Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν τον yamaha rx v 377 μεταχειρισμενο αλλά επειδή δε ξέρω και πολλά από ηχεια και συνδέσεις θα ήθελα μια βοήθεια !

Έχω δει τα παρακάτω ηχεια αλλά δε ξέρω πρώτον αν αξίζουνκαι δεύτερον αν κάνουν για τον παραπάνω ενισχυτή

http://www.e-shop.gr/gembird-wcs-yf-501-wooden-cabinet-51-multimedia-system-p-PER.584720

http://www.opshop.gr/default.asp?la=1&ct=706&itm=118&pid=27&st=5

Να πω ότι το θέλω για απλή χρήση και θέλω ότι πιο οικονομικό αλλά όχι για πεταμα!

Δημοσ.

Αυτά που έβαλες είναι ακριβώς για αυτό που είπες ( για πέταμα! :D ).

5.1 θες για να βλέπεις ταινίες ή σκοπός σου είναι η ακρόαση μουσικής ?

Δημοσ.

Ωραία.

Αρχικά πρέπει να αποφασίσεις αν θες 5.1 πάση θυσία.

Με οποιοδήποτε budget και να είσαι, άλλο σύστημα και ήχο θα πάρεις από ένα 5.1 και άλλο από ένα καθαρό σετ στέρεο με ενισχυτή και ηχεία με έμφαση για μουσική.

5.1 ή 2.0 ?
Και τι λεφτά δίνεις συνολικά ?

Δημοσ.

Δεν επιμένω πάση θυσία στο 5.1 απλά επειδή το παίρνει ο ενισχυτής σκέφτηκα ότι θα α είναι καλυτερα

προφανώς δεν είναι ετσι! Τα προορίζω κυρίως για μουσικη χωρίς αποκλειστικό τη τα όμως

μπάτζετ αυτή την στιγμή κοντά στα 50 ευρω και αναβάθμιση αργότερα ισως!

Δημοσ.

50€ για ηχεία και ενισχυτή σύνολο ? ( απλά δεν )

ηχεία 5.1 με 50€ = σκουπιδοτενεκές

ηχεία (ζεύγος) με 50€ πάλι δεν παίρνεις τίποτα της προκοπής αν εννοείς να ακούς μουσική και όχι απλά "ήχο".

Δημοσ.

Καθόρισε εσύ το συνολικό ποσό που δίνεις, και σου βγάζω λύση.

Αν με αφήσεις να σου προτείνω εγω δίχως περιορισμό στα χρήματα, φεύγεις με 1000αρικο στην καλύτερη :P

Δημοσ.

Φίλε, δεν ξέρω τις γνώσεις σου αλλά αυτή την στιγμή για τον ενισχυτή σου θα σου πρότεινα τα Dali Zensors 1, τα Q acoustics 2020 ή κάποια φθηνά monitor audio.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...