spirosR7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Γεια χαρα παιδια κατα καιρους ποσταρω πολλα θεματα και κουραζω αλλα ειναι ενα θεμα που μας ταλαιπωρει καιρο στην οικογενεια μου. Ειμαστε στη HOL οι ταχυτητες του ιντερνετ εχουν πεσει πολυ και δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο η σε τι οφειλετε. Το σιγουρο ειναι οτι πριν 3 μηνες εβγαζε 14 mbps μεσω speedtest ενω τωρα αντε να βγαλει το πολυ 7 που ειναι σχεδον η μιση ταχυτητα. Η Απορια μου ειναι τι μπορει να φταιει? Επισης υπαρχει περιπτωση καποιος να μου κλεβει ιντερνετ εκτος wifi (αλλαζω συχνα κωδικο) καποιος αλλος τροπος που ενσυρματα μηπως εχουν τιποτα καλωδια ξερω γω και μου τρωνε ιντερνετ? Εχουμε το double play με απεριοριστα σταθερα και 24 mbps ιντερνετ. Οποιος μπορει ας βοηθησει το ιντερνετ ειναι παναργο και κολαει ακομα και σε βιντεο του facebook σιγουρα κατι παει στραβα...
chipakos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Who is on my wifi........ Κατέβασέ το ρύθμισέ το και θα ξέρεις αν κάποιος μοιράζετε το δίκτυό σου. Οσον αφορά την ανεξήγητα χαμηλή ταχύτητά σου με το δίκτυο της HOL το ίδιο πρόβλημα είχα και πήρα Conex.Στα τρία χρόνια τώρα δεν έχω ούτε μία αποσύνδεση ούτε ένα δήθεν πρόβλημα ούτε μία δήθεν αναβάθμιση.
melodystyle2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Τι στατιστικά έχει η γραμμή σου τώρα;
spirosR7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 ταχυτητα εννοεις? αν ναι: chipakos το κατεβασα εκανε σκαν αλλα δε βρηκε το κινητο μου που ειναι συνδεδεμενο μεσω wifi...
spirosR7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 παιδες τσεκαρα σημερα με speedtest ενα λαπτοπ που εχω απο την ιδια συνδεση του σπιτου μου και εβγαλε πολυ παραπανω ταχυτητα απο το desktop μου 12 κατι mbps ρνω στο desktop το πολυ 7! Τι σημαινει αυτο αραγε? Επισης τσεκαρα με ενα στικακι usb ασυρματου δικτυου και παλι εβγαλε 12 κατι απο το desktop αυτη τη φορα...
sundance_kid Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όπως είχε πει και παλαιότερα ένα μέλος εδωμέσα, το speedtest είναι ένας server με X bandwidth. Αυτό θεωρητικά σημαίνει οτι αν ο χρήστης συνδέεται απ' ευθείας με τον server και ο server μπορεί να δώσει μέγιστο upload 100Mbps, και κατεβάζει μόνο ένας χρήστης με μέγιστο download 10Mbps, τότε το speedtest θα του δείξει 10Mbps. Αν ο χρήστης συνδέεται και πάλι απ' ευθείας με τον server και ο server μπορεί να δώσει μέγιστο upload 100Mbps, αλλά υπάρχουν ακόμη 99 χρήστες με μέγιστο download 10Mbps, τότε το speedtest θα του δείξει σε όλους απο 1Mbps. Στην πράξη, τα routes προς τον server που θα κάνουμε ένα speedtest, διαφέρουν απο πάροχο σε πάροχο, όπως και το bandwidth απο server σε server. Επίσης ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικό load στο CPE του την κάθε στιγμή, όπως και ο server που αιτούμαστε το download για να γίνει το speedtest, εξυπηρετεί διαφορετικό αριθμό χρηστών την κάθε στιγμη. Οπότε δέν μπορεί να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη μέτρηση της ταχυτητάς μας προς το internet. Η μόνη μέτρηση που μπορούμε να πάρουμε ώς δεδομένο, σε σχέση με αυτά που πληρώνουμε στον οποιοδήποτε πάροχο, είναι ο συγχρονισμός του CPE, με το Dslam. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα