vagal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ένα Huawei Y625 έχει internal memory 2GB και SD κάρτα 32GB. Όλες σχεδόν οι εφαρμογές είναι φορτωμένες στην SD. Παρόλ' αυτά σε προσπάθεια εγκατάστασης καινούριας εφαρμογής βγαίνει μήνυμα για "insufficient space". Στο Storage settings της συσκευής εμφανίζει ότι οι εφαρμογές καταλαμβάνουν 1,56GB του internal storage. Γιατί γίνεται αυτό αφού όλες σχεδόν οι εφαρμογές έχουν εγκατασταθεί στην SD είτε με προεπιλογή είτε manual?
Gas74 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Φυσιολογικο ειναι φιλε μου......ποιος σου ειπε οτι ολες οι εφαρμογες πηγαινουν στην καρτα?....παντα κραταει το τηλεφωνο μερος της εφαρμογης(γιανα μη σου πω οτι το μεγεθος μιας εφαρμογης στο συνολο ,γινεται μεγαλυτετο απ"οτι ειναι οταν σπαει στα δυο μερη). Τωρα κραταει back up η συσκευη για μελλοντικο update των εφαρμογων που εχεις.....ανεξαρτητα αν ειναι τωρα στην καρτα! 1
vagal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ Gas... Αυτό σημαίνει ότι με 2 GB την πατήσαμε, χρησιμοποιούμε λίγα apps και πολύ σύντομα θα χρειαστούμε άλλο τηλέφωνο. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να το παρακάμψουμε; Μπορεί η αρχική ερώτηση να δείχνει άγνοια αλλά δεν είμαι άσχετος. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος και μου πει κάποιος προς τα που να κινηθώ, θα το καταφέρω
saruman123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Ναι υπαρχει αλλα πρεπει να το ρουταρης το τηλεφωνο και να χρησιμοποιεισης την εφαρμογη Link2sd. Ειναι ο μονος τροπος για κινητα με μικρη μνημη.
saruman123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εχει και μια διαδικασικ το Link2sd,δεν το βαζεις ετσι απλα!!! Δες εδω: http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd
vagal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Είχα λίγο χρόνο σήμερα και το δοκίμασα. Μου δούλεψε κάνοντας FAT32 το 2ο partition. Όλα καλά...ευχαριστώ Saruman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα