο χρονο εχεις...
livefreeordie Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αντί να βρεις μια δουλειά , θα κάτσεις να χάσεις τοοοσο χρόνο , να δώσεις πανελλήνιες και μετά αλλά 4-5 χρονια σε σχολή και να φτάσεις 30 χωρίς να έχεις ουσιαστικά εμπειρία παρα μόνο πτυχία; μου φαίνεται χάσιμο χρόνου. Οι κατακτατηριες μια χαρά λύση είναι αν θες τόσο άλλη σχολή. Μπορείς να κανεις κι άλλο μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό και να εξελικτεις έτσι κι αλλο ενώ ταυτόχρονα να βρεις και μια δουλειά. Είσαι τυχερός που τελειωσες τόσο νωρίς κι έχεις πτυχία εκμεταλευσου το αντί να χάνεις το χρόνο σου έτσι. 2
kuaniouxos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αντί να βρεις μια δουλειά , θα κάτσεις να χάσεις τοοοσο χρόνο , να δώσεις πανελλήνιες και μετά αλλά 4-5 χρονια σε σχολή και να φτάσεις 30 χωρίς να έχεις ουσιαστικά εμπειρία παρα μόνο πτυχία; μου φαίνεται χάσιμο χρόνου. Οι κατακτατηριες μια χαρά λύση είναι αν θες τόσο άλλη σχολή. Μπορείς να κανεις κι άλλο μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό και να εξελικτεις έτσι κι αλλο ενώ ταυτόχρονα να βρεις και μια δουλειά. Είσαι τυχερός που τελειωσες τόσο νωρίς κι έχεις πτυχία εκμεταλευσου το αντί να χάνεις το χρόνο σου έτσι. Σωστό αυτό που λες, θα προσπαθήσω να το κάνω παράλληλα. Απλά με τρώει πολλά χρόνια και δε νομίζω να μου φύγει ποτέ.
dritan90 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Στις κατατακτήριες για σχολή που δεν έχει ζήτηση αρκεί να γράψεις πάνω από 10/20 και είναι πολύ σίγουρο ότι θα μπεις.. σε σχολές με ζήτηση φοβάσαι και το κονέ και ότι μπορεί να έχεις φοβερό ανταγωνισμό.. στις πανελλήνιες ξέρεις ότι είναι απαιτητικές εξετάσεις, αδιάβλητες και μπορείς να χτυπίσεις πολλές σχολές. ρε ασε τα κονε-δεν υπαρχουν-μην εχεις ψευδαισθησεις-και 10/20 να γραψεις δεν εξαρταται απο αυτο αλλα απο τον ανταγωνισμο και τις θεσεις(μπορει πχ ολοι να γραψουν πανω απο 10)-το ιδιο συμβαινει και στις πανελληνιες ανταγωνιζεσαι αλλους κανε οπως νομιζεις-απλα διαβαζε απο τωρα
kuaniouxos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ρε ασε τα κονε-δεν υπαρχουν-μην εχεις ψευδαισθησεις-και 10/20 να γραψεις δεν εξαρταται απο αυτο αλλα απο τον ανταγωνισμο και τις θεσεις(μπορει πχ ολοι να γραψουν πανω απο 10)-το ιδιο συμβαινει και στις πανελληνιες ανταγωνιζεσαι αλλους κανε οπως νομιζεις-απλα διαβαζε απο τωρα Στις κατατακτήριες φέτος της ιατρικής, αν δεις τους βαθμούς, στη βιολογία υπάρχουν μόνο 2 20ρια σε 2 υποψηφίους. Ο δεύτερος αναβαθμολογητής (γιατί βαθμολογούν πάντα 2), έβαλε 14 και 15 νομίζω. Ένα γραπτό που παίρνει 20 είναι ένα τέλειο γραπτό και όταν το μάθημα δεν είναι έκθεση, αλλά βιολογία ο δεύτερος βαθμολογητής άντε στη χειρόερη να βάλει 18. Όχι 14. Εμένα αυτό δε μου ακούγεται ανταγωνισμός.
dritan90 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Στις κατατακτήριες φέτος της ιατρικής, αν δεις τους βαθμούς, στη βιολογία υπάρχουν μόνο 2 20ρια σε 2 υποψηφίους. Ο δεύτερος αναβαθμολογητής (γιατί βαθμολογούν πάντα 2), έβαλε 14 και 15 νομίζω. Ένα γραπτό που παίρνει 20 είναι ένα τέλειο γραπτό και όταν το μάθημα δεν είναι έκθεση, αλλά βιολογία ο δεύτερος βαθμολογητής άντε στη χειρόερη να βάλει 18. Όχι 14. Εμένα αυτό δε μου ακούγεται ανταγωνισμός. τι βαθμους εβαλε στους αλλους? που δεν ειχαν 20 (που μπορεις και βλεπεις τους βαθμους-τι σου λεει?)
kuaniouxos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Στις θέσεις 211 και 215 στο μάθημα βιολογία άμα δειςhttp://grammateia.med.uoa.gr/new/viewtopic.php?f=105&t=3206το πρώτο λινκ.. άμα δε λειτουργεί απλά γράωε κατατακ΄τηριες ιατρικης αθηνων, πάτα κατατακτηριες στο site και αποτελέσματα..
dritan90 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 κατι περιεργο συμβαινει εκει οντως αλλα δεν σημανει και τιποτα-εμενα παντως μου κανει οτι λι συγκεκριμενοι βαθμολογητες ειναι στα μαχαιρια για προσωπικους λογους-κομπλεξικοι-αυτο μονο τα αλλα 2 μαθηματα μια χαρα ειναι αρα--μια χαρα - το πορισμα
kuaniouxos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 κατι περιεργο συμβαινει εκει οντως αλλα δεν σημανει και τιποτα-εμενα παντως μου κανει οτι λι συγκεκριμενοι βαθμολογητες ειναι στα μαχαιρια για προσωπικους λογους-κομπλεξικοι-αυτο μονο τα αλλα 2 μαθηματα μια χαρα ειναι αρα--μια χαρα - το πορισμα ΌΤαν λεμε κοννε προφανώς με 1-2 καθηγητές να ναι και μπορεί αυτό να αρκεί.. οι βαθμολογίες γενικά είναι περίεργες. Μην εθελοτυφλούμε.
dritan90 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 δεν ειπα δεν ειναι περιεργες-φαινεται-αλλα μπορει να συμβαινει και συτο που πα-γιατι στα πανεπιστημια οι καθηγητες ειναι ολοι φιλοι μεταξυ τους νομιζεις?
kuaniouxos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δε θα κάτσω να σκέφτομαι τα ψυχολογικά των καθηγητών. Εμένα μου φαίνεται απλά ύποπτο. Αυτό λέω. Και λάθος των κατατακτηριών που πρέπει να έχεις διαφορά 8 βαθμούς για να μπει αναωαθμολογητής.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα