johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Απο pinnaclesports.com δε μπαίνει.. αλλά απο pinnacle.com μπαίνει κανονικά.Μήπως είναι νέο url και δεν το έχουν μπλοκάρει ακόμη; Δε νομίζω να πήρε άδεια και να μην ακούστηκε τίποτα.
greekparot Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Καλημερα σε ολους τους φιλους εδω! Εκανα λογαριασμο με αφορμη μια σελιδα που βγηκε προσφατα στο Facebook και λεει οτι μεσα απο την εταιρεια της πονταρουμε ξανα στην Pinnacle στην Betfair και σε αλλες στοιχηματικες εταιρειες ωπου εχουν φυγει απο Ελλαδα! Απο περιεργεια εκανα εγγραφη και οντως με εναν λογαριασμο μπορουσες να διαλεξεις αναμεσα σε 6-7 διαφορετικους bookmakers! Oταν ρωτησα αν αυτο ειναι νομιμο στην Ελλαδα μου ειπαν οτι η αδεια η δικια τους δεν τους εμποδιζει να δεχτουν στοιχηματα απο Ελλαδα! Και οτι εμεις θα πρεπει να γνωριζουμε τον νομο της χωρας μας σχετικα με το στοιχημα!! Απο την μια επειδη βγαζω ενα μεροκαματο με τα arbs ειναι πειρασμος,...απο την αλλη....τι κακο θα μπορουσε να συμβει σε μενα....συμφωνα με τον νομο που εχουμε εδω?? Για να μην νομιζετε οτι τα εχω βγαλει απο το μυαλο μου ....η σελιδα στο Fb ειναι αυτη https://www.facebook.com/Arbitrage-betting-1665278430405039/ Τελικα δουλευει αυτη η μεθοδος;
panos2171 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Υποψιάζομαι ότι πάλι με VPN μπαίνεις απλά παρουσιάζονται ως μεσάζοντες χωρίς να σου αναφέρουν τίποτα περί VPN. Όταν λέει ότι πρέπει να γνωρίζουμε το νόμο της χώρας μας ουσιαστικά μας λέει ότι είμαστε παράνομοι (μιας και παίζουμε σε μη αδειοδοτημένες εταιρίες). Από τη στιγμή που δεν γίνεται αναφορά για προστασία μας τότε στην πράξη είτε μπεις με VPN είτε μέσω αυτών είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό καταλαβαίνω εγώ.
aleilo03 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παιδια μπορει να μου στειλει καποιος λεπτομερειες σχετικα με betfair και αν μπορουμε να κανουμε κατι χωρις να εχουμε ατομο στο εξωτερικο;;Δεν μπορουμε να παιξουμε με τον λογαριασμο που ειχαμε χρησιμοποιωντας μονο vpn;
greekparot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Παιδια μπορει να μου στειλει καποιος λεπτομερειες σχετικα με betfair και αν μπορουμε να κανουμε κατι χωρις να εχουμε ατομο στο εξωτερικο;;Δεν μπορουμε να παιξουμε με τον λογαριασμο που ειχαμε χρησιμοποιωντας μονο vpn; Δυστυχως οχι..
panos2171 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Nα επαναφέρω ξανά το θέμα με την pinnacle; Αυτό το url https://www.pinnacle.com/en/ ανοίγει κανονικά. Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια να κάνω λογαριασμό αλλά πως μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι είναι η γνωστή pinnacle και όχι κάποια που χρησιμοποιεί το όνομά της; Edit: Βάση του άρθρου έχει προχωρήσει σε αλλαγές τόσο του domain όσο και του λογότυπου οπότε μάλλον μιλάμε για τη γνωστή pinnacle. http://www.foxbet.gr/70836/i-pinnacle-sports-allazi-onoma-ke-stratigiki Εdit 2: Tους έστειλα mail μου απάντησαν αυτό: Dear Client, We currently accept players from Greece. Pinnacle’s customers are covered by two Gaming Licenses – a Curacao Gaming License and a Malta Gaming License. When you register for a Pinnacle player account you are advised which regulatory authority jurisdiction your account is registered in. Since every state throughout the world has different laws, it is not possible for Pinnacle to advise you about the legality of Internet gambling from your region. For accurate information on your place of residency, we would recommend that you check with your local governmental authorities or a qualified lawyer Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2016 από panos2171
gkalamanolis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Απαντώ στο thread για να καθαρίσω κάποιες δυσκολίες σας σχετικά με το νέο url της Pinnacle. To pinnaclesports.com σύμφωνα με τον νόμο έχει μπει στη black list της Ε.Ε.Ε.Π το οποίο σημαίνει είναι ΠΑΡΑΝΟΝΗ η συμμετοχή σε αγορές στοιχημάτων σε όλους τους Έλληνες που μένουν στην Ελλάδα. Το νέο url της Pinnacle, pinnacle.com, δεν είναι στη black list της Ε.Ε.Ε.Π το οποίο σημαίνει ΔΕΝ είναι παράνομη. Εδώ όμως προσέξτε, το να παίξετε σε αυτό το site μέσω αυτού του domain μπορεί να υπάρξει ρίσκο, οποιαδήποτε στιγμής να μπει και αυτό στη black list. Αν συμβεί κάτι τέτοιο μετά θα τρέχετε να βγάλετε να χρήματά σας μέσω email κλπ καθώς η πρόσβαση στο site δε θα είναι δυνατή. Αν κάποιος βρεθεί σε τέτοια κατάσταση ας μου στείλει PM να τον βοηθήσω. Καλύτερα να μη ριψοκινδυνεύετε σε τέτοια site και να παίζεται μόνο σε Ελληνικά αδειοδοτημένα site. 1
panos2171 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ουσιαστικά δηλαδή δεν έχει πάρει άδεια απλά δεν πήραν πρέφα το νέο url ώστε να το μπλοκάρουν.
gkalamanolis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ουσιαστικά δηλαδή δεν έχει πάρει άδεια απλά δεν πήραν πρέφα το νέο url ώστε να το μπλοκάρουν. Ακριβώς!
blackpele Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια ασχολιομουν παλιοτερα το 2012 με arbitrage για κανα εξαμηνο και καθαριζα κανα 100ρικο το μηνα, οσοι εξασκουν το αθλημα τωρα βγαινει τιποτα? Παντως θυμαμαι οτι μου ετρωγε καμποσα λεφτα το arbitrage alarm που ειχα για να με ειδοποιει, εσεις πως το δουλευετε τωρα? Μου φαινεται πολυ δυσκολα να το κανεις χωρις να εισαι συνδρομητης σε καποια εταιρεια που να σε ειδοποιει...... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από blackpele
nikolisg4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2017 καλημερα παιδια!θα ηθελα να μου πειτε απο την σελιδα του facebook τι εγγραφη και τι στοιχοια δινω για να παιζω στην pinnacle?πια χωρα πρεπει να δηλωσω γιατι δεν εχει ελλαδα και τι χρειαζεται για την εγγραφη;
panos2171 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 ΔΕΝ μπορείς να παίξεις στην pinnacle από Ελλάδα, νόμιμα τουλάχιστον.
seftynw Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδια πάτησα μια διαφήμιση της μπετφερ καταλαθος και μου άνοιξε η σελιδα κανονικά ενω παλαιότερα δε με αφηνε και με πηγαινε στη σελίδα της εεεπ. ξέρετε αν εχει αλλάξει κατι?
greekparot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Στείλε ένα email ή στο messenger μέσω Facebook και ρώτησε αν δέχονται Έλληνες πελάτες. Θα απαντήσουν άμεσα. Αν έχεις θετικά νέα πες κ εμάς να χαρούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα