babis_89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλο το team εδώ μέσα. Θέλω να σας κάνω δύο ερωτήσεις. Αγόρασα ένα Laptop για απλή χρήση αλλά θα το αφήνω μέρα νύχτα ανοιχτό να δουλεύει. Οι ερωτήσεις μου είναι: 1. Χρειάζεται να αγοράσω βάση με ψήκτρα? 2. η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με το εάν θα χρειαστώ UPS επειδή κάνει συχνές διακοπές ρεύματος? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Jason 93 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν εχεις προβληματα με τις θερμοκρασιες του, δεν χρειαζεσε βαση. Στις διακοπες δεν θα βοηθησει το ups καθως το λαπτοπ εχει μπαταρια. Οι αυξομειωσεις της τασης ειναι μια αλλη περιπτωση που εκει μπορεις να χρησιμοποιησεις και ειδικα πολυμπριζα-σταθεροποιητες που ειναι πιο φθηνα απ' το ups.
babis_89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν εχεις προβληματα με τις θερμοκρασιες του, δεν χρειαζεσε βαση. Στις διακοπες δεν θα βοηθησει το ups καθως το λαπτοπ εχει μπαταρια. Οι αυξομειωσεις της τασης ειναι μια αλλη περιπτωση που εκει μπορεις να χρησιμοποιησεις και ειδικα πολυμπριζα-σταθεροποιητες που ειναι πιο φθηνα απ' το ups. Μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Το Λαπτοπ ομως αν το λειτουργώ με ρεύμα δεν θα ειναι συνδεδεμένη η μπαταρία πάνω έτσι δεν είναι? δεν κάνει τα δύο μάζι. Έτσι τουλάχιστον μου είχαν πει.
SPANK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει απάντηση σωστή η λάθος αν πρέπει να εχεις την μπαταρία επάνω ή οχι αν το εχεις στο ρεύμα , αλλα αν ειναι να το έχεις γενικά σε σταθερό σημείο που δεν χρειάζεται μπαταρία ε βγάλε την αν και προσωπικά πάντα την μπαταρία επάνω την εχω
critel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μια βάση-ψήκτρα πάντα χρειάζεται πόσο μάλλον αν το έχεις ανοιχτό όλη μέρα. Ότι χρήση και να κάνεις θερμοκρασίες θα ανεβάσει οπότε παίρνεις μια βάση ~10€ και είσαι κομπλέ. Η μπαταρία στο laptop δουλεύει σαν ups απλά με τον καιρό μειώνετε η διάρκεια ζωής. Εγώ την μπαταρία την έχω μόνιμα πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα