panos2171 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η William Hill. Ανοίγει κανονικά, κάνω login αλλά μου λένε ότι δεν έχουν πάρει άδεια και με το που γίνει θα με ενημερώσουν. Αυτό γίνεται από πέρυσι.
greekboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Pinnacle μεσω VPN αλλα χωρις skrill,κατευθειαν καταθεσεις/αναληψεις σε ελληνικη καρτα, μαλλον ειναι κακος συνδυασμος σωστα? βασικα skrill ανοιγουμε κανονικα τωρα? 1
Axoneutos Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μπορουμε να μπουμε pinnacle μεσω vpn? Εχει να προτεινει καποιος ενα δυνατο?Ειτε ελευθερο ειτε οχι
FreddoCookie Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Παιδιά γεια χαρά και από μένα... Μια απορία. Κάνω τα βήματα που περιγράφετε για να παίζουμε στην Betfair από Ελλάδα (να βρούμε γνωστό μας σε άλλη χώρα και να ανοίξει λογ/σμό στην Betfair στο όνομα του, να δώσει τα στοιχεία του για ταυτοποίηση, κτλ) και μετά να μπαίνουμε εμείς με VPN με IP της χώρας που είναι ο φίλος μας και συνδεόμαστε στην Betfair ... σωστά ?? Με την Skrill / Neteller τι γίνεται όμως ? αυτά είναι στο δικό μου όνομα ... πρέπει να ανοίξει και ο φίλος μου δικούς του λογαριασμούς σε αυτά και να τα κάνω εγώ χρήση ?? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Eragon1996 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Έχουμε κανένα νέο? Επιτρέπεται να παίξουμε σε Betfair κ pinnacle από Ελλάδα? Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει η ας μ στείλει μήνυμα ευχαριστώ!! ;))
Leokatana Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Στις 15/6/2018 στις 12:44 ΠΜ, Eragon1996 είπε Έχουμε κανένα νέο? Επιτρέπεται να παίξουμε σε Betfair κ pinnacle από Ελλάδα? Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει η ας μ στείλει μήνυμα ευχαριστώ!! ;)) οχι, ειναι παράνομο
thory Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα. Η betfair και η pinnacle λειτουργούν στην Ιταλία η στην Αλβανία;
dstelios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν η pinnacle κάνει φραγή λογαριασμών που χρησιμοποιούν vpv ,η betfair έχω διαβάσει ότι προχωράει σε φραγή...όποιος ξέρει ας βοηθήσει και αν θέλει να αναφέρει εταιρίες που μπορούμε να χρησιμοποιούμε άφοβα(λόγο φραγής-κλεισίματος λογαριασμού) μέσο vpn ,ευχαριστώ.
kdvasilatos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Εχω διαβάσει ολά τα πιθανα σενάρια που κυκλοφορουν για το κατα πόσο μπορει κάποιος απο Ελλάδα να παιξει σε στοιχηματικο σαιτ που εχει απαγορευτει, αλλα δεν εχω προσπαθήσει ο ιδιος να εγγραφώ και να παιξω σε κάποιο απο αυτα. Θα ηθελα να ρωτησω, υπάρχει καποιος που μενει Ελλάδα και εχει καταφερει όντως με καποιο τροπο να παιζει betfair? Ευχαριστω... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2020 από kdvasilatos
vourts Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Παιδιά καλησπέρα, τώρα είδα το συγκεκριμένο θέμα και επειδή μ ενδιαφέρει και μένα θα ήθελα αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να μου δώσει πληροφορίες για το πως μπορείς να παίξεις στην pinnacle . Όποιος θέλει και με pm δεν υπάρχει θέμα
Fosforos Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 οπότε γίνεται να παίξουμε σε betfair ωραία,κρατώ το θέμα για το μέλλον ΑΝ χρειαστεί και δε μπορώ να παίξω σε στοιχημμαν και βετ35
foufidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Στις 13/5/2020 στις 7:24 ΜΜ, vourts είπε Παιδιά καλησπέρα, τώρα είδα το συγκεκριμένο θέμα και επειδή μ ενδιαφέρει και μένα θα ήθελα αν κάποιος έχει την ευγενή καλοσύνη να μου δώσει πληροφορίες για το πως μπορείς να παίξεις στην pinnacle . Όποιος θέλει και με pm δεν υπάρχει θέμα Μόνο από κάποιον agent μπορείς να παίξεις.
Fosf0ros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 θέλω να παίξω betfair με vpn και Skrill είμαι καλυμμένος? ας μου πει όποιος ξέρει
haHa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Fosf0ros είπε θέλω να παίξω betfair με vpn και Skrill είμαι καλυμμένος? ας μου πει όποιος ξέρει Οχι, χρειαζεται ο skrill λογαριασμος σου ή η καρτα καταθεσης να ειναι σε χωρα που η betfair λειτουργει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα