Rpanagos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Buggarei συννεχεια!!!!!Στελνω μηνυμα να δω ποσα λεπτα εχω..ερχεται το μυνημα μετα απο μια ημερα.Πολλες φορες λεει δεν εχω λεπτα ενω εχω..Στελνουν καθε 4 το μεσημερι μηνυμα για να κατεβασω δωρεαν περιεχομενο κλπΜου τρωει τις μοναδες που εχω στην "ακρη" ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ WHATS UP??????Εχετε και εσεις τετοια θεματα???Τωρα τελευταια εχει ξεκινησει τα bugg αυτα!!
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 παρε την εξυπηρετηση πελατων αγορι μου...τι καθεσαι και τριβελλιζεις τα δικα μας μυαλα?
kostas8080 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 παρε την εξυπηρετηση πελατων αγορι μου...τι καθεσαι και τριβελλιζεις τα δικα μας μυαλα?Για αυτό είναι το FORUM για να ρωτάς ότι έχεις απορία,Οποίος δεν θέλει να μην απαντάει... 3
barbiedoll Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μισό να μπω στο σύστημα να λύσω το θέμα 2
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Για αυτό είναι το FORUM για να ρωτάς ότι έχεις απορία, Οποίος δεν θέλει να μην απαντάει... απαντηση εδωσα αμα ετυχε και το προσεξες
Pseudonumo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εχω whats up και δεν εχω τετοιο προβλημα. Το οτι οταν μου τελειωσει το πακετο δεν με ενημερωνει και με χρεωνει παραπανω, ναι αυτο γινεται. Αλλα αυτα που αναφερεις πρεπει να παρεις τηνcosmote για να το λυσεις, η να περιμενεις μηπως διορθωθουν.
Rpanagos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εστειλα email και περιμμενω απαντηση!Οχι δεν τελειωσε το πακετο....απλα μου ηρθε μηνυμα οτι το υπολοιπο μου ειναι κατω απο 1 ευρω ενω δεν ειχα κανει κατι..Θα δω τι θα μου πουν
kostas8080 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 απαντηση εδωσα αμα ετυχε και το προσεξες Αυτό δεν ήταν απάντηση,ευθεία επίθεση προς τον Rpanagos ήταν
Rpanagos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Αυτό δεν ήταν απάντηση,ευθεία επίθεση προς τον Rpanagos ήταν Μπορει να δουλευει στην κοσμοτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα